Şimdi Ara

hoparlörün kablosunu uzatma ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 2 adet bilgisayar hoparlörü var fakat çalışma masam cok dar olduğu için masanın üzerine koyamıyorum mecburen aşağıya koyuyorum. Bu hoparlörleri masanın yanındaki dolabın üstüne koyucam ama kablo yetmiyor kabloyu nasıl uzatabilirim söyler misiniz lütfen.

İyi Forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcitak -- 28 Şubat 2014; 16:28:50 >

• şöyle birşey alman lazım
     hoparlörün kablosunu uzatma ???
  • kablo ekleme şansımız falan var mı ?
  • stokta yok diyo :(
  • Hoparlörün kablosu kesilip ek bir kablo da ekleyebılırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kombinin fişini ters takmak (?)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet
  • Ya bir şey soracağım: bu ses uzatma kablosunu mikrofonlu kulaklık ile kullandığım zaman mikrofon sesini de taşıyacak mı?

Bir örnek vermek gerekirse; Skype ile bir görüşme yaparken, bu ses uzatma kablosunu kullandığım takdirde, karşıdakinin sesini duyacağım ama o da benim sesimi duyacak mı?

Benim bu kabloyu alma amacım, usb ses kartını ps3'e, ses uzatma kablosunu usb ses kartına, kulaklığı da ses uzatma kablosunu bağlayacağım. Bu düzenek ile -teoride- hem oyun içi sesi, hem chat sesini duyacağım. Ama netleştiremediğim nokta: onlar da beni duyacak mı?

Kısacası, Zeki Müren de beni görecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrDissident

Ya bir şey soracağım: bu ses uzatma kablosunu mikrofonlu kulaklık ile kullandığım zaman mikrofon sesini de taşıyacak mı?

Bir örnek vermek gerekirse; Skype ile bir görüşme yaparken, bu ses uzatma kablosunu kullandığım takdirde, karşıdakinin sesini duyacağım ama o da benim sesimi duyacak mı?

Benim bu kabloyu alma amacım, usb ses kartını ps3'e, ses uzatma kablosunu usb ses kartına, kulaklığı da ses uzatma kablosunu bağlayacağım. Bu düzenek ile -teoride- hem oyun içi sesi, hem chat sesini duyacağım. Ama netleştiremediğim nokta: onlar da beni duyacak mı?

Kısacası, Zeki Müren de beni görecek mi?

özetle:hayır

bu kablodan bir tane daha alıp onuda mikrofon girişine takmanız gerek
  • gokhanbilgin kullanıcısına yanıt
    E BU DURUMDA KULAKLIĞIMDA DA YA BİR MİKROFON GİRİŞİ YA DA BİR MİKROFON ÇIKIŞI OLMASI GEREKMİYOR MU?

EDİT: VEYA BİR DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMAM GEREK SANIRIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 13 Mart 2014; 10:33:48 >
  • quote:

E BU DURUMDA KULAKLIĞIMDA DA YA BİR MİKROFON GİRİŞİ YA DA BİR MİKROFON ÇIKIŞI OLMASI GEREKMİYOR MU?

EDİT: VEYA BİR DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALMAM GEREK SANIRIM.

size tam olarak bu lazım

http://pc-mobile.net/ca435e.jpg

satışını araştırmadım
    BUNUN FARKI MİKROFONU DA TAŞIYOR OLMASI MI?

• quote:

BUNUN FARKI MİKROFONU DA TAŞIYOR OLMASI MI?

ayneennnnnnn
    Eyvallah hocam sağol. Bir adı var mı bunun?
  • quote:

Eyvallah hocam sağol. Bir adı var mı bunun?

tam olarak adını bilmiyorum fakat bir elektronik mağazasında bulunabilir. hiç olmadı bir ilektronikçiye anlatın derdiniz yaparlar 2 dakikada
    Evet aynen öyle. teşekkür ettim hocam. Sistemi kurduğumda yazarım tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 14 Mart 2014; 9:50:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.