Şimdi Ara

Hoparlörden ses gelmiyor :( YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bugün başlayan ses sorunuma bir türlü çözüm bulamadım. Önceden adaptörle ilgili bir sorun yüzünden hoparlörün ışığı yanmıyordu ve ses gelmiyordu doğal olarak. Dün akşam bile düzgünce çalışıyordu, hiçbir sorun yoktu. Ama şuan tüm kablolar yerinde kasa arkasındaki yeşil kablo yerinde, hoparlörün ışığı yanıyor, sağ alttaki ses denetiminde seslerin hepsi açık, Aygıt Yöneticisinde de hiçbir soru işareti yok seste herşey normal, Orada realtek i güncelle dedim ama zaten en günceli yüklü olduğu yazıyor, bass a takılan kabloda da sorun yok, internetten açtığım videolarda veya bilgisayardan açtığım müziklerden filan hiçbirinden ses gelmiyor. Son çareyi konu açarak sizlerden yardım istemede buldum. Lütfen yardım edin.

Hoparlörün markası 2+1 Creative.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skync -- 7 Nisan 2014; 15:09:24 >

• yok mu yardım edecek birisi
  • Hoperlör ünüzi bilgisayar dan ayırım telefon yada mp3 player receiver gibi harici bir kaynağa bağlayın
    Yine ses yoksa 2.1 de sorun vardır
    Ses var ise bilgisayar ayarlarında sorun vardır
    Deneyin
  • Teşekkürler deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

Hoperlör ünüzi bilgisayar dan ayırım telefon yada mp3 player receiver gibi harici bir kaynağa bağlayın
    Yine ses yoksa 2.1 de sorun vardır
    Ses var ise bilgisayar ayarlarında sorun vardır
    Deneyin

Denedim, telefona taktım ve şarkı açtım sorunsuz çalıştı bilgisayarda herhangi bi problem yok yani her zamanki ayarlar. Nerelerde ses ile ilgili bi ayar varsa baktım hepsine hepside açık ama ses yok
  • Mutlaka yazılımsal bir sorun olmalı
  • Aslında sorunum çözülmüştü. Bilgisayarı abimde kullandığı için akşam yapmış nasıl yapmışsa olmuştu, ama şuan donanımsal bi sorunum var hoparlöre elektrik gitmiyor yani adaptörde sorun olmalı çünkü fişe takıyorum yanmıyor ışığı bazen böyle yanıp sönüyo bi temassızlık mı var yoksa adaptör artık çöp mü oldu anlamadım. Adaptörü başka fişe de taktım prizlere de fakat çalışmadı. Artık çöp oldu galiba. Eğer benimle aynı sorunu yaşayan varsa burdan söylesinler öğrenip nasıl yaptığını sorayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    12 yıl önce açıldı
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.