Hotmail kısa bi süre için Amerika'da yaşayan kullanıcılarının mail adreslerini 250 mb'a çıkarmıştı bunu zamanında öğrenen arkadaşlar country'lerını (Ülkelerini) Amerika göstererek maillerini 250 mb'a çıkardı...
Hotmailini Maillerini 250 mb'a yükseltenler Türkiyeden %10'luk bir kesim... Geri kalan %90'lık kesim ne oldu?
Hotmailinizi 250 MB Yapmak İsteyenler Aşağıdaki Yazılanları Uygulayınız..
Önce hotmailinize girin..
Options dan kişisel bilgilerinizde
Country: United States State: Texas mail code: 72301 veya New York 11100, California 93106, Florida 33332, Missisippi 39157, Tennessee 37010, Kansas 66013, Virginia 24716, Colorado 80303, New Mexico 87001, New Jersey 07099, Georgia 30300, Illinois 60224, Massachusetts 14025, Connecticut 06520, Arizona 85521, Alabama 35197
Herhangi Birisini Yapın..
Language (Dil) seçeneğine girin Dili ingilizce yapın
You may notice that your storage meter for your e-mail inbox only says 25 MB instead of 250 MB. Please allow us at least 30 days for us to bump up your storage to the complete 250 MB. It is important to check your inbox regularly during this time.
Yazılanların Türkçesi: 1 Ay İçerisinde mail kapasitesi 25 MB'tan 250 MB'ta Çıkacak..
Not: Hesabınızı Yeniden Açtığınızda Mailleriniz Silinmiyor..
hadi beee ciddimisin dostum atı alan üsküdarı geçti
hesap kapama linki çalışmıyor aylardır , ancak 2 gb-Türkçe yapılabilir
2 gb olanın kullanım şekli hiç hoşuma gitmiyor. iğrenç bişey. hemde Hotmail Gmail kadar hızlı değil. her üyelik içim gmail adresimi veriyorum gmail çok hızlı.
o halde neden bu konuyu açtınız? 2000 defa verildi ve beim hotmailim neredeyse 1 senedir zaten 250 mb. buradaki katılımcıların dail. sitede yapacağın küçük bir arama karşına onlarca 250 mb topici çıkaracaktır. forumları kullanmayı öğrenelim evvela ne dersin 2Teknik?
1 sene önce 250 mb yapmıştım saol
bende 2 sene önce 250 mb yapmıştım. konudışında biri nasıl hotmail adresimi kaldırabilirim diye sormuş. bende nedenini merak ettim. belki alanı küçük olduğu içindir düşünerek alan genişletmeyi öğreteyim dedim. sonra bunu öğrenip benden çalıp buraya yazar diye ondan önce ben yazayım bari dedim. iyi etmişmiyim
forumda ararsanız 2gb yapılacağınıda öğrenirsiniz...4-5 aydır 2gb olarak kullanıyorum..ve bunun yöntemini buradan okumuştum..
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
forumda ararsanız 2gb yapılacağınıda öğrenirsiniz...4-5 aydır 2gb olarak kullanıyorum..ve bunun yöntemini buradan okumuştum..
2 gb yapıcna Mail ingilizce oluyor ve şekli şemali deişiyor. yukarı kocaman discovery yazısı geliyor. benim hoşuma gitmedi. zaten hotmail gmailden yavaş. ben gmail kullanıyorum. her türlü hack huck program crackleri ve türevi dosyalarımı gmailde saklıyorum.
hotmail 250 mb mı oluyor muş?
o bişi mi?asıl bombayı bilmiyorsunuz siz!!!!!
apo yakalanmış
quote:
Orjinalden alıntı: 2Teknik
quote:
Orjinalden alıntı: aakın
2 gb yapıcna Mail ingilizce oluyor ve şekli şemali deişiyor. yukarı kocaman discovery yazısı geliyor. benim hoşuma gitmedi. zaten hotmail gmailden yavaş. ben gmail kullanıyorum. her türlü hack huck program crackleri ve türevi dosyalarımı gmailde saklıyorum.
ingilizce olsa ne olacak ki..sanki 2 sayfa ing yazı çıkıyor...iki defa Türkçesini kullansan 3.de ing olsa yada fransızca olsa kaç yazar..herşey yerli yerinde aynı...gerçi sen bilirsin dostum.
quote:
Orjinalden alıntı: klonajinsky
hotmail 250 mb mı oluyor muş?
o bişi mi?asıl bombayı bilmiyorsunuz siz!!!!!
apo yakalanmış
Ohoo, sen geride kalmışsın, Adnan Menderes de başvekil olmuş..... Şaka bir yana, arkadaşlar lütfen konu açmadan önce forumda bir zahmet arama yapın, aynı konular sürekli açılıp duruyor.
benimki 2 gb
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
benimki 2 gb
aman ne iyi...
lütfen post kasmayınız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme