Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilgisayarım sapıttı yardım!
    Daha alalı 5 gün olmadı. Program olaram tek kurduğum gom player ve k-lite ve tek oyun prince of percia. Bilgisayarımın açılması 2 dakikayı buluyor. Kumanda arada çalışıyor arada çalışmıyor. Ses aç kapa düğmesi çoğu zaman çalışmıyor. Ses açık veya kapalı olmasına rağmen kırmızı led yanıyor. Bazende bayaz led. Ses seviyeside aynı şekilde biraz açıyorum. Elimi çektikten sonra devreye giriyor. Ne yapmam gerek. Çok sinir bozucu.

Eğer yapabiliyorsanız sistem geri yüklemeyi yapın olmaz ise recovery yapın virs/trojan kaynaklı da olabilir bu sorununuz
  • 1680 liraya sadecenotebook.com dan aldım.1 gün içerisinde elime ulaştı laptopım.recovery dvd lerini hazırladım.kasko muhabbetlinden birşey anlamadım ne yapmam gerekiyor.Philips AMBX i vistaya bir türlü kuramadım.AMBX i bi çalıştırabilirsem call of ve far cry dan baya güzel görüntüler ekliycem buraya...Şuan laptopımda bir sorun yok maşallah diyelim
  • Sorunu çözmeye vaktim olmadı. dün üstüne güncelleştirme de yapınca wireles da sapıttı butona dokunuyorum açılmıyor. tek dokunuşda 10 kere açılıp kapanıyor v.s.
    Sistem geri yükleme yapacağım yanlız şunu bilmek istiyorum. Şu anda bilgisayarda c ve recovery d iye iki bölüm var masaüstüne de diğer bilgisayarımdaki tonla veriyi aktardım. Sistem geri yükleme yapınca verilerim kayıpmı olacak.
    Birde şu konu var Bilgisayarı aldınız içine birkaç program ve bikaç virüs yüklediniz. recovery sini sonra aldınız. Bu virüs ve programlarıda kayıt etmiş oluormusunuz? Bende ilk iş olarak diğer bilgisayarın dosyalarını aktardım. ve deneme için bir tane oyun kurdum. Şimdi en sağlıklı adımı seçmeme yardımcı olurmusunuz .

Zar zor bağlandığım wirelesın performansı hiç hoşuma gitmedi. Yan komşunun airties rt 206 modeminden bağlanmaya çalıştık. Ancak, bitişik duvarların olduğu yerde vermli çalışıyor. Acaba modemdemi problem var wireles damı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan26 -- 2 Ekim 2009; 9:35:23 >

• dostum recovery senin bilgisayarını fabrika ayalarına geri geridöndürür yani hiç bir veri bırakmaz,tüm dosyaların silinecektir.recovery dvdsini pc ye virüsler bulaştıktan sonrada alsan hiçbir virüsün recovery e bulaşabileceğini sanmıyorum bir sorun olmayacaktır.wireless a gelince de 1235 in wireless ından ben çok memnunum,hp tablet pc min göremediği ağları bile bulabiliyor.ben yurt dışından belkin marka router getirmiştim ve alt kattan sanki ethernet üzerinden kablo ile bağlanmışcasına hız alabiliyorum,wirelesstaki sorununuz airties tan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum
  • forum açık sabahtır cevap bekliyorum teşekkür ederim. Hp teknik destek bölümünede mail attım. recovery yapıp sorunla ilgili sonucu bugün aktarırım.
  • arkadaşlar 64bit windows 7 kurdum wistayı silip, bence wistadan daha hızlı çalışıyor.

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?
  • arkadaslar dokunmatik ses tuslarını kullanarak ses acıp kapdıgımızda pıt pıt dıye ses gelıyor ya ara sıra takılıyor pıt pıt pıt dıye ses 5-6 sn kadar devam edıyor elımı cekmeme ragmen sizdede boyle olyormu acaba.
  • aynı aynı sorun bende de var pıt pıt pıt sesi...
  • Ve işte sonunda Hp Dv6-1235 +Philips Ambx resimlerimi ekliyorum...birazdan da call of duty WaW ve media playerla çektiğim 2 videomu ekliyeceğim

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

orjinal boyut için :
    http://img225.imageshack.us/img225/5118/bild0650.jpg
  • quote:

arkadaslar dokunmatik ses tuslarını kullanarak ses acıp kapdıgımızda pıt pıt dıye ses gelıyor ya ara sıra takılıyor pıt pıt pıt dıye ses 5-6 sn kadar devam edıyor elımı cekmeme ragmen sizdede boyle olyormu acaba.

Bende de sesi kısmaya çalıştığımda oluyor sağdan sola doğru çektip bıraktığım halde halen kendisi kısmaya daha doğrusu çıt çıt sesini devam ettiriyor.. Pek sorun etmedim ama neden olduğunu da merak etmiyor değilim Ama herhalde üzerinde belirlenmiş o küçük çizgilerin hepsine birden dokunduğumuz için olabilir herbir çizgi bir seviyeyi falan belirtiyor bâbında

• Ben de şöyle bir problem oluştu: Mp3 açarken 10-15 sn yeden fazlaca bekliyor bilgisayar mp3ü açana kadar. Neden olabilir acaba? işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Norton virüs de bulamadı. Vistada oluyor dediğim olay bu arada.
  • lanet olası vista
  • quote:

Ben de şöyle bir problem oluştu: Mp3 açarken 10-15 sn yeden fazlaca bekliyor bilgisayar mp3ü açana kadar. Neden olabilir acaba? işletim sisteminden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum. Norton virüs de bulamadı. Vistada oluyor dediğim olay bu arada.

Vistayı ilk çıktığı günden beri sevmedim zorla kullandırdılar.. Xp yi her türlü tercih ederim 3 gb ram.le uçar gider.. Ama driver sorunu çıkarttı zamanında.. Şimdi ise W7 gündemde ve kuran arkadaşlar aynı şekilde Xp kadar performanslı diyor.. Bence sen de bir dene w7 ye geçmeyi arasındaki farkı görürsün( Ben de geçcem de bi yedeklemeleri yapabilsem bitirebilsem )

• benim bu makinede henüz bişeyler yok yedeklenmeyi gerektirecek , yani geçebilirim win 7 ye.ücret konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • quote:

benim bu makinede henüz bişeyler yok yedeklenmeyi gerektirecek , yani geçebilirim win 7 ye.ücret konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar?

Hp nin ÜCRETSiZ diye tabir ettiği geçiş için sadece 44$ kargo ücretini ödüyorsunuz o kadar..
  • adres olarak ingilterede bir yer göstersek yine o kadar çok mu ödüycez ki acaba...
  • quote:

adres olarak ingilterede bir yer göstersek yine o kadar çok mu ödüycez ki acaba...

Eğer kargolar Hp'den direk gelecekse Almanya'dan gelir diye düşünüyorum.. O zaman ingiltere'ye gitmiş ya da Türkiye'ye gelmiş olmasının pek bir faydası olmaz..isterseniz burdan devam edin detaylara..
    http://h41112.www4.hp.com/promo/win7web/tr/tr/
  • dokunmatik tuslarda ses açıp kapama tusunun ısıgı surekli beyaz yanıyor? yazılımdan mı kaynaklanır hiçbşy yapmadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruh

dokunmatik tuslarda ses açıp kapama tusunun ısıgı surekli beyaz yanıyor? yazılımdan mı kaynaklanır hiçbşy yapmadım?

Recovery bölümünden ses sürücüsün güncelleyiniz. Sorununuza çözüm olmazsa HP müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntınızı anlatınca size her konuda çok açık bir şekilde yardımcı oluyorlar çözümleride çoğu zaman işe yarıyor.
  • herkez windows 7 ye geçtik falan diyor. Ne zaman çıktıda geçtiniz. Beta versiyondanmı bahsediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.