< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufken3 -- 13 Mayıs 2021; 7:46:59 > |
Horizon Zero Dawn çevirisi için çevirmen gerekli
-
-
Umarım kişiler bulunur da çevirirsiniz. Ya da GPT yama yapan gruplarla iletişime geçip birlikte de çevirebilirsiniz. -
GPT yada normal translate olsa kafi
-
Elimde GPT-3 yok, yani GPT-3 çevirisi imkansız :\
-
@zartzurt456 belki arkadaşla beraber yama çalışması olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect455 -- 19 Mart 2021; 21:59:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusufken3Elimde GPT-3 yok, yani GPT-3 çevirisi imkansız :\
Size yardımcı olacak çok insan var hocam yeter ki isteyin :)
-
+1 Arkadaşlar Mutlaka Size Yardımcı Olacaktır -
Konu ne kadar öne çıkarılırsa o kadar destek gelme ihtimali artıyor.👍 -
Oyunun ücretli çevirisi mevcut. Oldukça da kaliteli bir çeviri.
-
onlara para kazandırmaya gerek yok
-
Bu çeviri ücretsiz olacak.
-
Kolay gelsin. Umarım kaliteli ve özenli bir çeviri olur. -
Ben mi yanlış hatırlıyorum, bu oyunun çevirisi ücretsiz değil miydi? Ben ilk çıktığı gün oynamıştım 2 sefer bitirdim güncelleme yapmadan diye hatırlıyorum. Türkçe oynadığıma eminim ama buradaki konuları görünce kafam karıştı.
-
emeğe her zaman saygı duyarım ama biri bulunamayıp , Google translate ile yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi.
-
18 tl gibi bi fiyatı var ha 18 tl nedir elimin kiri ama sırf aç gözlü şnsanlara gitmesşn diye almıyorum oynamadımda şimdiye kadar bekleyeceğim elbet yapan çıkacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: karma999Ben mi yanlış hatırlıyorum, bu oyunun çevirisi ücretsiz değil miydi? Ben ilk çıktığı gün oynamıştım 2 sefer bitirdim güncelleme yapmadan diye hatırlıyorum. Türkçe oynadığıma eminim ama buradaki konuları görünce kafam karıştı.
Değildi.
-
Ne yaşanmış olursa olsun ortada bir emek var. Geçmişe takılmanın da bir anlamı olacağını sanmıyorum. Ben şuna bakarım; oryaya çıkan eser 18₺ eder mi etmez mi? Kim yapmış, niye yapmış, nasıl yapmış beni ilgilendirmez. Benim gözümde her emeğin bir değeri vardır. Eğer yüksek bedel istiyorlarsa almam da konuyu uzatmam da. Ücretsiz verirlerse de teşekkürümü sunarım geçerim. Emeğine ederinde para isteyen değil, emeğe para vermek istemeyen aç gözlüdür gözümde.
Bu şekilde düşünüyorum. Buna göre hareket ediyorum. Almak istersiniz istemezsiniz sizin bileceğiniz iş. Saygı duyarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 21 Mart 2021; 9:47:30 > -
Kim yapmış, niye yapmış, nasıl yapmış
Yani bir hırsızdan bir şeyler alırsınız yada bir şeyi almak için adam öldürdüyse vs.
Kesinlikle kim yapmış nasıl yapmış önemli sorulardır böyle saçma bir bakış açısı olmaz eğer herkes böyle saçma bir bakış açısı ile düşünseydi dünyada ahlak diye bir şey kalmazdı
-
Bakış açını yanlış buluyorum. Biz bunu yaptık, bu kalitede yaptık, bu kadar para istiyoruz diyor adamlar. Başka bir olayı yok. Bu kadar eder dersin alırsın, bu kadar etmez dersin almazsın. Konuyu ahlak meselesine çevirmek de bilemedim, çok akıllıca gelmedi.
onlara para kazandırmaya gerek yok |
emeğe her zaman saygı duyarım ama biri bulunamayıp , Google translate ile yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi. |
Ne yaşanmış olursa olsun ortada bir emek var. Geçmişe takılmanın da bir anlamı olacağını sanmıyorum. Ben şuna bakarım; oryaya çıkan eser 18₺ eder mi etmez mi? Kim yapmış, niye yapmış, nasıl yapmış beni ilgilendirmez. Benim gözümde her emeğin bir değeri vardır. Eğer yüksek bedel istiyorlarsa almam da konuyu uzatmam da. Ücretsiz verirlerse de teşekkürümü sunarım geçerim. Emeğine ederinde para isteyen değil, emeğe para vermek istemeyen aç gözlüdür gözümde.
Bu şekilde düşünüyorum. Buna göre hareket ediyorum. Almak istersiniz istemezsiniz sizin bileceğiniz iş. Saygı duyarım. |
Bu çeviri ücretsiz olacak. |
18 tl gibi bi fiyatı var ha 18 tl nedir elimin kiri ama sırf aç gözlü şnsanlara gitmesşn diye almıyorum oynamadımda şimdiye kadar bekleyeceğim elbet yapan çıkacaktır
|
translate çıksın bize ne diyorsun konuya atlayıp aman efendim ananyomous un kaliteli yaması var hem de 18tl diye reklam yapıyorsun. bize ne ananyomous un 18 tl lik yamasından |
Benzer içerikler
- rwadult kapandı mı
- disco elysium türkçe yama
- batman arkham knight türkçe yama
- mortal shell türkçe yama
- mad max türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X