Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir önceki sayfada arkadaşım.. 9.sayfada en altta ben resimlerini eklemiştim oraya bakıver
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

Bİrde Cihazda birşey çalıştırmadığım halde masaüstünde beklediğimde dahi Ram kulanımı 1 GB ın üstünde bunun altınada düşmüyor Nedendir ?

SAYGILAR...

Bilgisayarı ilk açtığımda ram kullanımı %35lerde. oyun oynadıkça ve bilgisayar açık kaldıkça ram kullanımı artıyo. Vista sistem boşta ikende ramin yaklaşık %40-45 arası yiyor. bunda bir sorun yok. tamamen vistadan kaynaklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

Arkadaşlar Slm ;

Hp cihazı alalı bi kaç gün oldu incelemelerim sonucu hoparlörlerden herkezin dedigi gibi tıkırtı geliyo onun sebebide arkadaşların acıkladığı gibi ses aygıtının güç tüketime paralel olarak devre dışı kalıp tekrar aktif olması , harddisk sesi ben almadım gayet normal

Isınma sorununa gelince ; Oyun oynarken kendini hissettiriyor. Normal kullanımda değerler gayet normal
    Hava akışını sağlarsanız oyunlardada ısı seviyelerinde hissedilir düşüş oluyor. Ben cihazın ayaklarına koydugum tahtalarla 2.5 cm kadar zeminden kaldırarak altaki hava akışını sağlayıp 5 ile 10 derece arası farkları yakaladım.

Birde yaşadığım bir sorundan bassetmek istiyorum yardımlarınızı rica ediyorum

Dün GRID oyununu yükledim grafikler süper. Fakat söyle bir sorun var oyunda zaman zaman Takılmalar oluşuyor ve takılma başladımı dalga şeklinde (Mesela 2 snde bir) devam ediyor. Mapı restartlayıp başlattığımda düzeliyor. Bir süre sonra tekrarlıyor bazen tekrarlamayıp map sonuna kadar normal oynanabiliyorda. Sorunu ve neyin bunu tetikledigini anlamadım Grafik ayarlarını kıstım ama yine bir sonuç alamadım Sorun nedir. Isıdan olduğunu zannetmiyorum değerler gayet normal hava akışını sağlamam da fayda etmiyor.
    GRID yükleyip oynuyanlar var mı. YARDIM LÜTFEN

Bİrde Cihazda birşey çalıştırmadığım halde masaüstünde beklediğimde dahi Ram kulanımı 1 GB ın üstünde bunun altınada düşmüyor Nedendir ?

SAYGILAR...

Arkadaşlar GRID kuran yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gentilepinguino

Merhaba Arkadaşlar;
    Uzun zamandır forumunuzu beğenerek takip ediyorum. Yazmış olduğunuz değerli görüşleriniz sonucunda bende HP 1235ET almaya karar verdim. Fakat internetten araştırıyorum ürün hiçbir yerde kalmamış. Acaba ürünü temin edebileceğim bildiğiniz güvenli bir satış noktası varmı?

Arkadaşlar ürün hiçbir yerde yok... Hatta eksen sayfasından bile kaldırmış. Acaba ürünün üretimi sonamı erdi?

• quote:

Arkadaşlar ürün hiçbir yerde yok... Hatta eksen sayfasından bile kaldırmış. Acaba ürünün üretimi sonamı erdi?

ilginç valla heryerde stoklar tükenmiş sitelerinde olanlar da çekmişler... Çok tutuldu bu laptop

Bir ereyon da gördüm ama stoktan teslim diyor ne demek onu bilmiyorum ama.. istersen arayıp bir sor ..
    HP PAVILION DV6-1235ET CORE 2 DUO P8700 2.53GHZ 3GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR VJ842EA

Stoktan Teslim

Düzeltme: Sadecenotebook ta varmış ama birazcık pahalı diğerlerine göre :)

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2075

ayrıca büroteknikte de var sanırım
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=47460

Ayrıca ilginçtir şimdi gördüm istanbulbilisim 1.322,90 TL satıyor bu laptopu nasıl bu kadar indirebilmiş ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 30 Eylül 2009; 15:20:13 >

• Arkadaşlar laptopu yeni açtım gene garip bir sorun benim başma geldi.

Wireless dokunmatik tuşu turuncuydu.Kapalı yani.Basıp normalde mavi olması gerekirken turuncu kaldı ve ekranda devre dışı diye bir ileti çıktı.Normalde açık diye yazıp maviye dönüyordu.WLAN ve bluetooth ama bu sefer turuncu kaldı.Yardım lütfen. : ( : (
  • quote:

Arkadaşlar laptopu yeni açtım gene garip bir sorun benim başma geldi.

Wireless dokunmatik tuşu turuncuydu.Kapalı yani.Basıp normalde mavi olması gerekirken turuncu kaldı ve ekranda devre dışı diye bir ileti çıktı.Normalde açık diye yazıp maviye dönüyordu.WLAN ve bluetooth ama bu sefer turuncu kaldı.Yardım lütfen. : ( : (

Laptopunu recovery yapmıştın.. Güncellemeleri de kapatmadın sanırım.. Sesin de kapalıyken güncelleme yapmış büyük olasılıkla.. Sistem geri yükleme yapıp düzeltebilirsin..
  • biraz daha erken davranabilseydim. Büroteknikte 1480 tl den satıldı. Ben eksenden 1563 tl ye aldım. Makinada birkaç gözüme çarpan konu var.
    ses aç kapa bazen devreye geç giriyor. dokunmatik ses butonuna dokununca kırmızı led yanması gerekirken bazen yanmıyor ama sesi kesiyor. Aynı şekilde ses seviye göstergeside takılıp kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

quote:

Arkadaşlar laptopu yeni açtım gene garip bir sorun benim başma geldi.

Laptopunu recovery yapmıştın.. Güncellemeleri de kapatmadın sanırım.. Sesin de kapalıyken güncelleme yapmış büyük olasılıkla.. Sistem geri yükleme yapıp düzeltebilirsin..

güncellemeleri kapamıştım ama gene de... neyse sağlık olsun bi geri yükleme de yapayım bakalım... teşekkür ederim arkadaşım... : )

• quote:

güncellemeleri kapamıştım ama gene de... neyse sağlık olsun bi geri yükleme de yapayım bakalım... teşekkür ederim arkadaşım... : )

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmıştı arkadaşın biri bu şekilde olmuş sanırım.. Sistem geri yükleme yapınca da düzeldiğini söylemişti.. Bir dene bakalım umarım düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

biraz daha erken davranabilseydim. Büroteknikte 1480 tl den satıldı. Ben eksenden 1563 tl ye aldım. Makinada birkaç gözüme çarpan konu var.
    ses aç kapa bazen devreye geç giriyor. dokunmatik ses butonuna dokununca kırmızı led yanması gerekirken bazen yanmıyor ama sesi kesiyor. Aynı şekilde ses seviye göstergeside takılıp kalabiliyor.

Niyetim bugün maaşı alır almaz Eksenden almaktı ama evdeki hesap çarşıya uymadı.

Umarım ürün tekrar stoklara girer. Sürekli araştırıyorum. Bir iki adı sanı duyulmamış yerde var ama ne kadar güvenilir tartışılır...
  • quote:

quote:

Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmıştı arkadaşın biri bu şekilde olmuş sanırım.. Sistem geri yükleme yapınca da düzeldiğini söylemişti.. Bir dene bakalım umarım düzelir

Sorun halloldu çok sağol. =D
  • quote:

Sorun halloldu çok sağol. =D

Rica ederim sevindim hallolmasına..
  • quote:

quote:

ilginç valla heryerde stoklar tükenmiş sitelerinde olanlar da çekmişler... Çok tutuldu bu laptop

Bir ereyon da gördüm ama stoktan teslim diyor ne demek onu bilmiyorum ama.. istersen arayıp bir sor ..
    HP PAVILION DV6-1235ET CORE 2 DUO P8700 2.53GHZ 3GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR VJ842EA

Stoktan Teslim

Düzeltme: Sadecenotebook ta varmış ama birazcık pahalı diğerlerine göre :)

http://www.sadecenotebook.com/default.asp?pid=2&uid=2075

ayrıca büroteknikte de var sanırım
    http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=47460

Ayrıca ilginçtir şimdi gördüm istanbulbilisim 1.322,90 TL satıyor bu laptopu nasıl bu kadar indirebilmiş ki

İstanbulBilişim bunu hep yapar fiyatı indirir ama ürün hiç bizaman yoktur stokta,hemen başka model sunar kı o modeller pıyasadan çok daha pahalı..

• quote:

İstanbulBilişim bunu hep yapar fiyatı indirir ama ürün hiç bizaman yoktur stokta,hemen başka model sunar kı o modeller pıyasadan çok daha pahalı..

Böyle yaptığı halde o ana sayfadaki ödülleri nasıl alabiliyor ki? Onlar da göstermelik falan mı yani? yoksa sadece netten yapılan alışverişlerde mi yapıyor bunu anlayamadım.. Hoş bu kadar yorumlardan sonra zaten bir iğne dahi almam ordan da merak işte..
  • 1235 et kullanıyorum ekran kartının xp driverini bulamadım lütfen bir yardım edin lütfennnnnnnnn
  • 1235et ye GRID yükleyip oynuyan yok mu ???
    Takılmalar var sorunu çözemedim kafayı yicem
  • Bende de takılmalar var ne yazık ki birtek GRİD'de oluyor bu sorun.Hatta profilimden araştırabilirsin topic bile açmıştım bunun için.Oyundan dediler bazı arkadaşlar.Kopya olduğundan v.s
  • Bilgisayarım sapıttı yardım!
    Daha alalı 5 gün olmadı. Program olaram tek kurduğum gom player ve k-lite ve tek oyun prince of percia. Bilgisayarımın açılması 2 dakikayı buluyor. Kumanda arada çalışıyor arada çalışmıyor. Ses aç kapa düğmesi çoğu zaman çalışmıyor. Ses açık veya kapalı olmasına rağmen kırmızı led yanıyor. Bazende bayaz led. Ses seviyeside aynı şekilde biraz açıyorum. Elimi çektikten sonra devreye giriyor. Ne yapmam gerek. Çok sinir bozucu.
  • Yeniden fabrika ayarlarına dön..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.