Bildirim
HOŞLANDIĞIN KIZIN ABİ DEMESİ
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sevdiğim kız bana abi deyinceee -
:(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısaca benden sana yar olmaz boşuna heveslenme demiş abisi, olay bundan ibaret. Sezmiştir muhtemelen yani durumu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam olay daha karışık hiç konuşma olmadı aramızda bir sefer abi dedi o da şuradan geliyor kardeşimin arkadaşı eskiden o gözle bakmıyorsun çocuk diyorsun ama sonra işler değişiyor :)
Kiz abi dediyse zor
Benim arkadasimin kiz kardesi bana ismimoe hitap ediyodu anasi zorla abi dedittiroydu fdfnfndf
Salak benden iyi damat bulucak sanki 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle sorayım ne yapsam olabilir
Unv kazanmissib. 18 yasinda mezun olsan 3. Sinava girisinde unv kazanasan suan 20 yasindasin. (18, 19, 20)
20-3=17 en iyi ihtimalle kiz 17 yasinda abi diyerek sana iyilik yapmis.
Kız sarkıntı olma diye abi diyor işte anlasana
Sevdigim kiz banaaaa abi deyince yazmaya geldimm yazilmis coktan. Yaşitlarina sarkinti ol kardeş.
Amacım sarkıntılık değildi reeldim verdiğiniz umut dolu(!) tavsiyeler için teşekkür ederim kızla konuşuyoruz
yaş farkı varsa yine bir anlamı,gerekçesi oluyor "abinin",
aynı yaşta olan kızın sana kardeşim demesi daha çok koyuyor
beterin beteri var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X