Şimdi Ara

Host olabilir miyim????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise 3 de okuyorum yaz tatilinde host olmak istiyorum yaşım 17 host olma şansı nedir mesela süha,metro gibi şirketlerde yada diğer şirketlerde bu arada kayseride yaşıyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

• hasanalg38 H kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bak daha yaşın küçükmüş. Host olmak isteyebilirsin ben bu meslekte 3 sene çalıştım. Ne gecen belli ne gündüzün aldığın 3 kuruş para için çektiğin eziyetlere değmez bile. Sana şimdi çekici geliyor bu iş biliyorum ama çalış oku. Çeşit çeşit insanla muhabbete giriyorsun(kaptanlar dahil) çoğu zor adamlardır kolay anlaşamazsın. Araç kullanmayı bilmen gerekiyor bu birincisi.İkincisi ise temiz olman gerekiyor ki aracı tertemiz tutabilesin. 17 yaşındasın ve yaşın otobüs temizlemek için çok küçüksün. Yazın harçlığını çıkartmak için başka işler aramanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fburucu

Kardeşim bak daha yaşın küçükmüş. Host olmak isteyebilirsin ben bu meslekte 3 sene çalıştım. Ne gecen belli ne gündüzün aldığın 3 kuruş para için çektiğin eziyetlere değmez bile. Sana şimdi çekici geliyor bu iş biliyorum ama çalış oku. Çeşit çeşit insanla muhabbete giriyorsun(kaptanlar dahil) çoğu zor adamlardır kolay anlaşamazsın. Araç kullanmayı bilmen gerekiyor bu birincisi.İkincisi ise temiz olman gerekiyor ki aracı tertemiz tutabilesin. 17 yaşındasın ve yaşın otobüs temizlemek için çok küçüksün. Yazın harçlığını çıkartmak için başka işler aramanı öneririm.

Ne içiyorsan azalt dostum konu 2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 18 oldu vu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanalg38

Yaş 18 oldu vu arada

host oldunmu barı bu gecen zamanda..
  • Yollardadır şu an belki...
  • host oldum :) gayet güzel meslekti sıkıntı cektigim tek yer kamil koç'ta host oldum muavin yoktu bagajlarla da ben ilgileniyordum hiç gitmedigim bir yere giderken yolda benzinlikte inenlerde vardı bunları bagajımı aracın sağ tarafına otogarda inmek istiyenlerinkini aracın sol tarafına koymak lazımdı.ilk gittiğim seferde bunun azizliğine uğradım. sonra iş çok zevkli işti ama bagaj kısmı çok yoruyor yoksa on numara meslek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.