Bildirim
hp bilgisayarıma ssd oluyormu ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tabiki uyar.Marka işi biraz görecelidir piyasada bir sürü marka var,samsung ,kingston ,corsair toshıba gibi markalara bakılabilir ,okuma ve yazma hızları yüksek olsun kapasiteyi bütçenize göre belirleyin. -
Hocam benim baktığım markalar WD Hİ-LEVEL BİOSTAR Sandisk ve kingiston ama Hangisini almalıyım kararsızım ve bilmiyorum 120 GB istiyorum benim için araştırırmısınız? Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hp bilgisayar aldım, ssd yi kendim takarsam garanti dışı kalır mı? Acil bilgi verebilen olursa sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HP, ram ve ssd ekleme konusunu garanti ihlali olarak saymıyormuş. Cihaz içerisindeki diğer parçalara dpkunmadığın ve zarar vermediğin sürece garanti bozulmuyor. Ayrıca sana tavsiyem, cihazının ana kartında M2 slotu varsa, M2 SSD al, hem daha sağlam olur hem Dvd romu korumuş olursun. Slot var mı yok mu, uyumlu mu değil mi onun için iyi bir araştırma yapmalısın. HP servisi bu tür değişimleri yapmıyor, o yüzden iyi bir notebook servisinde yaptırmak en sağlıklı seçenek olur. Ben de HP notebook aldım, SSD takmak istiyorum ama M2 slotu var mı kasayı açıp bakmadan öğrenmek imkansız dedi HP MH.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X