Arkadaşlar DV2650ET almak üzereyim. Ama birkaç sorum var, cevaplarsanız sevinirim:
1- DV2650 ET bildiğiniz gibi 64 MB 'lık ekran kartına sahip. Football Manager'dan başka bir oyun oynamayan ben için bu ekran kartı bu oyunu kaldırır mı?
2- 14.1 inch'lik ekran 15.4'e göre daha küçük olduğu için daha çok ekran kartına ihtiyacı yok diyebilir miyiz? Başka bi deyişle 14.1'in 64 MB'ı, 15.4'ün 128 mb'ına eşit midir?
3- Bu modelle ilgili olumlu-olumsuz görüşleriniz, gözlemleriniz (performans, ısınma, işçilik ...vs.) neler ?
4- Son olarak DV2650ET mi yoksa LG R405 SPEET mi?
Saygılar.
Valla bravo, teşekkür ederim çok değerli yorumlarınız için.
Aslında cevap biraz geç olacak ama bende şu günlerde aynı modeli almak üzereyim ve bildiğim kadarıyla sorularınıza cevap vereyim...
1- Sözkonusu oyunda sıkıntısız çalışacağını sanıyorum 2- Ekran kartı kullanımı sözkonusu olduğunda ekranın büyüklüğünden ziyade çözünürlük değerleri önemlidir, Örneğin HP Pavilion ların 14'1" ve 15'4" WideScreen modellerinin genelinde çözünürlük değerleri aynıdır ve ekran kartı kullanımında bir fark yaratmamaktadır hatta şöyleki bu modellerde ekrandaki çalışma alanınız aynıdır ancak ekrandaki objeleri birinde(14'1") daha küçük ama kaliteli görürsünüz 3- Henüz kullanmadım bende almak üzereyim ama aklımdaki tereddütler şöyle; HP ile mazide yaşadıklarım ve şahit olduklarım sebebiyle optik aksamda, hareketli aksamlarında uzun vadede pek güven vermiyor bana, yinede pavilion un bu kasa modeli denemeye değer gözüküyor... 4- DV2650
Arkadaşlar ben 4 aydan beri HP 2650 kullanıyorum. Şunu diyebilirim ki ekran kartı olayında bende ilk başta bayağa bir terettüt ettim. 64 mb ekran kartıyla ne oynanır ki dedim. Fakat Hp 2650'ın ekran kartı paylaşımlıdır, yani gerektiği zaman gücünü işlemciden alıyor. Okadar oyun yükledim acaba kaldırır mı kaldırmaz mı diye hiçbirinde sorun çıkarmadı. Diğer ayrı bir özelliği ise parmak okuyucusu. Parmağınızı kayıt ediyorsunuz 1'cisi açılışta sizden haricinde kimse kullanamıyor 2'cisi kayıtlı olarak girdiğiniz tüm sitelere kullanıcı adı ve şifre yazamadan sadece parmak okuyucusundan geçerek girebiliyorsunuz bu bazen zamandan çok tasarruf sağlıyor. Gelelim negatif yönlerine Laptopta beyenmediğm en kötü olanı işletim sistemidir. yani vita olması. Çok ağır çalışıyor. Dahada kötüsü XP veri tabanında sürücüleri olmadığı için XP'ye çeviremiyorsunuz.
Ama genel anlamda çok kullanışlı bir laptop. Tavsiye ederim
quote:
Orjinalden alıntı: nofear4835
Valla bravo, teşekkür ederim çok değerli yorumlarınız için.
İnsanlar yorum yapmak zorunda değil ki ayrıca genel başlık var zaten...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme