Şimdi Ara

Hotmaildeki Maillerimi Nasıl OutLook 2003'e yonlendırebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıştığım şirkette Hotmail sayfası erişime kapalı olduğu için,Hotmaildeki maillerimi OutLook 2003 ' e yonlendırip,maillerimi Outlook tan takip etmek istiyorum..

Yardımlarınızı Bekliyorum...Teşekkurler...

• bir ara hotmail bu hizmeti veriyodu ama artık yapılmıyo die biliyorum
  • Bunun için pop3 desteği olması gerekiyo. Hotmail'de yok sanırım. Sadece ABD'deki kullanıcılara veriyo.

Gmail kullan
  • bende hotmail pop3 ü kaldırdı diye biliyorum
  • kendini abd vatandaşı gibi gösterme yolu var hem de hotmailinin sınırı 250 mb oluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oguz96

Bunun için pop3 desteği olması gerekiyo. Hotmail'de yok sanırım. Sadece ABD'deki kullanıcılara veriyo.

Gmail kullan

Arkadasin sordugu ile bu cevabin bir alakasi yok sanirim. Daha dogrusu onun yapmak istedigi farkli birsey. Hotmail zaten POP3 mantigi ile calisan bir mail servisi degil web tabanlidir. Yani bir smtp yada pop3 sunucusu yok. Sorulan soruya gelince forwarding ozelligide yok. Hotmail ime gelen mailler direk su maile yonlensin diyemiyorsunuz. Outlookdan hotmail mailleri almak ise farkli bir olay ve bu gayet kolay yapilabilir. Fakat hotmail sayfasinin acilmadigi bir sirkette buna yetkisi olacagini sanmiyorum.

• Arkadaşın söylediği aslında bence şu...

Şirketlerinde hotmail'e erişim kapatılmış. Hotmailin pop desteği olsa bile eğer hotmail domainli tüm adreslere erişim yasaklanmışsa Outlook ile de alamaz. Eğer Gmail yasak değilse ona yönlenmeli... Yoksa yapacak birşey yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar yapmak ıstedıgım sey hotmailde hergun bana gelen gunluk maıller var...Bu gelen maıllerı hotmail sıtesıne gıremedıgım ıcın okuyamıyorum...Bunları baska bı yontem kullanarak nasıl okuyabılırım......Calıstıgım sırkette bı arkadas bu mailleri outlook hesabıma yonlendırebılecegımı ama nasıl yapıldıgını bılmedıgını soleyınce,belkı bılen cıkar dıye buraya mesaj attım...işallah acıklayıcı olmustur...
  • Arkadaşım öncelikle şunu sormak lazım. Hotmail hesabının pop desteği var mı? Eğer yoksa Outlook'la hotmail'i birlikte kullanamazsın.

Eğer bedava hotmail kullanıyorsan forwarding yani yönlendirme desteği de yok.

Artı hotmail erişimi serverdan nasıl engellenmiş. Eğer hotmail adını içeren tüm domainler engellenmişse pop desteğin olsa bile ulaşamazsın.

Çözüm, bu kısıtlamayı açtırmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.