< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (195. sayfa)

-
-
Ben indirdim hocam zaten önceden otomatik olarak ayarlıydıquote:
Orijinalden alıntı: gamer-x
Oyun önyükleme hala açılmadı bende saat farkı vs var acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sorunsuz bir şekilde indirdim çok şükür 😍✌️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede aynı şekilde otomatik yükleme açık ancak hala indirmedi 1 gün 3 saat geri sayım sürüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5 menüsünden Horizon'ın üzerine gelip güncelleştirmeleri kontrol etmeyi bir dene.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 17 Nisan 2023; 19:27:30 > -
-
Forbidden West'in kendisi PS5'de kuruluysa, PS5 menüsünden oyunun üzerine gelip koldan Options tuşuna bas, seçeneklerden ''Güncellemeleri Denetle''yi seç. Bazen download'lar bu şekilde başlıyor.
-
arkadaşlar plus üyelikten indirdiğimiz oyunun üzerine DLC alabiliyor muyuz?
-
Alabiliyorsun, ben de öyle yaptım, Pre-Download hazır bekliyor.
-
teşekkürler hocam, plus'ı kardeşlik yaptığım arkadaştan almıştım onun hesabından indirip DLC onun alması lazım dimi?
-
DLC'yi oyun ile aynı bölge olmak şartıyla istediğin hesaptan alabilirsin, sadece satın aldığın hesabın Primary olmasına dikkat et.
-
aynen öyle yapıyoruz hocam teşekkürler, eğer save dosyam gelirse alacağız
-
Bende de aynı sorun mevcut. En başta güncellemeleri denetlemiştim zaten… Fakat en güncel sürümü yüklediğime dair uyarı alıyorum. Lisansları bile geri yükledim ama fayda etmedi. Üst mesajlarda belirttiğim gibi PS App üzerinde de herhangi bir indirme seçeneği yok.
Açıkçası farklı bir opsiyon daha da aklıma gelmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Reddit'de baktım aynı sıkıntıdan çok bahseden var, muhtemel Store Bug'ı o. Bu gece kendi kendine başlayabilir, konsollar açık bulunsun.
-
Hocam bende oyunun cd li sürümü vardı ama cd takmak zor oluyor diye ps plus tan gelen sürümü indirdim bu yüzden olabilir diye cd si ile yüklemeye başladım gelişme olursa buradan yazarım tekrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 17 Nisan 2023; 22:2:16 > -
Guerrillatwitter
“Are you ready for the next chapter in Aloy's journey? One more day until the launch of Horizon Forbidden West: Burning Shores! https://t.co/YGsm5tPHz9”https://twitter.com/Guerrilla/status/1648280221504749570 -
Bu yeni Dlc de türkçe altyazı varmı ? Fiyatı baya uygun geldi. 200 TL çok ucuz bu tarz bir Dlc için.
-
Evet hocam Resmi açıklama yapmışlardı geçtiğimiz günlerde Türkçe Altyazı ile geliyor. :)
-
-
twitter
“🚨 Horizon Forbidden West Update 01.021.000 Available Now ! - Big Update , Update Size Around 14GB - New Download Size : (PS5) 🔹US : 101.379 GB 🔹EU : 112.117 GB 😬 🔹JP : 97.467 GB 🟨 #HorizonForbiddenWest”https://mobile.twitter.com/PlaystationSize/status/1648305148089737218
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X