Arkadaşlar İşyerimizde ağda kullandığımız (iki bilgisayar için) hp 1320 yazıcıya yazdırırken yazıcı ya geç cevap veriyor ya da hiç cevap vermiyor biriktiriyor ve bağlı olduğu bilgisayar yeniden açılınca yazdırmaya başlıyor. Ağ olarak kablosuz ağ kullanıyoruz. İşletim sistemi iki makinede de xp yüklü. güncel sürücüyü de ekledim. Yardımcı olacak arkadaş varmı?
yazıcı setup ında yazıcı biriktirmesini etkinleştir diye bir seçenek olacak...burada ki işareti kaldır...deneyip sonra yazarsan sevinirim...
Usb kablosunu kontrol et,güncel sürücüyü yüklemeyi dene bunlardan hiçi bir olmazsa yazıcıda sorun vardır.
Neyzena teşekkür ederim. Fakat biriktirme de etkin değil, Usb kabloları da sağlam. İşin ilginç tarafı başka odalardaki yazıcılara yazdırabildiğim ve başka odalardaki pcler de bu yazıcıyıa hızlı yazdırdıkları halde ben yazdıramıyoruym. Kaspersky virüs programı ile tarıyorum virüs yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme