Şimdi Ara

HOPARLÖR UĞULTUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim hoparlörümdeki uğultu sesi ile sıkıntım var. Logitech 5+1 hoparlörüm var, bilgisayara takılı iken, sesi çok kıstığımda acayip vir uğultu geliyor. Hoparlör mü bozuldu acaba dedim, DVD playera taktım normal çalıştı. başka bir hoparlörü bilgisayara taktım onda da yine ses kısıldıkça artan şekilde uğultu yapıyor. Bilen veya böyle birşey ile karşılaşan varsa yardım rica ediyorum. Ses kartım onboard realtek onboard ac97
    teşekkürler

• sesi kıstıgında hoparlördenmi ugultu geliyor??
  • evet ses yarıya geldiğinde veya daha fazla açtığımda hiçbir şey yok ama çok kıstığım zaman felaket uğultu yapıyorr
  • Acaba mikrofon kapalımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 7 Mart 2009; 1:02:54 >
  • allah allah bende de tam tersi oluyodu sesi sonuna kadar açtığımda bi uğultu oluyodu.ama şarkı filan açık değilken
  • Neden öyle oluyo acaba Bi ses kartına baksan orda sorun olmasın ?
  • dün kendi kendine ses gitti bugün açtım yine yapıyor. mikrofon açık kapalı denedim farketmiyor. daha doğrusu ses aayrında yer alanların hepsi ile oynadım farketmiyor. ses kartını da kaldırdım tekrar yükledim ama nafile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED Trafosu Tiz Ses Problemi
    8 yıl önce açıldı
    Anfi den gelen vınlama sesi.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ses Kartını değiştir Desem Bi faydası olurmu acaba ?
  • Genelde çoğu hoparlörde var bu ses.
  • Valla arkadşm Herşeyi Dene olmıcak diye bişey yok..
  • garip bir şey keşfettim odanın lambasını açtığım zaman uğultu başlıyor, kapadığım zaman uğultu yok. lambayı söktüğümde sorun bitecek herhalde :))))))
  • Öncelikle ses denetimininden gereksiz kanalları kapat, mikrofon line in gibi. Eğer kapalıysa bilgisayarın kasasında elektrik problemi olabilir. topraklamanın olmaması gibi, jackın temas ettiği yerlerde toprak yoksa elektriğin etkisiyle uğultu kaçınılmaz olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sistemtimes

Öncelikle ses denetimininden gereksiz kanalları kapat, mikrofon line in gibi. Eğer kapalıysa bilgisayarın kasasında elektrik problemi olabilir. topraklamanın olmaması gibi, jackın temas ettiği yerlerde toprak yoksa elektriğin etkisiyle uğultu kaçınılmaz olacaktır.

katılıyorum jackleri kontrol et bakalım benmki yarısı girdiğinde uğultu yapıyordu
  • bılgısayarın dığer elektrıklı aletlerden ses alıyorsa bılgısayarın elektrık sıstemıne toprak hattına bağlamalısın / bağlatmalısın
  • ewet binbaşının dediği doğru bide öyle dene arkadaşm
  • otürk arkadaşım sana katılmıyorum ses kartından gelmiyor ses hoparlörden geliyor. boşu boşuna hoparlörü bozuksa gidip yeni seskartı almasın. ses kartı muhtemelen onboarddır
  • basbayraka arkadşm ben Ses kartını değiştrsn demiyorm orda Sorun olabilirmi diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: otürk

Ses Kartını değiştir Desem Bi faydası olurmu acaba ?

otürk arkadaşım diyorsun işte bak
  • Canm Arkadşm Dikkatli oku değiştrsen bir faydası olurmu dedim değiştir demiyorm fikir sadece olurmu ?
  • aynı şey değilmi neyse polemiğe girmek istemiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.