Merhaba, laptopun hoparlöründe bir sorun vardı bilgisayarcıya götürmüştüm yapmıştı. Hoparlörü değiştirmemişti. Ama kabloları bir tuhaf bağladığından sanırım bir hoparlörden ses biraz tuhaf geliyordu ve seslerin yeri tersti. Ama o şekil kullanıyordum. Ancak dün birden durup dururken ses kısıldı. İki hoparlörden de az ses geliyor şuan. Ben de söktüm ve bakayım bir dedim. Şuan durum bu; Ne yaptıysam bir türlü yapamadım. Kablolar temassızlık yapıyordur diye düşündüm ama öyle bir şey değil sanırım. Kablolarda bütün kombinasyonları denedim ama sonuç aynı. Hoparlörler mi bozuldu sizce birden? Aklıma bir şey geldi onu denedim şuan. Çıkan kabloları bir kulaklığın aux bağlantı yerine tuttum ve bangır bangır ses geldi kulaklıktan. Hoparlörler ölmüş o zaman değil mi? Ekleme: Hoparlörün içini açtım ama normal şekilde değil. Çünkü tamamen kapalıydı. Üstündeki yeri yırttım. İkisinin de içimde mıknatıs var onlar kayıyormuş. Japon yapıştırıcısıyla kenarlarını tutturarak sabitledim mıknatısları oraya. Daha sonra da bir nebze yumuşak olur belki diye normal yapıştırıcıyla o bez gibi yeri yapıştırdım. Şuan ses güzel ve normale döndü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61desTRoyer61 -- 28 Kasım 2022; 20:14:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim