Şimdi Ara

hp dv6 1220st laptop şarj aletini söktüğüm zaman pc kasmaya başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hp dv6 1220st marka ve modelli leptopuma xp kurdum tüm driverları tmam ama şarj aletini söktüğüm zman pc kasmaya başlıyo ekranlar yavaş yavaş geliyo taktığım zman düzeliyo sizce sebebi nedir yardım ederseniz çok teşekkür ederim...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• sebebi bataryada çalışırken ki seçmiş oldugun ayarlardandır. mesela ekran parlaklığı değişiyormu? çok az parlak seviyesinde oluyor ise ekranın, Max battery seçeneği seçilidir. bu notebook daha fazla çalışsın diye bataryadayken cpu, ekran, vs. en az seviyeye getirir.
  • peki ne yapmam lazım şimdi :S tabikide şarj aletini soktüğüm zman ışıkları azalıyo
  • bende ing. power options var denetim masasında, sizdede sanırım güç seçenekleri oradan en üst düzeydeki seçeneği seçerseniz eğer problem olmayacaktır. inanın türkçesini bilmiyorum, tam olarak bişey yazamadım.
  • en üst düzeydeki seçenek ne onu bulamadım acaba hp nin kendi applicationlarından bi programmı var yüklememiz gereken anlamadım nasıl yapıcaz bunu yaw
  • eklediğim resimde bende hpnin kurduğu power meter programı var. sendede muhtemelen vardır. oradan sol tık ile diğer hazırdaki ayarları seçebilirsiniz.

hp dv6 1220st laptop şarj aletini söktüğüm zaman pc kasmaya başlıyor
  • o yok işte bende abi o programın tam adı nedir bulayım kurayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende power meter denen bir prog. hp 6710b var bende xp driverlarının tümünü kurduğumda geldi. sende mutlaka vardır orjinal işletim sisteminde. default olarak yüklü olan işletim sistemin xp'mi? yoksa vistamıydı notebook ile ilk gelen işletim sistemin
  • vistaydı bugün xp kurdum böle bi şey oldu işte şarj aletini söktüğün zman sağ altta pil işareti çıkıyo ya ordan baktım ayarlarına bi seçenek yok anlamadım
  • hpnin benim laptop modeli için pil kontrolü yazılımı var. aşağıdaki linkte. istersen onu indir öyle dene. oradan gerekli ayarları yapabilirsin sanırım.

http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=tr&cc=tr&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3356620&prodNameId=3356622&swEnvOID=1093&swLang=38&mode=2&taskId=135&swItem=ob-66724-1

• eyw abi sağolasın bi deniyelim bakalım
  • yok olmadı buda hata veriyo çalıştırdığımda

• yok abi uyumsuzluk değilde eski yada bu leptopa uymuyo sanırım
  • hımm anladım. vista driverların arasıonda bunla ilgili yazılım vardır. onu kurmayı dene bence. yada win 7 yükle o daha hızlı aynı xp gibi, ondada buı ayarlar default geliyor. driverını kurmasan bile. bende geldi.
  • win7 kurucam artık napalım :S
  • kesinlikle bu bir çözüm değil sırf bunun için win7 yükleme ama ben de xp kullanıyorum sadece bir prog. için kurdum yoksa bende de win7 yüklüydü. fakat nette bu tip prog. varmı bilmiyorum araştırmak lazım. çeşitli prog. ile bu sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum. fırsat buldukça bende araştırırım.
  • saolasın abi arkadaşlar problem devam etmektedir. konu günceldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.