Şimdi Ara

HP dv6 1210et, chipset yükleme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu başlığındaki laptopuma win7(x86) kurdum(bana geldiğinde vista idi). Bütün driver'larını kurabilmeme rağmen chipseti kuramadım.

Hem HP'nin kendi sitesinden hemde Intel'in kendi sitesinden denememe rağmen sonuç alamıyorum. Kurmaya çalışırken karşıma;

bu uyarı geliyor. Bu driver grafikle ilgili anladığım kadarıyla ve bu yüzden asıl sorun; MSN, skype.. gibi programlarda görüntülü konuşma kalitesi inanılmaz derecede düşük, görüşmeye başladığı anda bütün sistem kilitleniyor nerdeyse web sayfasını bile açamıyorum ve birkaç dakika içerisinde de görüşme sona eriyor, internet bağlantısı zayıf olduğundan görüşme kesildi uyarısı alıyorum. Fakat 50mbit(yurtdışında yaşıyorum) interneti tek başıma kullanırken bu saçma geliyor ki olay bu kuramadığım driver'dan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• aygt yöneticisinde ekran kartınız nasıl görünüyor?soru ya da ünlem işareti var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

aygt yöneticisinde ekran kartınız nasıl görünüyor?soru ya da ünlem işareti var mı?

Göründüğü gibi bir sıkıntı yok orda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

https://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01906053&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&product=3985034 şu konuyu gözden geçirin

Öneriniz için teşekkürler, fakat o konu sürekli dallanıp budaklanıyor sağlıklı bir cevap alabiliceğimi sanmıyorum ordan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.