Şimdi Ara

hotmail ve modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var bilgisayarımdan messenger 7.5 a ve hotmail,msn gibi adreslere giremiyorum.Fakat bilgisayarımı işyerine getirdiğimde burdan internete bağlandığımda gayet normal girebiliyorum acaba bu evdeki modemimden kaynaklanan bir hatamıdır.Everest wirelles modem kullanıyorum. (Fakat daha önceden girebiliyordum onuda belirteyim.)

• yaw pc ye virüs girmiş olabilir modem işide tesadüf olmuş olabilir
  • o modem değilde bağlantı ile ilglidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaksu84

o modem değilde bağlantı ile ilglidir
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaksu84

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaksu84

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle bağlantıyı kontrol et.eternetin ışığı yanıyormu.yanıyorsa daha sonra bilgisayar ip'yi otomatikmi alıyor ona bakın.en son çare ağ bağlantılarımdan eternetin bağlanma hızına bakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: kanocan

öncelikle bağlantıyı kontrol et.eternetin ışığı yanıyormu.yanıyorsa daha sonra bilgisayar ip'yi otomatikmi alıyor ona bakın.en son çare ağ bağlantılarımdan eternetin bağlanma hızına bakın...

Alıntıları Göster
    proxy kullanıp dene. eğer girerse tci/ip ayarlarındandır problem.elle ip atarsan büyük ihtimalle sorun düzelir.ben de öyle olmuştu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Data hattı fiyat ve önerileri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

proxy kullanıp dene. eğer girerse tci/ip ayarlarındandır problem.elle ip atarsan büyük ihtimalle sorun düzelir.ben de öyle olmuştu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben internete bağlanabiliyom ama sadece hotmail msn gibi sitelere giremiyorum yani ethernetin ışığı falan yanıyor ayrıca ıp falan değiştir demişsiniz bunlar bağlantı yoksa yapılcak şeyler değilmi (lütfen yanlış anlamayın çok çaresiz kaldım o yüzden en doğru şeyi yapmak istiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: borki

arkadaşlar ben internete bağlanabiliyom ama sadece hotmail msn gibi sitelere giremiyorum yani ethernetin ışığı falan yanıyor ayrıca ıp falan değiştir demişsiniz bunlar bağlantı yoksa yapılcak şeyler değilmi (lütfen yanlış anlamayın çok çaresiz kaldım o yüzden en doğru şeyi yapmak istiyorum)

Alıntıları Göster
    internet explorer ile bağlanırken bir proxy atamışsanız veya atanmışsa msn e ve hotmaile bağlanamazsınız.bu daha çok nette gizlilik arayanların başvurduğu bir yöntemdir.bazen benimde
    herneyse şöyle bir kontrol yapalım.
    ie özellikleri açıp bağlantılar sekmesine gelin.yerel ağ ayarlarını tıklayın.
    altta proxy sunucusu başlıklı bölüm var.oradaki kutucuk işaretli olmayacak.üstteki otomatik yapılandırma bölümündeki ayarları otomatik olarak algıla kutusunu işaretleyin.ok leyin ve deneyin.umarım işe yarar.
    işe yaramazsa modemi sıfırlayıp,telekoma bağlantı ayarlarını sıfırdan yapmanızı öneririm.

kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: promet

internet explorer ile bağlanırken bir proxy atamışsanız veya atanmışsa msn e ve hotmaile bağlanamazsınız.bu daha çok nette gizlilik arayanların başvurduğu bir yöntemdir.bazen benimde
    herneyse şöyle bir kontrol yapalım.
    ie özellikleri açıp bağlantılar sekmesine gelin.yerel ağ ayarlarını tıklayın.
    altta proxy sunucusu başlıklı bölüm var.oradaki kutucuk işaretli olmayacak.üstteki otomatik yapılandırma bölümündeki ayarları otomatik olarak algıla kutusunu işaretleyin.ok leyin ve deneyin.umarım işe yarar.
    işe yaramazsa modemi sıfırlayıp,telekoma bağlantı ayarlarını sıfırdan yapmanızı öneririm.

kolay gelsin

Alıntıları Göster
    ilgin için teşekkürler dediklerini yaptım modemide sıfırladım ama fayda etmiyor.

• quote:

ilgin için teşekkürler dediklerini yaptım modemide sıfırladım ama fayda etmiyor.

Alıntıları Göster
    ayrıca şöyle bişey çıkıyor messengerın mail kısmına tıkladığımda C:\Documents and Settings\TOSHIBA\Local Settings\Temp\spng_redir.html den bağlantıya geçip You will now be redirected to the site you desired. If this is not the case please click . böyle bir yazı çıkıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    o zaman şunu yapın.modeme girin ve baştan setup yapın.hiç bir ayar yapmanıza gerek yok ayarları telekomdan alacak ve otomatik algılayacaktır.siz sadece istendiğinde kulanıcı ismini ve şifresini girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promet

o zaman şunu yapın.modeme girin ve baştan setup yapın.hiç bir ayar yapmanıza gerek yok ayarları telekomdan alacak ve otomatik algılayacaktır.siz sadece istendiğinde kulanıcı ismini ve şifresini girin.

Alıntıları Göster
    olmuyo arkadaşım ne yazıkki başka bişey ama bulamadım.
  • quote:

olmuyo arkadaşım ne yazıkki başka bişey ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    Sorun telekom kaynaklı da olabilir. Bu durum ne kadar zamandır var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelander00

Sorun telekom kaynaklı da olabilir. Bu durum ne kadar zamandır var?

Alıntıları Göster
    sorun yaklaşık 1 haftadır devam ediyor.
  • quote:

sorun yaklaşık 1 haftadır devam ediyor.

Alıntıları Göster
    selam protokol ayarlarını değiştir büyük bi ihtimal düzelir sorunun
  • ya bendede aynı sorun var.
    biz bir modemle iki bilgisayarı internete bağlıyoruz. arkadaşın pc sinden hotmailin inbox kısmına girebiliyoruz, benimkinden giremiyoruz.

ayrıca ntvmsnbc ye de giremiyorum. offfffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkkarakartal -- 11 Mayıs 2006; 16:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal

ya bendede aynı sorun var.
    biz bir modemle iki bilgisayarı internete bağlıyoruz. arkadaşın pc sinden hotmailin inbox kısmına girebiliyoruz, benimkinden giremiyoruz.

ayrıca ntvmsnbc ye de giremiyorum. offfffff
    C:\Documents and Settings\<my name>\Local Settings\Temp\spng_redir.html

arkadaşlar bunun nedeni StuffPlugs dan kaynaklanmaktadır.

messengerden plus sekmesinden tercihlere girin.
    Eklentiler sekmesini tıklayıp StuffPlug NG yi seçin ve yapılandır a basın.

genel sekmesinde yani general sekmesinden "open all links in default browser" i yani "Bütün linkleri varsayılan tarayıcıda aç" yazılı bulunan satırın tick ini kaldırın.

hepsi bukadar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandrupid

genel sekmesinde yani general sekmesinden "open all links in default browser" i yani "Bütün linkleri varsayılan tarayıcıda aç" yazılı bulunan satırın tick ini kaldırın.

hepsi bukadar ;)

Alıntıları Göster
    msnger 7.0 ı indir ve yükle ssorunun büyük ihtimalle çözülecektir.Msnger 7.5 bazen böyle dengesizleşiyor.Ben bu şekilde çözmüştüm.Fazla uğraşma bence olmuyor çünki

• quote:

Orijinalden alıntı: sandrupid

hepsi bukadar ;)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sandrupid

hepsi bukadar ;)

Açıkcasi merak ettim bunları yaparak düzeltilip düzeltilmeyeceğini sonucunu yaz bizde yararlanalım bizim bi akrabada var onu da ben düzelteyim eger düzelirse seninki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.