Şimdi Ara

Hoparlörün sesini yükselttiğimde fare çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. Ben dün bir hoparlör aldım ve pc ye taktım sorunsuz çalışıyor fakat hoparlörün sesini yükselttiğimde fare çalışmıyor kayboluyor vs. lütfen yardım edin çözümü nedir bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna46 -- 17 Şubat 2016; 19:56:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna46

Merhabalar öncelikle. Ben dün bir hoparlör aldım ve pc ye taktım sorunsuz çalışıyor fakat hoparlörün sesini yükselttiğimde fare çalışmıyor kayboluyor vs. lütfen yardım edin çözümü nedir bunun ?

hoparlörün ekstra bir güç kablosu varmı? (büyük ihtimalle yoktur usb den çekmeye çalışıyor gücünü bu seferde diğer usb portları sıkıntı yaratıyor).

aldğının ürünün marka modelini ve anakart marka model belirtirsen daha faydalı görüşler alabilirsin.
  • HOCAM SORUNU ÇÖZDÜM. SORUN HOPARLÖRÜN GÜCÜNÜ, KASANIN KARŞILAYAMAMASI İMİŞ BU YÜZDEN BENDE HOPARLÖRÜ ADAPTER YARDIMIYLA PRİZE BAĞLADIM SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLDU SAĞOLUN CEVABINIZ İÇİNDE :)
  • tuna46 kullanıcısına yanıt
    Sorunun çözüldüğüne sevindim. Birde tavsiyem var hoparlörleri monitörün dibine koymayın içindeki mıknastıs (hoparlör gücüne göre büyüklük gösterir) sebebiyle uzun vadede monitöre zarar verebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl zarar veriyor acaba ? Ben hemen yanında kullanıyorum hoparlörü ve hoparlörün gücü 6 W . Bu durumda ne yapmam gerekir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.