Bildirim
HP C3180 ile C4180 arasında kaldım :S
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende yeni sayılır Photo smart C3180 Series modelini aldım. ve gayette memnunum. Diğer modeli bilmiyorum. ama 3180 hepsi bi arada ve kullanımı çok kolay bir ürün. tavsiye ederim. -
dostum bencede 3180 kimi duyduysam bunu kllanan çok memnun ben hp d1360 modelini aldım pişman oldum keşke bunu alsaydım diyorum -
ohh bee sonunda c3180 ıle ılgılı bı kac yorum buldum su forumda -
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF02a/1090059-1090171-7359303.html
Yukardaki sayfadan karşılaştır, yazıcıyı ne amaçla kullanıcaksan ona göre seçimini yap..
108 ile 169 için, diğer fonksiyonlara benim gibi ihtiyaç duyorsan biraz bütçeyi kasıp almak dahaa avantajlı olucaktır diye düşünüyorum :) -
bende 3180 kullanıyorum resim baskısı fiyatına göre güzel öneririm -
Yeni başlık açmayalım, Bende arkadaş gibi ama farklı modeller arasında tercihte zorlanıyorum C4180 ile HP Photosmart 2575 arasında, 4180de CD & DVD kapağı basma özelliği var çıkartmalı ws.. HP Photosmart 2575 infosunda yazmıyor, ama kullandığı aksesuarlarda CD / DVD çıkartması ws. yazıoyr kullanan varmı acaba HP Photosmart 2575 ?? CD & DVD yazmak için _? hem 20 $ fark var hemde CD & DVD yazmıyorsa büyük eksiklik olucak :) -
yahu sizi anlamıyorum. nasıl memnun oluyorsunuz bu yazıcıdan. ben elden çıkartmaya çalışıyorum.. boyle berbat bir yazıcı gormedim.. yazıcıya arka arkaya 2 dokuman gonderemiyiorum. hemen patlyor.. sistemin tum dirverlarını update ettim. usb dahil. butun portları tek tek denedim. ama şu tarayıcı problemini bir türlü aşamadım. yazıcının kendisinde tarayıcı çalışıyor ama xp den tarama işlemini başlatamıyorsun...
makinamda 4 adet işletim sistemi var hepsindede aynı hatayı veriyor. bu ne biçim ürün. yazılımıda çok kotu.
saygılarjavascript:void(AddText(''))
javascript:void(AddText('')) -
quote:
Orjinalden alıntı: DrPesimist
Yeni başlık açmayalım, Bende arkadaş gibi ama farklı modeller arasında tercihte zorlanıyorum C4180 ile HP Photosmart 2575 arasında, 4180de CD & DVD kapağı basma özelliği var çıkartmalı ws.. HP Photosmart 2575 infosunda yazmıyor, ama kullandığı aksesuarlarda CD / DVD çıkartması ws. yazıoyr kullanan varmı acaba HP Photosmart 2575 ?? CD & DVD yazmak için _? hem 20 $ fark var hemde CD & DVD yazmıyorsa büyük eksiklik olucak :)
Evet, bende muallaktayım bu soruya cevap gelmemiş, soruyu genişletelim, her 2 printırdan birini kullanan varsa deneyimlerini paylaşsa yeter, özellikle HP Photosmart 2575 kullanan arkadaşlar, 2 kelamı çok görmesinler.
ve ve, Bu 2 printırın kartuş fiyatlarını bilen varsa eklerse, biraz daha aydınlatıcı olucaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAMBAMTR -- 16 Ocak 2007; 17:28:33 >
-
dun aldım sonunda HP C3180 ı. sımdılık herbısyeyınden memnunum. taraması gusel,yuksek cozunurlukte tarıyabılıosunuz. ii fotokopı cekıo. nerdeyse lazer cıktı kalıtesınde de cıktı verıo. gayet de hızlı. bunlar ılk gozlemlerım :) -
Bende hp nin photo smart 3180 yazıcı var , ancak son dolumu yaptıktan sonra fotokopi çekiyor. Ancak notebook tan yazdirinca kağıdı alıp bekliyor . Driver yuklemeleri tekrardan sorunsuz olarak yapıldı . Bağlantılar aygıt yöneticisinden bakincada sorunsuz görünüyor . Değerli bilgileriniz ile yorumlarinizi istiyorum bu sorunu çözmeye yönelik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X