Şimdi Ara

Hoperlor PIT sorunu - Galaxy S III - Sizde yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazdan en az 3 saniye ses gelmemişken, her hangi bir ses çıkarttırın; örneğin, ses açma tuşuna basın ya da ekran kilidini açın. Sonra hemen arka hoperlore kulaginizi goturun. 2-3 saniye icerisinde PIT seklinde bir ses cikiyor. Sizde de var mi bu durum? Kulagima goturmesem bile gurultulu olmayan bir ortamda normal mesafeden duyuluyor bu ses. 2 kez servise gitti, yeni yazılım yükledik diyip geri gönderdiler, sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORRO -- 3 Kasım 2012; 12:14:53 >

• Lütfen sessiz bir ortamda bunu deneyip sizde olup olmadığını paylaşır mısınız arkadaşlar? 10 saniyenizi almaz lütfen :|
  • O dediğiniz yanılmıyorsam pıttan çok ses kesilmesi. Yani hoparlörün gerekli işlemi yaptıktan sonra kapanması. Normal bir şey. Kulağınıza yaklaştırmazsanız duyamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajınız için teşekkürler.

telefonu elimde tutarken de duyuyorum. duymamak için alışveriş merkezinde yürümem lazım.

hoperlör kapanırken çıkan o ses, açılırken de çıkıyor. Yani ilk defa çalan herhangi bir sesle birlikte o ses de duyuluyor ve hoş gelmiyor ses.

siz de duyuyor musunuz gürültü olmayan bir odadayken?
  • Hoparlörü kulağıma dayasam dahi sesler öncesinde ve sonrasında rahatsız edici bir ses duyamıyorum.
  • o zaman servis inatla donanım problemini kabul etmiyor bendeki demektir :/

Zaten Kies de "Bu cihazı Kies ile update edemezsiniz" diyor.. Internette araştırdığıma göre, satış koduyla ülke tutmazsa mı ne oluyormuş tam anlamadım.. Benim cihaz Kenya satış kodlu falan sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.