Şimdi Ara

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
16
Favori
36.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu frekans kısma muhabbetini hiç açmasa mıydım acaba? Baya mevzu olmuş.

Siz cihazın performansından memnunsanız problem yoktur arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgurler

Şu frekans kısma muhabbetini hiç açmasa mıydım acaba? Baya mevzu olmuş.

Siz cihazın performansından memnunsanız problem yoktur arkadaşlar.

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

Ben gayet memnunum hocam. Allah isteyen herkese nasip etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler eline sağlık. Çok yardımcı oldu bana. İlk defa notebook kullanıyorum. Arkadan çıkan hava bana çok sıcak geldi. Bunun donanıma bir zararı olur mu ? Yoksa normal mi ? Oyun oynarken rahat olamıyorum, biraz da korkuyorum cihaza zarar gelir mi diye... :) Ekran bağdaştırıcısı İntel olarak gözüküyor. Bunun böyle ayarlı kalmasında bir problem yaşar mıyım ? Bu konularda beni aydınlatırsan sevinirim.

İncelemeye ek olarak bir kaç şey ekleyeyim.

-Dolphin ( Wİİ-Gamecube emulatoru ) Bu programda 1080p de 60 fps oyunları oynatıyor. Benim en çok istediğim şey buydu. Rahat 1 sene daha Wii oyunlarını oynarım artık. Super Mario Galaxy ve Metroid Prime oyunlarını 1080p de oynamak inanılmaz bir deneyimmiş. Senelerdir 480p de ne çektim be. Oyunların hakkı kesinlikle Wii değil !

- PCSX2 ( PS2 ) Emulatoru: Bu programın ayarlarını bir türlü çözemedim, fakat MK: Deadly Alliance oyununu çok akıcı oynayabiliyorum. GOW serisinin de gayet akıcı oynanabileceğini düşünüyorum.

- 3D Max çizim sahnesinde cihaz uçuyor ama render alırken biraz ağır kalıyor. Yani Bu cihazı alacaksanız çizimlerinizi zamanında yapın ki render süresi sürpriz olmasın.

- GTA 4 LCS gibi piskopat bir oyunu max ayarlarda en düşük 30 fps de oynayabilirsiniz.

Eğer aklıma takılan durumlar normalse bu Notebooktan çok çok memnunum. Gerçi hala çanta bulamadım, o da ayrı konu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soge -- 22 Nisan 2017; 0:47:4 >

• soge kullanıcısına yanıt
    ilginiz ve yorumunuz için ben teşekkür ederim.

Arkadan çıkan hava konusunda; daha öncede gaming laptop kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim size. Kesinlikle cok değil. Baska bilgisayarlar o yük altında elinizi yakablir hava çıkışını kapatirsaniz. Muhakkak bir sicak hava akımı olacak ama benim kullandığım sartlarda kesinlikle rahatsız edici değil. Bosta iken fan sesi çok belli olmuyor ama oyunda bayağı ses çıkarıyor. Isilarini kontrol edin aksi bir durum yoksa ne donanima nede size zarar varir. Uzun saatler oyun oynayabilirsiniz. Emulator konusunda çok bilgim yok ama sürekli render yapan işlemciyi %100 kullanan programlar ile işiniz varsa biraz canınızı sıkabilir. Gta 4 rahatlikla oynatacak kapasitede bir cihaz.

Ekran kartına extra birşey yapmanıza gerek yok. Oyuna girdiginizde harici ekran kartina geçiyor zaten.

Baska bir sorununuz varsa her zaman yazabilirsiniz.

• Cihazın iç resimleri konuya eklendi

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)
    HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

• Aslında render meselesi de ölçeğe göre değişebilir. Çünkü benim kullandığım durumlarda render sıkıntısı yok. Bana kalırsa zaten render için laptop alınmaz masaüstü dizmek çok daha mantıklı olur.
    Laptop çok şükür aldığıma pişman etmedi. hem geri iadesi hem fiyatı hemde genel olarak performansı bence daha iyisi yok dedirtiyor.
    Bu arada ilk defa kullandığınız için bende şöyle bir ufak ekleme yapayım. Eğer titiz bir iseniz, harici bir klavye almanızı öneririm laptop'un kendi klavyesi yerine özellikle oyunlarda harici klavye kullanabilirsiniz, laptop'un kirlenmesini hiç sevmem pekte istemem zaten :D. Hem zaten bana göre tuşlar oyun için iyi ama ideal değil bu yüzden düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Cihazın iç resimleri konuya eklendi

Hocam para iadesini siz almıştınız galiba, bana bir mail geldi 21.04 tarihinde para iadesi gerçekleştirilmiştir diye de yansıması pazartesi veya salı günü mü gerçekleşir? sizde de mail geldikten sonra mı para hesaba geldi acaba?

• Evet, fatura maili geldikten bir kac gün sonra geliyor para.

• 1 tane ölü piksel çıktı arkadaş şansa. Acayip de takıntılıyımdır. Alışana kadar gözüm orada artık :D
    İade et değişim iste :S olmuyor mu
  • @soge ; Hocam geçmiş olsun, bir görüşün belki sonuç alırsınız. En azından ekran değişimi isteyin.

@manav ; Değişim için 3 adet ölü piksel şartı var.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    Oyle bir durumdayim ki, bu bilgisayar benim elim ayagim 4 hafta. Proje teslimine kadar hicbir aksaklik yasayamam. Olu pixel konusunda en ufak fikrim yok. Baska olu pixeller olusmayacaksa, benim icin kabul edilebilir bir durum. Aydinlik ortamda toz gibi duruyor zaten. Benim algimla kaynakli bir durum. Bir baskasi belki anlamaz bile. Bir de soyle bir durum var, sansima ekranin sag tarafinda, ortada olsaydi o zaman sikinti yaratirdi :D

Sonuc olarak tekrar soyluyorum, ben bu notebooktan ( ya da ne deniyorsa ) cok memnunum. Zaten ilgimi genelde eski oyunlar cektigi icin, yeni cikacak oyunlari en dusuk ayarlarda da oynarim.

Zaten modelleme programlarinin cizim sahnelerinde cok iyi is cikariyor. Yani ihtiyaclarimi fazlasiyla karsiladi.

R7 250 ekran karti ve amd phenom ii x3 720 kullanan biriyken, bu cihaz devrim oldu.

Aida 64 programi ile ( ismini yanlis hatirliyor olabilirim ) 15 dk ye yakin isi testi yaptim. Max 82 c isiya ulasti. Bu isi degerinin bilgisayar donanimina bir zarari yoksa ve normalse, en ufak bir sorun yok demektir.

Bu arada nt202 hakkinda konusuyordunuz. Hepsini okudum, bahsettiginiz cihazi ebrarbilgisayarin stoklarinda gordum. Bu modeli dusunenler bakabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soge -- 24 Nisan 2017; 0:26:7 >

Hocam o aida64 ile bir test yapıp stats kısmının resmini koyabilirmisiniz .
  • Multiplayer RaceRoom Racing Experience denedim. Ayrıca steamda ücretsiz ama oyun içi neredeyse herşey ücretli .

Yinede vakit geçirmek iççin iyi oyun sayılır, Boyutuda çok fazla onuda söyliyeyim

• HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

HP 17-AB201NT 1DN09EA İ5-7300HQ 8GB 128GB SSD+1 TB HDD 4 GB GTX1050 17.3 FREEDOS (ANA KONU)

30 milyon poligonluk bir sahne. Kaplama vs yok. 8-9 fps çok iyi. Benim gibi en fazla bir otelin zemin katını modelleyecekler için gayet yeterli. 30 milyon yüzey modelleyeceklerin bu notebooklarla işleri olmaz zaten. Masaüstü canavarı toplarlar :).

Ek olarak:

-PCSX2 ( PS2 ) emulatoru. GOW da dahil olmak üzere oyunları çok akıcı oynuyorum. Oynarken fan sesi boşta çalışıyor gibi...

-The evil within full ayarlarda akıcı oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soge -- 24 Nisan 2017; 19:4:24 >

• arkadaşlar bana iade maili 21 de geldi ama para hesaba hala geçmedi.
  • spidynelly S kullanıcısına yanıt
    Hocam havaleniz yapıldı diye bir fatura mail'i geldiyse 2-3 gün içinde paranız hesabınıza geçer .
  • project cars multiplayer videosu eklenmiştir .

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

project cars multiplayer videosu eklenmiştir .

Bunu denemen iyi oldu bende merak ediyordum kaç fps alırım diye. Fps değerleri güzelde sürücülük bilemiyeceğim :D

• Callofkinq C kullanıcısına yanıt
    Ya hocam logitech gamepad ile oynuyorum çok zor . Normalde gamepad analog ile kontrolde yön verirken direksiyon gibi yön verdiğin kadar dönmesi gerekirken, sanki klavye ile oynuyormuşsun gibi birden tam tur direksiyon dönüyor . Klavye ile oynamak zaten işkence yön tuşları küçük olduğundan kontrol etmek çok zor.

Birde elim alışmamış biraz oynasam daha iyi oynayabilirdim

Nürburgring Pistini oynayayım dedim çok zor ya full viraz .

Siz alın oyunu beraber gireriz bakalım kim acemiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 25 Nisan 2017; 12:57:42 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.