Şimdi Ara

HP 2000-2a20nr bios çöktü yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP 2000-2a10nr marka laptop a yanlışlıkla bios güncellemesi yaptım neyse dedim ellemeyim sıkıntı çıkarmasın dedim ama biosu güncelledi ve daha sonra pc bir daha açılmadı power tuşuna basıyorum 5-6 fan çaluışıyor ve bitiyor daha sonra capslock tuşu beyaz yanıp yanıp sönüyor wirelss tuşu ise sarı olarak yanık durumda win +b usb bios recovry olurmu sizce bu pc ye yada başka bi çözümü yokmu servis 150 tl istedi ve gücüm yok o parayı verecek y ardımlarını bekliyorum resmide bu pc nin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3x1mail

HP 2000-2a10nr marka laptop a yanlışlıkla bios güncellemesi yaptım neyse dedim ellemeyim sıkıntı çıkarmasın dedim ama biosu güncelledi ve daha sonra pc bir daha açılmadı power tuşuna basıyorum 5-6 fan çaluışıyor ve bitiyor daha sonra capslock tuşu beyaz yanıp yanıp sönüyor wirelss tuşu ise sarı olarak yanık durumda win +b usb bios recovry olurmu sizce bu pc ye yada başka bi çözümü yokmu servis 150 tl istedi ve gücüm yok o parayı verecek y ardımlarını bekliyorum resmide bu pc nin

garantisi yokmu varsa istemezler sonuçta kllanıcı hatası deildir hadi elektrikler gitti diyelim bu cihazın bataryası servisin para istememesi lazım

• amerikadan geldi amerikaya göndermem gerekiyomuş :D win+b tuşuda bi halta yaramadı acaba bunun anakartta bios sıfırlama soketi varmıdır
  • ya beyler bi bilgisi olan yokmu acaba dv sersi win+b ile bios güncelmesi yapılabiliniyor hiç kimse de bi fikir yokmu ya bi yardım edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.