Şimdi Ara

hp 7612 nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öğretmenim kolay dolan kartuşla kullanmak istiyorum amacım a3 baskı alıp, ortadan zımba ile a4 seklinde kitapcık öğrencilerime vermek ?

ilkokul öğretmeni oldugum için renkli cıktılar öğrencinin hosuna gidiyor.

nasıl cihazdır, a3 için en uygun fiyatlı yazıcı bu galiba, reset programı bulunur mu, dolan kartusla uyumu nasıldır, atık mürekkep nasıl temizlenir ?

kullanan var mıdır?

butceyi daha fazla artıtamam ne yazııki 700 - 800 lira rası butcem var.

canon ix 6850 de var. ama dubleks baskısı yok. hp de dubleks baskı var. canon daha sıcak gelse de bana dubleks baskı olmadıgı için eledim. bir de tarayıcı da yok canonun.

tavsiye ederseniz seviniirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mondschein66 -- 15 Ocak 2018; 21:46:52 >

• Ben de gelecek yorumları merakla bekliyorum.
    Yazıcı listemde olan bir model ama tabi ki öncelik dolum, kafa kalitesi, ve ped doldu muhabbeti nasıl düzeltiliyor ?
  • Konuyu güncelleyelimde bilgili arkadaşlardan bir yorum alabilelim.
  • Merhaba,

Hp 7612 şuan piyasada bulunan a3 inkjet yazıcılar arasında fiyat/performans açısından en öne çıkan modellerden birisi sayılır. Bunun yanı sıra dolan kartuş, muadil kartuş ve bitmeyen kartuş sistemi çözümleri de mevcuttur.Servis konusunda ise diğer markalara göre çok daha iyi servis çözümleri mevcuttur.Sorunsuz olarak kullanılabilecek modellerden birisidir.

Hp 7612 Officejet Geniş Format A3 Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Faks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskistan -- 2 Şubat 2018; 12:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskistan

Merhaba,

Hp 7612 şuan piyasada bulunan a3 inkjet yazıcılar arasında fiyat/performans açısından en öne çıkan modellerden birisi sayılır. Bunun yanı sıra dolan kartuş, muadil kartuş ve bitmeyen kartuş sistemi çözümleri de mevcuttur.Servis konusunda ise diğer markalara göre çok daha iyi servis çözümleri mevcuttur.Sorunsuz olarak kullanılabilecek modellerden birisidir.

Hp 8710 yorumunuzu alabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oguzhant O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Hp 8710 modeli de oldukça performanslı officejet modellerinden birisi ancak şuan için sadece muadil kartuşları mevcut tank sistemi olmuyor. Bu maliyet olarak biraz yorabilir.

HP 953 Muadil Kartuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskistan

Merhaba,

Bitmeyen kartuş sistemi nasıl sonradan mı monte ediliyor. Konu hakkında bilgi alabilir miyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.