< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 6 Aralık 2021; 23:54:53 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
hoşlandığım kızın boy takıntısı olduğu öğrendim hiçbir şansım kalmadı yıkıldım
-
-
moralim dibe vurdu ya sabah kripto cüzdanımdan 1000 tl gidince bu kadar koymamıştı 2.5 yıldır boşa beklenti içerisine girmişim lan kaç kere göz göze geldik kızla benle biraz konusmaya bile çalışıyordu bakarken bana sanki bir seyler hissediyor gibiydi cok farklı yorumlamışım her şeyi bu leş tipimle niye böyle bi beklentiye girdim ki zaten keyfim yerindeydi film felan izleyecektim ne güzel gitti tüm keyif
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım yarın bu gece uyuduğumda bir daha uyanmam
175 kötü değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin boy kaç
-
hoşlandığım kız icin kötüymüş senin için kötü olup olmamasından bana ne
senin de boy o civarlarda herhalde kendini avutma kızlar 1.80 altı erkeklerden kolay kolay hoşlanmaz
yok arkadaş akıllanmayacaksınız kuruntu yaptığın şeye bak
bir kız dizlerinin üstündeyken her erkek aynı boydadır.
sen kendinden bahset ederin nedir ? Eğitim, kültür, fizik, dinçlik, üslup ... düzeltemeyeceğiniz şeyleri kuruntu yapmayın.
-
1.75
En yakın iki arkadaşım 178 boyunda ve her gün başka kızla birlikteler. Ben 183'üm üniversitede kız eli tutmadım. Boyla alakası yok. Ama sen 175 boyla o kızı unut yine de başka kızlara yaz kızın boy uzunmuş. 165 160 cm çok güzel var onlarla dene şansını.
-
dostum bu evrimsel süreç ile alakalı zaten hiç boşuna kendinizi kandırmayın kızlar fizikli uzun güçlü erkeklerden hoşlanır istisnalar hariç çünkü milyon yıl önce bu erkekler grubun alfası oluyordu yemek getiriyordu avlanıyordu lider oluyordu ve daha fazla primat ile çiftleşme şansı yakalıyordu dişilerin ilgisini cekiyordu bu bir içgüdüdür eğitim kültür seviyesi cart curt bunun önüne geçemez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 7 Aralık 2021; 0:10:10 >
benim canımı sıkan olay nasıl bu kadar beklentiye sokmuşum kendimi bu kız için yani birçok sinyal aldığımı düşünüyordum kızdan onun da bana karşı ilgisi olduğuna dair hepsinde yanılmışım öyle sıradan seyler de değildi çoğu kişi benim gibi düşünürdü o sinyalleri alsa kızdan cidden hoşlanıyorum aşık olma seviyesinde değilim ama yakındım biraz ona çok pis koydu bana şu ana kadar hiç umrunda bile olmayışım
he ya demi, o zaman böyle kuruntu yapıp pasif şekilde yaşamaya devam et ya da kendi ligine oyna.
Benim sana söylemek istediğim olmuyorsa takıntı yapma ya işine bak ya da başkasına yönel. Birine bağlı kalma. Hepsi aynı zevki veriyor, gerekirse eğitimini verirsin.
-
22 yasına geldim hiç sevgilim olmadı , olmayacak da özgüvensiz iki lafı bi araya getiremeyen özürlünün tekiyim bunun sebebi de hafif pelteklik ve iğrenç boğuk boğuk çıkan ses tonum bazen ne dediğimi anlamıyor bile insanlar tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorum bunun da bi tedavisi veya çözümü yok
hayat kadınları dışında benimle birlikte hiçbir kız olmaz hiçbir beklentilerini karşılayacak özelliklerim yok boy kısa , fizik kötü , tip kötü , ses tonum kötü , muhabbet seviyem yok
eğitim kültür felan bana ne olm bunların tillahı olsa ne yazar
sevgilin olması için ne yaptın da sevgilin olsn ?
-
Ümit en kötüsü dostum, hiç ümitlenme hepsi hüsranla sonuçlanıyor. Sadece acıyı uzatıyor.
-
bak çok basit anlatacağım olayı şimdi iki unsur var :
1- yakışıklısındır veya fiziğin çok iyidir 180 üstü ve kaslısındır sırf bu özelliklerin yüzünden pek bir çaba harcamadan birilerini kendine aşık edebilir , sevgili yapabilir hiç olmadı kesim olarak düzenli bir cinsel hayatın olur
2- yakışıklı veya iyi fizikli değilsindir ama muhabbetin sarıyordur , ses tonun güzeldir , ağzın laf yapıyordur , kızlar senin yanında rahat hissediyordur böyle olunca da doğal olarak özgüvenli oluyorsun ve bu özeliklerin yakışıklı olmasan da bi kızı kendine aşık etmeye yeter
Şimdi bu 2 unsur dışında zengin değilsen HİÇBİR KIZ SENLE SEVGİLİ OLMAK İSTEMEZ SANA AŞIK OLMAZ bu kadar basit
ben iki unsurun hiçbir özelliğinden gram taşımıyorum neden çabalayıp kendimi rezil edeyim ki daha beter ?
Amma abartıyorsunuz şu boy olayını. Ne boydaki adamlar ne kadınları götürüyor. Takıntılı olan biri için zaten hayal kurmayın, kendinize yazık edersiniz.
-
evet bu kafayla devam et. çok güzel, rezil olacakmış bu yaşlarda rezil olmayacaksın da kaç yaşında rezil olacaksın ? 30 - 40 ? birileri tarafından reddedilmek/rezil olmak bunları kayıp olarak görmen bile saçmalık. Reddedilerek öğreneceksin, gelişeceksin. He anam babam bana görücü usulü birilerini bulur, yaşım geldiğinde önüme koyarlar diyorsan. Devam et kendi konforunda 4 duvar arasında yaşamaya.
Gidip bir kızın yanına konuşamayacak kadar pasifsen, o üniversiteye de boşa gidiyorsun. Üniversite senin iletişim becerilerini geliştirmesi lazım.
Yazdığın maddeleri de okumadım, bir kadın için çaba sarf etmemişsin. Kendi kafanda kendi konforunda dünya yaratmışsın. Takmışsın at gözlüğünü sürünerek yaşıyorsun. ÇOOOOK güzel.
Yeterince istisnaya denk geldim merak etme.
-
geleceğin serkanı potansiyeli var sende, bu kafayla yaşamak zor be.
https://www.youtube.com/watch?v=K1UMAlMl940&feature=youtu.be
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yok arkadaş akıllanmayacaksınız kuruntu yaptığın şeye bak bir kız dizlerinin üstündeyken her erkek aynı boydadır. sen kendinden bahset ederin nedir ? Eğitim, kültür, fizik, dinçlik, üslup ... düzeltemeyeceğiniz şeyleri kuruntu yapmayın. |
Benzer içerikler
- wellbutrin xl 150 mg reçetesiz satılır mı
- kramp sonrası geçmeyen ağrı
- 17 yaşından sonra boy uzar mı
- tetradox alkolle alınır mı
- kız nasıl tavlanır
- suudi arabistan
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X