Şimdi Ara

Hoparlörden cızırtı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
35.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Creative X-FI Titanium Fatal1ty Cahmpion ses kartıma bağladığım hoparlör ve kulaklıklarımdan cızırtı geliyor. Kasanın 5.25 lik bölümüne takılan ünitedeki girişlerde de durum aynı.
    Kartı önceden 5+1 bir sistemle kullanıyordum ve sıkıntı yoktu.
    Format attım ve PC mi baya bir süre hoparlör vb. ürün takılı olmadan kullandım.
    Şimdiyse Razer Rerox 2.0 hoparlörlerim ve kulaklığımı bağladığımda (ayrı ayrı ikisinde de) boşta iken cızırtı gelmekte. Hemde baya şiddeetli olarak.
    Şu an kullandığım ürünlerde başka cihazlarda sorunsuz çalışmakta.
    Donanımsal mı yazılımsalmı bir türlü anlamadım.
    Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mettcem -- 27 Şubat 2012; 2:38:43 >

• sağ alttan sesi tıkla.sonra çubugun üstündeki hoparlörü tıkla.geliştirmeler sekmesine gel.tıklı efektleri çıkart.tüm efektleri engelle de.ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

sağ alttan sesi tıkla.sonra çubugun üstündeki hoparlörü tıkla.geliştirmeler sekmesine gel.tıklı efektleri çıkart.tüm efektleri engelle de.ok.

hocam ağzına sağlık. mesajın üzerinden aylar geçmiş ama şimdi işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 26 Haziran 2012; 1:46:05 >
  • quote:

sağ alttan sesi tıkla.sonra çubugun üstündeki hoparlörü tıkla.geliştirmeler sekmesine gel.tıklı efektleri çıkart.tüm efektleri engelle de.ok.

Hay Allah razı olsun kardeş. Beni büyük dertten kurtardın.
  • :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

quote:

hocam ağzına sağlık. mesajın üzerinden aylar geçmiş ama şimdi işe yaradı

Yıllar sonra yapmış olduğun bilgi paylaşımı işime yaradı çok teşekkürler çok sağol ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.