Şimdi Ara

Hotpoınt Arıston 3 Q AA W T / HA Buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... Siteye yeni üyeyim bu yüzden herkese selamlar... Yeni evleneceğim için hem kullanışlı hem de maddi açıdan uygun buzdolabı ve çamaşır makinası bakıyorum. Nette gezinirken bu makinalara rastladım. Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, saygılar.

BOYUT: 190x70x74 cm
    GARANTİ SÜRESİ: 3 Yıl
    MARKA: HOTPOINT ARISTON
    MODEL: 3 Q AA W T / HA
    RENK: BEYAZ
    ÜRÜN 3 Q AA W T / HA
    HACİM: 436 (Brüt Hacim)
    KAPI SİSTEMİ: Gardrop Tipi
    SOĞUTMA SİSTEMİ: No-Frost
    DONDURMA KAPASİTESİ: 14 kg / 24 saat
    EKSTRA FONKSİYONLAR: Tatil fonksiyonu
    ENERJİ SINIFI: A+
    ENERJİ TÜKETİMİ: 0,95 kw/24 saat
    RAF SİSTEMİ: Cam
    FİYAT: 1100 TL.

Samsung WF0804W08E 1400 Devir 8Kg BW Çamaşır Makinası

GARANTİ SÜRESİ: 2 Yıl
    MARKA: SAMSUNG
    MODEL: WF0804W8E
    RENK: BEYAZ
    ÜRÜN: ÇAMAŞIR MAKİNESİ
    DEVİR HIZI: 1400
    KAPASİTE: 8 kg
    ENERJİ SINIFI: A+++
    ENERJİ TÜKETİMİ: 1,04 kWh/Yıl
    ÇOCUK KİLİDİ: Var
    BOYUT: 600x600x850
    FİYAT: 1200 TL.

• buzdolabı çok kullanışsız incelediniz mi herhangi bir mağazada
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Orijinalden alıntı: Tunçsal

quote:

çamaşir makinesi belki düşünülebilir ama buzdolabindan uzak durun derim.

Olumsuzluklarını açabilir misin biraz?

Buzdolabının içi pek pratik değil zaten malzeme kalitesi kötü,bunun dışında 3 5 yıl kullanıp çöpe atılacak bir türden cihaz.İçiniz rahat etmiyorsa bir mağazada inceleyebilirsiniz.

sadece bu model mi iyi değil yoksa tüm hotpoint ariston buzdolapları mı? ben de alacağım da araştırıyorum

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Aristonun buzdolabı,çamaşır ve bulaşık makinelerinin tamamı kötüdür.Uzak durulmalı hangisi olursa olsun.Ama fırınları ve ocakları aksine iyidir.O konuda tercih edebilirsiniz.

Tamam öneri için teşekkür ederim. Peki indesit marka nasıldır buzdolabında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golkipir -- 14 Ekim 2012; 19:10:15 >
  • annemler ariston bende indesit buzdolabı kullanıyorum. annemlerin dolabı yaklaşık 8 sene falan oldu, birkez tamir gördü ses geliyordu motordan onuda çok cüzi bi paraya eve gelip iki dakkada yaptılar. ben şahsen memnunum aristonun ürünlerinden. Fakat elektronik işi şans işi, paraya kıyar gider miele alırsın bozulur 2 sene sonra, ama arçelik alırsın yıllarca kullanırsın. tüm elektronik için geçerli bu. hani o markadan uzak dur demek yanlış olur. bana sorsanız kesinlikle arçelik sokmam evime mesela. başım çok yandı kimseyede tavsiye etmem, ama kalkıp yaygarada çıkarmam, belki benim şansımadır bilmiyorum. ama şu var telefonla 24 saat canlı desteği çok güzel mesela arçeliğin. geçen aylarda çamaşır makinesinin beynine bişeyler oldu yıkama belli dakikaya gelip orda takılıyordu ilerlemiyordu. ne yaptıysak olmadı. servis çağırmadan önce bi arayalım arçeliği dedik, eşim gece 12,5 ta falan aradı ve telefonda tarif ederek düzeltiler. bu hoşuma gitti doğrusu, ama yinede almam

• quote:

Orijinalden alıntı: neofobic

Varsa o marka ile bir deneyimin paylaşırsın, yoksa susarsın. insanları yanlış yönlendirmek doğru değil

• 9038. m,et.,me.,m we.,m, we

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 15:22:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    75ifh mcfgncd m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rob dö şambır -- 30 Nisan 2013; 15:43:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.