Şimdi Ara

Horde bglerde berbat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay önce falan TN'de WoW'a tekrar başladım. Açtım belf mage'imi kastım 100'e. Sonra dedim pvp gearini kasiyim arkadaşlarla arena başlarız diye. Ama baktım girdiğim oyunların 90% ında yeniliyoruz. Alliance oynarken de hatırladığım kadarıyla çoğunlukla kazanıyoduk(mop çıktığı zamanlar). Daha çok tecrübesi olanlara soracağım bir soru. Bu denge bozukluğu düzelir mi? Faction change düşünüyorum fakat arkadaşlarımla oynadığım için en az birininkini falan da almam gerekir büyük ihtimal. Sizce napmalıyım?

• Tamamen şans işi. Çünkü bg lerde oyuncular cross realm şeklinde alınıyor. Bu da tamamen karşı tarafın gücü, taktiği vs. ile sizinkilerin yeteneği ile alakalı. Ben de Alliance oynuyorum fakat girdiğim bg lerin çoğunu kaybediyoruz bizimkiler yüzünden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Hocam ben baya araştırdım da gerçekten horde 90% ını kaybediyor bglerin. Senin şansın çok kötü gitmiş. Peki bişey daha sormak istiyorum, alliance bg queuları ortalama ne kadar sürüyor?
  • The Sixpounder kullanıcısına yanıt
    Şans yok zaten bende:) Mesela strand of the ancients bg sini neredeyse her girişimde kaybediyoruz. Ama alterac valley in çoğunu kazanıyoruz. Bg sırası değişiyor. Kimi zaman 1 dk içinde geliyor, kimi zamansa 5 dk beklediğim oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şans işi ama her iki factionın da baskın olduğu BG ler var.Mesela AV de Ally çok üstün bariz şekilde.
  • Üstte ki arkadaşların söylediği şeyler 6.2 ye kadar doğruydu çünkü random bg yapan oyuncu tipi genelde casual oyuncudur ve her iki factionda da eşit sayıda varlar.

6.2 den sonra yeni honor gear çıktı ve herkes honor farmlamak zorunda bırakıldı. Oyundaki 2k rating+ oyuncuların %99 u ally oynuyor. Eee sen iyi oyuncuları bg spamlamak zorunda bırakırsan hordenin win/lose oranıda öyle düşer işte. Ben bile çarşambadan beri hiç bg kaybetmedim Hele twin peaksta horde ye 1 kill vermeden kazandığımız oldu.

Buradan görebilirsin 6.2 den sonra oranın nasıl hızlı bir düşüş içinde olduğunu

Horde bglerde berbat!

• Ally oynuyorum, çoğunu kazanıyoruz. Horde çok nadir ezici üstünlükle kazanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arena ve Monk
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani şaşırılıcak bir durum değil yıllardır aynı durum wotlk'ın bitiş dönemlerinde başladım oyuna ve horde oynuyorum arada sırada girerim bg daha alterac valley kazanmışlığım yok isle of conquest toplasan 15 kere falan kazanmışımdır battle for gilneas'dan bahsetmeyecem bile.

mist of pandaria'nın legendary questinde o bg kazanma görevi vardı birkaç tane o görevde acı çeken insanlar gördüm ben saatler geçmiş ama hala 1 bg kazanamamış adamlar
  • sorma hocam aynı sorun bendede var tnde oynuyorum 6.2 yüklendiğinden beri inanırmısın 1 kere bg kazanamadım druid healer oynuyorum çokta iyi oynarım
    bi ara hordede kimse pvp yapmayı bilmior diye düşündüm ama onunlada alakası yok alliance herne olursa olsun her bg yi kazanıyor sorunun kaynağını çözmeye çalışıyorum ama nafile
  • Benim girdiğim BGlerde de hep Horde hazanıyor. Sanırım benle alakalı bir durum
  • Şans işi falan değil %95 alliance alıyor
  • sadece every man for himself bile pvpcilerin ally olmaları için bir neden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kill odaklı bg leri kazanıyoruz ama şimdi lütfen Barbar bir ırk olduğumuz için taktikmiş oymuş buymuş bize gelmeyen şeyler

• Horde = PvE
    Alliance = PvP

Every man for himself'in çıktığı günden beri durum bu.

• AV ve IoC dışındaki BGlerde Hordeun yenme olasılığı daha fazla. O BGlere gir ya da RBG yap en iyisi
  • horde deyince akla pve gelir. pvp alliance isidir. ara sira cok guclu takimlar cikar kazanir onlar ozel olusturulmus guruplardir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben de 2007den beri oynamama rağmen 2012 de çok fazla BG yapma şansım oldu.
    Ara ara oynadım bıraktım.
    Hatırlarsınzı eskiden quest yapmak ağır işkenceydi bir de yüksek level adamlar gelip keserdi oyun oynatmazdı adama.
    Konuya gelirsek, 2012 de en az 200 tane BG yapmışımdır ve abartısız bunların 160 - 170 tanesini Horde aldı.
    Hatta battle of katmondu mudur nedir o BG de bir kere bile Alliance kazandığını görmedim. Bir kere bile abartmıyorum.
    Eye of the Storm da aynı şekilde.
    Sadece bildiğiniz gibi AV ve Isle da kazanıyorduk.
    Sıra ise çok hızlı geliyordu. Hatta klavyemin ekranında hangi BG nin geldiği yazardı, ben de özellikle AV yi beklerdim
    Saniyede 1 sıra gelirdi. O derece hızlıydı.
    Gel gör ki şimdi Ally için sıra bekleme 20 dk olmuş 30 dk olmuş, üstüne de benim şansıma hala Horde kazanıyor.
    Geçen 30 dk bekledim, şaka gibi girer girmez BG bitti, 1 hp bile kazanamadım.
    Umarım çözerler şu işi yoksa oyun oynamaz artık.
    Bi de AV ve Isle ı blokla diyorlar. Benim Wow oynama zevkim ve amacım o BG ler zaten :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.