Kazanı kasasına çarpan, yükleri dengeleyemeyerek sıkmadan bırakan, deterjan kutusundan sızdırdığı sularla gövdesini çürüten, banyonun neminden elektronik kartı bozulan, enerji tüketimi halen A sınıfı(günümüzde A+ dan aşağısı yok)ve 5-6 sene içinde rulman arızası vererek hurdaya çıkacak bir makineniz olsun istiyorsanız tavsiye edebilirim.
Candoğan Bey selamlar,
ürünü yakından tanıyor olmalısınız, Bana 800 TL ye kadar 6-7 kg. civarı 100 devir bir cihaz söyleyebilirmisiniz.
Hatta önce çamaşır makinesi seçerken hangi kriterleri ön plana çıkarmalıyız bunuda belirtirmisiniz.
İyi günler dilerim.
Tamer
Merhaba,
AEG Elektrolux 50840 aldım . 799 TL. ( Elektroworld) Dediğinizi yaptım . 100 tl fazla verdim bilindik bi marka aldım. Alınmışın üzerine yorum yapılmaz biliyorum ama . Nasıl bilirsiniz bu makineyi
İyi bir tercih yapmışsınız, A+, 1000 RPM, 6 Kg lık bir makina. Hayırlı olsun...
Artık detaylı yorumları, kullandıkça sizden alırız.
quote:
Orijinalden alıntı: HuckleberryFinn
Merhaba,
AEG Elektrolux 50840 aldım . 799 TL. ( Elektroworld) Dediğinizi yaptım . 100 tl fazla verdim bilindik bi marka aldım. Alınmışın üzerine yorum yapılmaz biliyorum ama . Nasıl bilirsiniz bu makineyi
Ariston'dan kat kat daha iyi bir tercih yapmışsınız. Güzel bir makinedir, hayırlı uğurlu olsun.
799 a 6 kg 1000 Rpm bir makina ii 699 a 7 kg 1000 Rpm bir makina kotu cok taraflı bir yorum olmus candogan bahsedilen makina 1 ay once 910 a satılıyordu ama sabit bir fikir var aklına nolursa olsun kotu demi hermarka guncellenir arkadasım git bi arastır bi ara
Ariston'dan fırın alınır, ankastre pişirici ürün alınır. Ancak bulaşık ve çamaşır makineleri tek kelimeyle rezalet. Ariston'un pahalı makinesini de, ucuz makinesini de iyi tanıyorum.
arkadasım 10 yıl once nasıldı bilmiyorum ama simdi o dedigin gibi degil git birdaha tanı.
Arsiton aristondur, eski yada yeni adamlarda istikrar var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme