|
Bildirim
|
haberden hiçbişey anlamadım , google translaten mi çeviriyosunuz napıyosunuz
|
Bunlara otomatik saat deniliyor. Güç kaynağı olarak bilek hareketlerini kullanabiliyorlar ya da üzerlerinde çevirebileceğin bir küçük kol gibi bir alet oluyor. Bu tür mekanizmaların güç depolayabilme kapasiteleri de az olduğu için sık sık kurman gerekiyor. 45 saat de iyi bir güç depolama süresi. Benim eyyorlamam bu kadar.
|
bu ne la hicbirsey anlamadim
|
horolop şorolop
|
çok çirkin
|
Saat dünyası farklı bir dünya. lüks saatler burada yorum yapan bir çok kişiyi maddiyat bakımından aşıyor.
Ancak saat terminolojisinden bihaber, saat deyince aklına belli markalardan başka bir şey gelmeyen, kolundaki saatin pilini değiştirmeyen insanların yaptıkları güya alaycı! yorumlar forumun kalitesini düşürmekten öte gitmiyor. Sırada ne var? Kuantum yada katı hal fiziği forumlarına "Ne gereği var bu kadar formülün Newton Mekaniği bize yetiyordu" gibi yorumlar mı gelecek? Tabiki bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Kendi adıma bende bu konuda yeterince bilgili değilim. Ama cahilce yorumlar, konunun mantığından çok çok uzak ve en kötüsü kendisini akıllı herkesi akılsız yerine koyan yorumlar artık iyice can sıkıcı oldu. Saatler ilgini çekmiyor olabilir. Ama bu saatleri alabilecek parayı kazanabilen insan; pahalı saat koluna taktığı için aptal, ama onun bir günde kazandığı parayı 1 yılda kazanmayan ben akıllı. Yok böyle bir mantıksızlık. Benim de bu forumda ve çevremde kendimce ilgimi çekmeyen, anlamadığım, hatta ona para verenleri anlamadığım çok şey var. Ama bunu kendime saklayacak kadar kendime saygım var. Burada yorum yapanlara en ufak bir lafım yok. Yukarıdaki sözleri hak etmediğini düşünen insanlar, zaten hak etmemiştir. Lütfen tenezzül edip cevap vermesinler. Amacım kırmak değil sadece forumda gerçek saat meraklılarını kaçırıp forum keyfimizi kaçıranlara sitem etmekti. Eğer sıkılmadan hepsini okuduysanız. Teşekkür ederim. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 23 Nisan 2020; 1:51:0 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 23 Nisan 2020; 8:50:1 > |
|
|
|