Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o video da insan düşmanlarla savaş varmıydı hatırlamıyorum , tekrar bakacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Aralık 2016; 15:39:8 >
  • Görev çeşitliliği bol olursa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu ön sipariş eden var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyunu ön sipariş eden var mı?

atmosferini sevdiğim için verdim psn den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Oyunu ön sipariş eden var mı?

atmosferini sevdiğim için verdim psn den :)

Hocam bende kararsız kaldım vericemde oyun içeriği boş çıkar mı diye korkuyorum witcher 3 gibi bol içerikli görevli oyun olur mu acaba?
  • Ben tam veriyodum sonra yok ya bu oyun indirime girince alınır 189 vermeye hiç gerek yok dedim tam bir soru işareti çünkü

• grafikler çok iyi görünüyor ,
  • Aynen öyle hocam icerik bos cıktıktan sonra grafiğin anlamı yok benim için bakalım artık oyun puanları gelince alıp almama kararı veririz oyunu ben avatar evrenine benzettim o yüzden hosuma gitti baya

• Türkçe altyazı olursa kutulu ön sipariş vericem umarım olur ama Sony Türkiye oyunu pek takmıyor gibi bi his var içimde inşallah yanılıyorumdur
  • Robot ve gelecek takıntısı da bi bitmedi yapımcılarda. Umarım güzel olur. Sürükleyici, duygusal ve epic bir oyun olmasını diliyorum. Öyle teknolojik ortamlar, bik bik öten düğmeler, klavye sesleri, anons sesleri, alarmlar, otomatik açılan kapılar, parlak duvarlar vb olmasın da... Doğada dolaşan robotlara katlanırız bi şekilde.
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Türkçe altyazılı olucak zaten hocam
  • İnşallah hocam sony türkiye bi açıklama falan yapmadı o yüzden tırsıyorum biraz yoksa bi oyuna altyazı yapıcakları zaman ortalıkta bağırınıyorlar bu oyuna altyazı yaptık bu oyuna dublaj yaptık diye ama buna bişey demediler

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    daha iki buçuk ay var hocam şubat 28 de mi ? 1 mart mıydı neydi o zaman çıkış yapıcak ocak sonu gibi haberdar ederler diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar bugünden itibaren konu melkor23 Abimize emanet.Herkese iyi oyunlar
  • Oyun mart ayına ertelenmis galiba
  • Önce nioh sonra daha nioh u bitirmeden horizon ve onunda arkasından nier automata gelecek. exclusiveler arka arkaya geliyor yetişemiycez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

Oyun mart ayına ertelenmis galiba

mart'ta çıkıyor zaten

ha 28 şubat ha 1 mart ne fark var ki

20 liralık şeye 19.99 lira yazmak gibi bişey
  • Kar konusunda denildiği gibi ya efsane ya kestane olcak ikinci bir no man's sky vakası yaşamayalım da
  • Guerilla games bu oyun için çok sağlam ekip topladı. No man sky olma ihtimali bence çok düşük.
  • 2017-2018 yılında sağlam para kasmak lazım kenara bu oyunları oynamadan bu diyarlardan göç etmek istemem malum hayatın ne olacağı belli değil
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.