Şimdi Ara

Hotpoint Active Oxygen A+ INOX Buzdolabı incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
71.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır gözucumla bu buzdolabını araştırdım. bulabildiğim en iyi fiyat Sakarya´daki bir bayisinden oldu. 1850TL kredi kartına 10 taksit, 1780TL peşin. anlaştık.

böylede bir link bulunmakta.
    http://www.hotpoint.co.uk/web/hotpoint.co.uk/fridge

Hotpoint Active Oxygen A+ INOX Buzdolabı incelemesi

birkaç foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başar Zeki -- 19 Ağustos 2013; 23:17:15 >

• Aylık elektirik faturasına kaç tl etkisi olur acaba ?
  •  Hotpoint Active Oxygen A+ INOX Buzdolabı incelemesi

bugün buzdolabının kurulum ve tanıtımı yapıldı.
    Garanti süreside 100TL karşılığında 4 yıl daha uzatılarak 7 yıla çıkarılmış oldu.
    Buzdolabının içinin ilk kullanımdan önce silinerek ileride oluşabilecek kokuya karşı önlem olarak resimdeki sprey servis tarafından önerildi. Fiyatı 30TL. Yılda bir kere bu spreyle iç duvarların tamamı silinecek sonrasında farklı bir bezle üstünden nemli olarak geçilecekmiş.
    Bu arada buzdolabı ile garanti süresinin uzatılması toplamda 1680TL + 100TL = 1780TL olarak gerçekleşti.

• Teşekkürler. İlerleyen ayda bende elektrik tüketimimi bildireceğim. :)
  • Önceki mesajlarımda görülen spreyle dolabı temizleyip bugün çalıştırmaya başladım.
    Birkaç detay fotoğrafı paylaşmak istedim. Kontrol panelinden ayarlanabilen en düşük ısı değerleri soğutucu bölüm için +2 santigrat, dondurucu içinse -26 santigrat olarak görülüyor. Ayarlarını üst bölüm için +5, dondurucu bölüm için -18 santigrat dereceye ayarladım.

• Ya arkadaşlar kafayı yicem dolap en soğuk olması için ayar kaçta olması lazım üst kısım için soruyorum.benim ayar 3 deydi ama sular ılık gibi sonra kendine 5 almış nasılsa :)sone active oxsijen bölümünü açtım ama sonra dolap iyice ısındı yani soğutmuyor ayarı kaçta olması lazım izmirdeyim çok acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başar Zeki

Önceki mesajlarımda görülen spreyle dolabı temizleyip bugün çalıştırmaya başladım.
    Birkaç detay fotoğrafı paylaşmak istedim. Kontrol panelinden ayarlanabilen en düşük ısı değerleri soğutucu bölüm için +2 santigrat, dondurucu içinse -26 santigrat olarak görülüyor. Ayarlarını üst bölüm için +5, dondurucu bölüm için -18 santigrat dereceye ayarladım.

Ya arkadaşlar kafayı yicem dolap en soğuk olması için ayar kaçta olması lazım üst kısım için soruyorum.benim ayar 3 deydi ama sular ılık gibi sonra kendine 5 almış nasılsa :)sone active oxsijen bölümünü açtım ama sonra dolap iyice ısındı yani soğutmuyor ayarı kaçta olması lazım izmirdeyim çok acil active bölümü nü açınca soğuması düşüyor mu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

Ya arkadaşlar kafayı yicem dolap en soğuk olması için ayar kaçta olması lazım üst kısım için soruyorum.benim ayar 3 deydi ama sular ılık gibi sonra kendine 5 almış nasılsa :)sone active oxsijen bölümünü açtım ama sonra dolap iyice ısındı yani soğutmuyor ayarı kaçta olması lazım izmirdeyim çok acil

Sakarya´da üst taraf için +5 santigrat derece yeterli geliyor. Elektrik kesintisine bağlı olarak +5 dereceye almış olma durumu olabilir mi? Çünkü fabrika ayarı olarak üst +5, alt -18 geliyor.
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar kafayı yicem dolap en soğuk olması için ayar kaçta olması lazım üst kısım için soruyorum.benim ayar 3 deydi ama sular ılık gibi sonra kendine 5 almış nasılsa :)sone active oxsijen bölümünü açtım ama sonra dolap iyice ısındı yani soğutmuyor ayarı kaçta olması lazım izmirdeyim çok acil

Sakarya´da üst taraf için +5 santigrat derece yeterli geliyor. Elektrik kesintisine bağlı olarak +5 dereceye almış olma durumu olabilir mi? Çünkü fabrika ayarı olarak üst +5, alt -18 geliyor.

Ha belkide otamatik 5 e ayarlıyorsa olabilir .peki kaça almam lazım en son 2 oluyor birde 8 oluyor hangisi daha soğuk peki

• cyber_brain C kullanıcısına yanıt
    +2 daha soğuk olur.
    dolabınızın kapak contaları tam oturuyor mu? ayrıca dolabınız yoğun şekilde doluysa da bunlar verimi düşürebilir.
    Active Oxygen sistemi yarım saatte bir 4 dakika devreye giriyor. Benim dolabımda aktif ve soğutma verimini etkilemiyor.
  • quote:

+2 daha soğuk olur.
    dolabınızın kapak contaları tam oturuyor mu? ayrıca dolabınız yoğun şekilde doluysa da bunlar verimi düşürebilir.
    Active Oxygen sistemi yarım saatte bir 4 dakika devreye giriyor. Benim dolabımda aktif ve soğutma verimini etkilemiyor.

Anladım ya sanki sorun var gibi bazende cok ses çıkarıyor dolap çokda dolu değil contalarda sorun yok neyse az daha deneyim olmadı servisi çağırıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

quote:

quote:

+2 daha soğuk olur.

Anladım ya sanki sorun var gibi bazende cok ses çıkarıyor dolap çokda dolu değil contalarda sorun yok neyse az daha deneyim olmadı servisi çağırıcam

Icinin ve lcd ekranın resimlerini çek bi bakalım, olumsuzluk varsa uyaralım.
    Yoksa teknik servis işi çözer.

Ya üst 2 de alt -18 de ama soğutmuyor vala bi ara cok iyi di gene soğutmuyor anlaşdım gitti

• Hocam bana elektirik tüketimi biraz fazla gibi geldi
  • quote:

Kendim üst kısmı 8 dereceye ayarladım ve çok fena soğutuyor.
    Suyu kana kana içemiyoruz.

Nasıl ya başka arkadaşda 2 ye ayarla ozaman soğuk olur dedi şimdi cevap ne ?buz gibi olmasıniçin

• quote:

Sogutucu 8 dereceye ayarlı. Suyu ancak bu derecede icebiliyorum. 5 derece yaptığımda suyu icemiyoruz.

hocam 8 derecenin bu kadar soğuk olmaması lazım. 5e ayarladığınızda suyu içemiyorsanız dolap haddinden fazla soğutarak daha düşük bir sıcaklığa iniyor demektir. Digital bir termometre ile ölçüm yapın derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 3 Eylül 2013; 8:47:58 >
  • daha az yakan model isteyenler
    E2BLH 19213 F 03 (TK) 288 kw
    E2BL 19323 X F O3 (T) 288 kw
    gibi modellere bakabilirler

daha da az yaksın dondurucusu daha geniş(144lt) olsun diyenler ise 1-2 ay sonra çıkacak
    yıllık 152 kw tüketime sahip modeli bekleyebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybars_ -- 14 Eylül 2013; 9:29:32 >
  • cyber_brain C kullanıcısına yanıt
    Bu ses olayı bende de var. İnanılmaz bir ses. Daha önce hiçbir buzdolabında duymadığım bir ses. Bazen bozuldu zannediyorum. Servis çağırdıysanız benimle paylaşırmısınız, sonuç hakkında.
  • bu buzdolabının aynısını yaklaşık 8 gündür kullanmaktayım ve ilk günden beri müthiş bir kompresör sesi ve metalik bir koku var. Servisi çağırdığımda aldığım cevap geleneksel oldu "Abi bu modellerle bu ses normal", ama başlığı açan arkadaşın yazdıklarına bakıyorum kulağımı dayayınca sesi duyuyorum diyor ben bir kaç oda öteden rahat duyuyorum.

Yakında sesi kaydedip merkeze mail atacağım bakalım sonuç ne olacak ?
  • tanıtılan modeli 4 ay kadar önce bayisinden kredi kartı ile taksitle 1920 tl gibi bir rakama aldık.

- ses: normal çalışırken ki ses duyulmayacak derece de sessiz. buz kırma sesi de çok hafif.
    -gıda saklama: mutlak poşet vs lerden arındırıp saklanması tavsiye edildi, o şekilde kullanılıyor, gıdaların önceki no frost Vestel e göre dayanma sürelerinde ciddi artış var.

bizim aldığımız ürün ile ilgili herhangi bir şikayetimiz kesinlikle şuan için yoktur. ilerde ne gösterir bakmak lazım. 4 ay için sorun yok. tavsiye ediyorum.

en ufak bir şikayet gözlemlenmemiştir bu süre içinde.
  • önceki mesajlarda ürün ile ilgili ,kullanıcı olarak önceki mesajlarda iletilen bazı sıkıntılardan bahsedilmiş ben hiçbir sıkıntıya rastlamadığımı yorumluyorum. (4 ay için) .forum kuralları açık ve net . neyi ne zaman yazacağıma ben karar veririm. kurallara aykırı bir şey olursa yönetim uyarır. aldığım ürünü tavsiye etmek yada eleştirmek benim tekelimde.

kırıcı ve hakaret edici mesajlardan her daim uzak dururum. daha iyi bir dünya için herkesin buna riayet etmesi en doğru olandır. eger bir uzmanlık gerektirecek bir şey varsa işte bu işler için lazımdır herşeyden önce.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.