Şimdi Ara

hoşlandığım kızın boy takıntısı olduğu öğrendim hiçbir şansım kalmadı yıkıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 30-40 görmeyeceğim zaten 2.5 - 3 yıla kesin intihar ediyorum kripto cüzdanımı bekliyorum sadece 3 yıl hodl tutacağım umarım bi shitcoin beni zengin eder ne kadar varsa topladım eğer olmazsa yaşamamın bi anlamı yok son yıllarımın mutlu geçmesini istiyorum sadece bir kadın tarafından sevilmek belki ölmeden önce beni mutlu yapar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt

bırak şimdi karı kızı btc 50kyi geçti dur. sonra konuşuruz ben gidiyorum

• btc 50k oldu altcoinler aynı halen zarardayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bir his olduğunu en iyi ben bilirim bu forumda. Ben 174'üm sevdiğim kız 170'ti reddetti aynı takıntıdan dolayı

• Bana pasla kanka yapacak bişey yok boy 1.93 yeni buddy lazım zaten sıkıldım şu ankinden yap bi güzellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kazanmaya geleceğini kurmaya bak, karı kız boş iş

• Sanki boy olsa diğerleri tamam mı

• Benle tanıştır

• kizlara fazla takilmayin hocam.181 182 boyum var ve kisasin diyen 1 2 kiz var universitede.(bence gayet ortalama ustu)

• Hocam Averell'de de boy var hoşlandığım kızın boy takıntısı olduğu öğrendim hiçbir şansım kalmadı yıkıldım 

hoşlandığım kızın boy takıntısı olduğu öğrendim hiçbir şansım kalmadı yıkıldım
  • kimsenin içini daha kötü hissettirmek istemiyorum ama ben 1.83le kısa hissediyorum bazen 1.75ler napıyo awk

• Bir kız seni boyundan ve tipinden dolayı red ediyor. Sen o erkek düşmanı feminist kezbanı suçlayacağına kendini suçluyorsun. İşe bu düşünceni değiştirmekle başla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.