Şimdi Ara

hotpoint ariston WMG 702 bozuldu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kayınvalidemin hotpoint ariston WMG 702 model çamaşır makinesi var.7-8 senedir kullanıyor .geçen fişini takmış düğmeye basmış makine çalışır gibi olmuş 1-2 ufak ses gelmiş.bir dahada çalışmamış.yanında olmadığım için koku geldimi diye sordum.yanık kokusu veya sigorta atması yok dedi.

neyse bu doğrultuda vestel servis kaydı yaptırdım.aynen şikayeti ilettim.şişli gülbahar vestel servisi çağırdık.adam eve gelmiş.şikayeti sormuş k.validemde söylemiş.hımm teyze bunun anakartı yanmıştır 600 lira değince annemde yaptırmamış 60 lira servis paramızı verin gidelim ozaman demiş.makineye zerre el bile sürmemiş.bu kadar bir insan adi haysiyetsiz haramzade olurmu ya.insan bir bakar üstteki kapağın iki vidasını açıp bir şeyler yapar en azından yapıyor gibi görün.adamın eve girip çıkması 1 dakika sürmemiş.defolup gitmiş.74 yaşında bir hanımefendi bir şey de diyememiş elemana

acaba bu makinenin anakartı parçacılarda uygun fiyata bulunabilirmi?tabiki kart ise. çünkü 7 kiloluk altus sıfır makine 1450 lira 6 taksit.

600 lira verip bunu yaptırmak enayiliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 1 Temmuz 2020; 12:15:34 >

• Bendeki ariston 7 Senede tambur rulmanını yemiş. Şuan sahipsiz bir marka, tıpkı chevrolet gibi. Vestel bakıyor sözde ama öyle bön bön bakıyor sadece. Rulman onarımı yapılmadığı için (press kazanmış) 1200 ile 1400 arasında bir rakama yeni kazan takabilirlermiş. Tam da +4 yıl garanti uzatmasının bitişinden tam bir hafta sonra... Hiç işim olmaz. Şimdi Bosch WGA142x0tr modelini almayı planlıyorum. Bosch olsun en iyisi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R50

Bendeki ariston 7 Senede tambur rulmanını yemiş. Şuan sahipsiz bir marka, tıpkı chevrolet gibi. Vestel bakıyor sözde ama öyle bön bön bakıyor sadece. Rulman onarımı yapılmadığı için (press kazanmış) 1200 ile 1400 arasında bir rakama yeni kazan takabilirlermiş. Tam da +4 yıl garanti uzatmasının bitişinden tam bir hafta sonra... Hiç işim olmaz. Şimdi Bosch WGA142x0tr modelini almayı planlıyorum. Bosch olsun en iyisi olsun.
    hocam maddi açıdan gücümüz yetmediği için 1470 liraya ALTUS 7KG AL 7100 DA aldık
    https://www.hepsiburada.com/altus-al-7100-d-a-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-HBV000007M8AG

• Güle güle kullanın hocam... Buradaki Bosch mağazasına fiyat sordum 3200 son dedi, 2970'e nette var, 3000'e senden alayım dedim, dedi imkansız... Bir de akıl veriyor, "o internette satılanlar kapanan/batan bayilerin elinde kalan mallar abi ben olsam almazdım" diyor... Hey Allah'ım ya Rabbim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ariston Buzdolabı A2 Alarmı
    11 yıl önce açıldı
    ECA Şofben FL Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.