Şimdi Ara

HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.214
Cevap
57
Favori
238.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun çıkışı yaklaştı. Dublaj mı olacak altyazı mı Sony TR hiçbir açıklama etmedi.
  • Türkçe olacağına dair açıklama gelse de pre order geçenler olarak rahatlasak :D
  • Eğer dublaj olsaydi şimdiye kadar bilgisi verilirdi diye düşünüyorum. Fakat altyazı olacaktır.
  • turkce dublaj mi altyazi mi olacak ? yada turkce ye dair bisey icerecek mi oyun !?
  • İnşallah sadece Türkçe altyazı olur dublaja gerek yok.
  • Benim tahminim dublajlı olacak. Guerilla games oyunları her zaman dublajlı olmuştur.

Killzone 3

Killzone Shadow Fall

Killzone Mercanary
  • Oyunun başı ve sonu sızdırılmış.

https://leadergamer.com.tr/2017/01/10/horizon-zero-dawn-basi-ve-finali/

Açıksası ben bu oyundan ümidimi yitiriyorum/boş bir oyuna benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukayaz

Oyunun başı ve sonu sızdırılmış.

https://leadergamer.com.tr/2017/01/10/horizon-zero-dawn-basi-ve-finali/

Açıksası ben bu oyundan ümidimi yitiriyorum/boş bir oyuna benziyor.

Sızdırılan bilgilerde hikaye 20 saat,tüm yan görevlerle 45 saat denilmiş ki bana kalırsa açık dünya RPG olan bir oyun için biraz az süresi.Hikayeyle ilgili kısımları okumadım spoiler olmasın diye ama güzel kırılma noktaları olacakmış galiba.Ama niyeyse bu oyun hayal kırıklığı olmasa bile beklendiği kadar iyi çıkmayacakmış gibi hissediyorum,umarım yanılırım

• spot'a geldi mi?
  • Yine oyuyn cıkmadan umudunu yitirenler gelmiş.

Rise Playstation Risee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Yine oyuyn cıkmadan umudunu yitirenler gelmiş.

Rise Playstation Risee

Karakter modellemeleri,çevre detayları harika.Oyun tekniksel anlamda mükemmel duruyor.Hikaye olarakta güzel ?eyler sunacak gibi.Açıkçası merakla beklediğim bir kaç oyundan biri.

• martta cıkıyor oyun sanki yarın cıkıyor gibi yazılmıs
  • quote:

Rise Playstation Risee

Son gösterdiklerinden beri bayağı cilalamışlar oyunu oldukça iyi görünüyor. Umarım hikâye anlatımı ve oynanışı da iyi olur.

• quote:

Rise Playstation Risee

Hocam senin gibi gaza gelip sonra olası bir hayal kırıklığındansa beklentileri düşük tutup olası bir kaliteli içerikten daha fazla zevk almayı tercih ederim.Piyasa malum son yıllarda çıkan oyunların büyük kısmı hayal kırıklığı oluyor maalesef

• psycho90 kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar çıkan hiçbir exclusive oyun hayalkırıklıgı yaratmadı bende. 3. parti bir oyun olsaydı belki diyebilirdim ama exclusive olunca güvenim tam. Çogu kişi de benim gibi düşünüyor olabilir. Dediğinizde haklısınız beklentileri herşeye rağmen düşük tutmak lazım
  • Eğer oyunun uzunluğu arkadaşın yukarıda yazdığı gibiyse çok fazla tekrar eden yan görev olmaz sağlam bi hikaye birbirinden değişik yan görevler olsun yeterli adamlar oyun süresi 100 saat diyor bi alıyoruz sürekli aynı şeyleri yapıp duruyoruz en büyük örnek mad max vs. Birde şu türkçe ile ilgili biri bişey desin artık altyazı olmazsa büyük sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsar

Eğer oyunun uzunluğu arkadaşın yukarıda yazdığı gibiyse çok fazla tekrar eden yan görev olmaz sağlam bi hikaye birbirinden değişik yan görevler olsun yeterli adamlar oyun süresi 100 saat diyor bi alıyoruz sürekli aynı şeyleri yapıp duruyoruz en büyük örnek mad max vs. Birde şu türkçe ile ilgili biri bişey desin artık altyazı olmazsa büyük sıkıntı

merak etmeyin.Türkçe Altyazı kesin olacak.
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?
  • quote:

Şu ana kadar çıkan hiçbir exclusive oyun hayalkırıklıgı yaratmadı bende. 3. parti bir oyun olsaydı belki diyebilirdim ama exclusive olunca güvenim tam. Çogu kişi de benim gibi düşünüyor olabilir. Dediğinizde haklısınız beklentileri herşeye rağmen düşük tutmak lazım

Ben Until Dawn ve The Order 1886'da biraz hayal kırıklığına uğramıştım kötü oyunlar olmadığını düşünsem bile.Dediğim gibi umarım yanılırım da diğer pek çok exclusive gibi çok başarılı bir yapım olur

@fatihsar

İyi hoş demişsin de verdiğin örnek RPG değil sıradan bir TPS.Fallout,Witcher,Skyrim gibi yapımlar hem 100 saat sürüp hem de eğlenceli yan görevler sunabiliyor iken şahsen aynısını bu oyundan da beklerdim çünkü evreni çok ilgi çekici ve o dünyada daha fazla vakit geçirmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 11 Ocak 2017; 22:27:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Ben Until Dawn ve The Order 1886'da biraz hayal kırıklığına uğramıştım kötü oyunlar olmadığını düşünsem bile.Dediğim gibi umarım yanılırım da diğer pek çok exclusive gibi çok başarılı bir yapım olur

@fatihsar

İyi hoş demişsin de verdiğin örnek RPG değil sıradan bir TPS.Fallout,Witcher,Skyrim gibi yapımlar hem 100 saat sürüp hem de eğlenceli yan görevler sunabiliyor iken şahsen aynısını bu oyundan da beklerdim çünkü evreni çok ilgi çekici ve o dünyada daha fazla vakit geçirmek isterim

aynen hocam haklısın ben zaten tekrar eden bi oyuna örnek verdim dediğin gibi benimde inanılmaz sabırsızlıkla beklediğim bi oyun horizon umarım bekleneni verir fallout ve skyrim oynamadım ingilizcem yeterli seviyese değil ama witcher türkçe olduğu için bitirdim harika oyun ama bi witcher 3 ün yan görevleri kadar kaliteli olmuycaksa sürekli tekrar edicekse 40 saat olsun farklı işler yapalım mantıklı değil mi ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.