Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.064
Cevap
51
Favori
190.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başladım bile, hatta ilk ana görevi tamamladım Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022  Yeni silahlar ve bobinler var bu güzel. Oyunda en kullanışlı silahlardan biri olan halat atarın efsanevi versiyonu yoktu o gelmiş.

Edit. İlk kulenin tepesindeki drone benzeri bosu yendikten sonra efsanevi bobin lootunu alın, sonra kızla konuşun sinematik bitince tekrar loot veriyor gidip yine alın Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERDIES -- 19 Nisan 2023; 2:14:6 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Kısaymış 200₺ etmezmiş bence. Zaten bana San Francisco’nun kopyası gibi bir izlenim verdi şu ana kadar ilk başlarda. Harita küçük duruyor ve aynı gökdelenli şehir sadece volkan falan serpiştirmişler sağa sola sanki. Yeni mekanikler ve senaryo ilgi çekici duruyor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Nisan 2023; 2:47:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni yeteneklerin birinin çevirisinde anlam hatası var. Daha isabetlidir demek istiyor ama yanlış çevrilmiş.

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

• Gün içinde 15 gb indirdi içinde dlc var sandım, hatta uyuyakaldım az önce uyandım oynayayım dedim bu sefer dlc adı altında tekrar 15 16 gb indiriyor. Oyunun boyutu yakında 200 gb olur herhalde böyle giderse.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Kısaymış 200₺ etmezmiş bence. Zaten bana San Francisco’nun kopyası gibi bir izlenim verdi şu ana kadar ilk başlarda. Harita küçük duruyor ve aynı gökdelenli şehir sadece volkan falan serpiştirmişler sağa sola sanki. Yeni mekanikler ve senaryo ilgi çekici duruyor ama.
    Hocam dlc kaç saat sürmesini bekliyordunuz gayet yeterli bir süre. 2-3 saatlik dlc dolu piyasada. 8-15 saat arası zaten bunun maksimum süresi. Normal oyunlar bile bu aralıkta geliyor. Normalde 20 dolar adamlar bize 10 dolardan veriyor. 200 TL de gayet uygun. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 19 Nisan 2023; 2:52:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iki haftadır forumdan kiralama sistemiyle toplam 150 liraya hepsi 12'şer saatlik Dead Space Remake, Plague Tale: Requiem ve Resident Evil 4 Remake'i oynayıp bitirdiğim için bana sorgulattı verdiğim parayı :D

Yeni çıkan oyunlarla ve dlc'lerle kıyaslama açısından bakınca siz de haklısınız tabii ama ben lokasyonlar çok benzer hissettirdiği için ilk izlenim olarak karmaşık hisler içerisindeyim umarım beni haksız çıkarır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 19 Nisan 2023; 6:45:10 >
  • PC’ye gül sürüm tek paket çıksa da oynasam 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun iyi güzel de sürekli robot kes kes çok fena bayıyor yapımcı firma combat olayını hiç keyifli yapamıyor killzone da sıkıcıydı, hikaye, grafik ve atmosfer işini güzel beceriyorlar ama oynanış çok yavan.

• busterr kullanıcısına yanıt

Kiralama sistemi nasıl işliyor nreden kiraliyoruz teşekkürler

• busterr kullanıcısına yanıt

kısa diye şaka yapıyorsun heralde 10 saat üzeri oyun 🤔 ayrıca 200 liranın bir geçerliliğimi kaldı bir hamburger menü yesen 150-160 lira zaten. 10+ saatlik oyuna 200 lira bedava bence

• Sadece main story 8 saat dlc için çok çok iyi, oyuna baştan new game + ile başladığım için daha çok var dlc yi oynamama 😅

• Sabah biraz oynamıştım

• Yüz ve karakter animasyonları nasıl olmalıdır ve oyuna nasıl entegre edilir ders verilir Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

açık dünya olupta bu detayda ve grafik olarak üst seviyede piyasada oyun yoktur (RDR 2 ve Witcher 3 hariç yazayımda kavga çıkmasın Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 )

• Bu arada 14 gb lık patch sonrası DLC dışında ana hikayede grafiksel olarak bir gelişme var sanki yada bana öyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

kısa diye şaka yapıyorsun heralde 10 saat üzeri oyun 🤔 ayrıca 200 liranın bir geçerliliğimi kaldı bir hamburger menü yesen 150-160 lira zaten. 10+ saatlik oyuna 200 lira bedava bence

Doğru hocam 2 sene önce Ghost of Tsushima'nın DLC'si 249 TL idi ( İki Adası genişletmesi ) açıkçası ben o paraya değdiğini düşünmemiştim oynadıktan sonra ama şimdi öyle değil 200 liraya para diyemeyiz. 2 sene geçti ama köprünün altından da çok su geçti diyebilirim

• Açık dünya oyunlar arasında şu grafikleri anca gene horizon 3 geçer cidden harika. Tek kusur bazen ışıklandırma mağaralarda sapıtıyor.

• Oyun Plus kütüphanesinde olmasına rağmen bir türlü başlayasım gelmiyor oyuna nedense, ilk oyunu da bitirmiştim halbuki. Onca saati gömmeye değer mi beyler?

• Father Gascoigne kullanıcısına yanıt

Zamanınız ve bu oyuna ilginiz varsa değer ; 100 saat gömmüşüm ben şimdi dlc ye başladım oyun müthiş ama zaman ayırmak sıkıntı biraz

• Merhaba dlc oynayanlar için soruyorum uçan bineğimizi çağırma tuşu kırmızı ile kapalı görünüyor. Bir tane bineğim olmasına rağmen ıslıkla çağıramıyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

2. Ana görev bitince geliyormuş. Gereksiz yordular insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Nisan 2023; 1:24:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana sanki parlaklığa abanmışlar gibi geldi. Ana harita ile bağlantımız olmasını bekliyordum ama yok ek paketlerde hep böyle mi olur?

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.