Bildirim
Hotmail Silinenen Mail Geri Gelme ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bence onlarin kaydini tutmalari imkansiz gibi birsey cunku o kadar buyuk bir harddisk yoktur dusun dunyada kac kisinin kullandigini -
Önemli işler için daima Gmail kullan. Çaldırdığın zaman rahatça geri alabilirsin. Gmail'ide senden başka pek bilen olmaz zaten. Gmail'de sildiğin epostayı geri alabiliyorsun.
Ben Chrome Gmail Checker, Firefox için Gmail Manager eklentisini kullanıyorum bana mail gelir gelmez haber veriyor. Örn: Face şu kişi bağlantına yorum yaptı mesaj gönderdi vs. Gmail'i açmadan kısayoldan okuyup siliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
Önemli işler için daima Gmail kullan. Çaldırdığın zaman rahatça geri alabilirsin. Gmail'ide senden başka pek bilen olmaz zaten. Gmail'de sildiğin epostayı geri alabiliyorsun.
Ben Chrome Gmail Checker, Firefox için Gmail Manager eklentisini kullanıyorum bana mail gelir gelmez haber veriyor. Örn: Face şu kişi bağlantına yorum yaptı mesaj gönderdi vs. Gmail'i açmadan kısayoldan okuyup siliyorsun
onemli olan face den baglantina yorum yapmalari mi -
quote:
Orijinalden alıntı: [Sync]
quote:
Orijinalden alıntı: Deep Dream
Ben Chrome Gmail Checker, Firefox için Gmail Manager eklentisini kullanıyorum bana mail gelir gelmez haber veriyor. Örn: Face şu kişi bağlantına yorum yaptı mesaj gönderdi vs. Gmail'i açmadan kısayoldan okuyup siliyorsun
onemli olan face den baglantina yorum yapmalari mi
adam örnek vermiş hacı
-
Arkadaşlar R-mail Adlı Program Kurtarıyor, Yabancı Forumda gördüm ama lisans 114$, outlok'a geliyormus silinen e-mailler.
Çok önemli olduğu için ''almayı düşünüyorum'' -
quote:
Orijinalden alıntı: pickupartist
Arkadaşlar R-mail Adlı Program Kurtarıyor, Yabancı Forumda gördüm ama lisans 114$, outlok'a geliyormus silinen e-mailler.
Çok önemli olduğu için ''almayı düşünüyorum''
hotmailde mail i sildikten sonra silinen e postalara gidiyor . Oralara bak duruyodur :D -
quote:
Orijinalden alıntı: YEHUUU
quote:
Orijinalden alıntı: pickupartist
Çok önemli olduğu için ''almayı düşünüyorum''
hotmailde mail i sildikten sonra silinen e postalara gidiyor . Oralara bak duruyodur :D
Didik didik aradım her yeri. :D -
sistem geri yükleme veya acronis recovery expert gibi programlar belki işe yarayabilir
ama önce kendi bilgisayarında silinen dosya var mı diye bak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X