Şimdi Ara

Hp 614c mi yoksa Gigabyte g-smat i350 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gigabyte ın Türkiyede henüz yaygın olmaması beni düşündürüyor. (servis açısından)

Hp nin gsmarta göre daha düşük ekran çözünürlüğü olması ve yaklaşık 150 ytl fazla olması düşündürüyor.

Fiyatları aynı olsa hangi cihazı alırdınız? sebep göstererek belirtirseniz sevinirim . Bu arada gps ve wifi özelliği benim için önemli bu yönden de kıyaslanabilir. Bir de hız yönünden kıyaslanabilir.

Teşekkürler...

• hp 614 daha ağır basıyor gibi.
    hp daha iyi bir markagsmart ın türkiyeye pek desteği yok..
  • selam şu anda gsmart i300 kullanıyorum 1350 ile arasındaki sadece 2 fark var i300 2.4 inç i350 2.6 inç i300 950 mamperlik bir batarya kullanırken i350 1300 mamper batarya kullanıyor forumlardaki çoğu kişi teknik desteğin olmayışından bahsediyor o konuda haklılar türkiye ye de zaten genccel adında bir firma getiriyor ama gigabayt gibi bir bilgisayar donanımı üreten bir firma olup cep telefonu pardon ppc işine giripte bir alet yapmaları sevindirici teknik destek neredeyse yok ama bana sorarsan üzerinde dahili gps i olan wm6 pro yüklü ve diğer pda larda olmayan 262 bin renk derinliği bir harika bunu wireless üzerinden tv seyrederken bariz görüyorum camera seceneği de 2mp auto focus ancak ayarlarını iyi yaparsanız ve standart foto cekme yöntemlerini yani ışığı her zaman arkanıza alıp resim çekerseniz bence tatminkar bir resim çekiyor 250 -350 ytl arası dahili tv si olan garanti ve hiç teknik desteği olmayan çift hatlı çin malı telefonlardan daha iyi en azından şöyle diyebilirim tüm özellikleri üzerinde barındıran üzerinde dahili gps bulunan en küçük pda diyebilirim ben i300 kullanıyorum ve memnunum tek rahatsız olduğum konu batarya çok çabuk bitiyor ama nasip olurda yüksek kapasiteli bir batarya bulabilirsem bu sorunumda kalmayacak ama illaki tavsiye istersen ppc alayım iyi olsun dersen teknik destek olsun marka olsun dersen varsın biraz büyük olsun dersen hp değil asus p535 al derim çünkü elimdeki i300 ü satarsam ben asus p535 almak istiyorum sana ve konu ile ilgilenen tüm arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne mutlu...

• HP 614C tabiki diğerlerine göre daha iyidir, millet RAM yetmiyor cihazlar taklıyor diye çok konuşuyor HP de hiç değilse 128 MB ram var bu bile epey üstünlük .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.