Şimdi Ara

hp dv5 1170et bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Geçen hafta sıfır HP DV5 1170ET laptop aldım ve kurulumu kendim yaptım.Ancak küçük bir sorunla karşı karşıya kaldım.Öyle ki cihazın özelliklerinde bluetooth özelliği olduğu halde,cihazda bluetooth'a dair hiç bir eklenti yok.Cihaza 2 kez recovery yaptığım ve hp'nin sitesinden bluetooth driver yüklediğim halde cihaz bluetooth'u görmüyor.Ayrıca aygıt yöneticisinde de bluetooth ile alakalı hiç bir aygıt gözükmüyor.Bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum.

• hp nin sitesine bak,, modelini gir ordan driverları indirirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c4n

hp nin sitesine bak,, modelini gir ordan driverları indirirsin.

İlginize teşekkür ederim,ancak dediğinizi yaptığım halde olmadı.Zaten bugün ürünü değişim için aldığım firmaya gönderdim.
  • Bildiğim kadarı ile HP'lerdeki Bluetooth, wireless ile beraber kontrol ediliyor. Wireless'ı açtığın zaman, ekrana çıkan pencerede Bluetooh ON mu yazıyor, OFF mu? Eğer OFF ise, donanım olarak kapalı olduğu için Aygıt Yöneticinde yer almaz, yer almadığı için de sürücünü kuramazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bora DURSUN

Bildiğim kadarı ile HP'lerdeki Bluetooth, wireless ile beraber kontrol ediliyor. Wireless'ı açtığın zaman, ekrana çıkan pencerede Bluetooh ON mu yazıyor, OFF mu? Eğer OFF ise, donanım olarak kapalı olduğu için Aygıt Yöneticinde yer almaz, yer almadığı için de sürücünü kuramazsın.

Evet dediğiniz gibi wireless ile beraber kontrol ediliyor.Ancak yine de bluetooth açık veya kapalı olarak gözükmüyordu.Zaten cihaz değişimden geldi.İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP PAVİLİON G6 fan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.