Bildirim
hoparlörün üzerindeki şişkinlik içine kaçtı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bantla deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Koli bandı kesin sonuç verir, durum çok kötü ile toplu iğne ile ortadan delinir ve daire çizerek çöküntüler kaldırılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar peki bunu toplu iğneyle delersem subwofer e zARARI OLURMI -
Fazla girme bişey olmaz ortası boştur, 1-2cm güvenle girilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 4 Mart 2015; 22:34:51 >
ben düşük emiş ayarında elektrik süpürgesi ağzıyla vakumlayarak çıkarıyorum, tavsiye ederim. -
yaw hoparlör üzerindeki şişkinlik başlığını görünce acayip gülesim geldi bir an tutamadım kendimi
dostum yanlış anlama sakın arkadaşların dediği yöntemleri deneyebilirsin subwoofer zarar görmez ok
-
o siskinligin adi toz kapagi yada sapkasi basligi da olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dfx -- 5 Mart 2015; 0:36:08 > -
Hiç sevmediğim bi görüntü o. Elektrikli Süpürge çok iyi iş yapıyor.
Koli bandı yada elektrik süpürgesi ile yap. Elektrik süpürgesini düşük güçte çalıştır yoksa zarar verebilir. Hiçbirisi işe yaramazsa balık tutmaya yarayan iğne ile de yapabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X