Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saubjk06

arkadaşlar harddiskinizden( sağ üst tarafta) çıtırtı gibi ses geliyormu?

Ses ayarlarında İDT simgesini tıkla Tercihler>Ayarlar>Güç tasaruf moduna geç özelliğini kapat... bende ilk aldıgımda tıkırtı sesı gelıyordu baya da bı rahatsız olmuştum bu sesten ama o ozellıgı kapatınca kesildi..
  • toshibamı iade ettim sonunda ama iade ettiğim gun hem myshop ta hemde hiperucuz da stokta ürün kalmadı:( su anda en uygun axess 12 taksite eksen bilgisayar gorunuyor... baska bilgisi olan var mı acaba?nerden alayım
  • merhablar arkadaşlar bende bu gece acer aspire as6930g-954g32mn almaktan vaz geçip- hp pavilion dv6-1235et almaya karar verdim, bunu öncelikli sebebi dürüst olmak gerekirse acer ın stok eksikliği, ama sonra beni rahatlatan şey ise ilk olarak bu lptpn görüntüsü, karizması oldu, forumlarınızdaki yorumlarda iyi olduğunu gösteriyor, fakat kafama takılan bazı şeyler var;
    1-) öncelikle bu şarj chazına takılıyen şarjda deilmiş gibi görünme muabbeti, ben evde kullanırken pilimi çıkarıp kullanıorum şimdiki laptopmu, bu makineide aldıımda yne bunu yapıcam, eğer bu sorun ciddi bişise pil olmadığı için aniden kapnmaına neden olurmu pc min_? buna hp nin bi çözümü yok mu_?
    2-) harddisck de bölüm ayırdıktan sona c'yi recoveriye tekrar açabiliyormuyuz_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

win7 sonrası hem vista yüklü c hemde recovery olan d duruyor
     HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

Bu da 1235et win7 puanlaması

merhaba sizede sorayım yapmış biri olarak,harddisck de bölüm ayırdıktan sona c'yi sistem geri yüklemeye tekrar açabiliyormuyuz_? hp nin recovery aracını kullanarak, yapacağım recovery işleminde bölümlemeden sonraki c'ye sadce rocovery yapıor dimi_? yeni oluuşturduğum birimde(sende h birimi) dosyalarım korunuyor dimi_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes_sari -- 26 Eylül 2009; 5:14:01 >

• selam

asiruh ben ürünümü buradan aldım bi bak kesene uyarsa...

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2075&u=Hp Pavilion DV6-1235

quote:

Orijinalden alıntı: asiruh

toshibamı iade ettim sonunda ama iade ettiğim gun hem myshop ta hemde hiperucuz da stokta ürün kalmadı:( su anda en uygun axess 12 taksite eksen bilgisayar gorunuyor... baska bilgisi olan var mı acaba?nerden alayım
  • arkadaşlar,

harddisk bölmeyi burada anlatıldıgı gibi yapmaya çalıştım fakat;
    benim hardisk 320 GB C ve D olarak 2 ye bölünmüş olarak geldi.
    Gerçi D de recovery var.
    benim amacım yaklaşık 300 GB olan C yi 80 GB yapıp geri kalanı ile de
    başka bir sürücü oluşturmaktı ama ben küçültme
    birimini kendim belirleyemiyorum. yani istedigim gibi olmuyor windows buna izin vermiyor.
    C ye tıklayıp birimi küçült dedigimde çıkan rakamlar

küçültmeden önceki toplam boyut : 295622

kullanılabilen küçültme alanı boyutu : 110690

küçültülecek alan miktarını MB olarak girin : 110690

küçültmeden sonraki toplam boyut : 184932

olarak yazmakta. ben istiyorumki C sürücüm 80 GB olsun , D aynen kalsın , yeni oluşturacagım
    sürücü ise C den ( 80 GB ) dan geriye ne kalıyorsa o kadar olsun.

sorunum şu ; "küçültülecek alan miktarını MB olarak girin : 110690" yazan yere 110690 bu degerden daha yüksek bir deger giremiyorum...
    sanırım buraya girdigim deger , yeni oluşturacagım sürücünün miktarını belirlemiş olacak degil mi ? 200000 yazdıgımda geriye 95622 kalması
    gerekiyor ki bu da yukarıda yazdıgım degerlere göre C nin kalan boyutu olması gerekmez mi? ama windows 110690 bu degerden daha fazla
    deger girmeme izin vermiyor...
    kafam karıştı :)
    yardımcı olabilirseniz memnun olurum
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n72 -- 27 Eylül 2009; 5:03:17 >

• MediaMarkt da 1599tl bonusa 5 taksit var.
  • arkadaşlar bende dv6-1235et modelini aldım.Daha elime ulaşmadı ama heralde hafta arası gelir.İlk defa notebook kullanacagım.Yapmam gereken ilk sey nedir diye sormayacagım forumda hep recovery yapın diyorlar
    ama açıkcası recovery nedir onu bilmiyorum yada nasıl yapılır bir baslık veya link varsa eklerseniz sevinirim.simdiden eyvallah.
  • teşekkürler;) dün aldım ürünü eksenden peşin fiyatına 12 taksit 1560tl...
    quote:

Orijinalden alıntı: n72

selam

asiruh ben ürünümü buradan aldım bi bak kesene uyarsa...

http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2075&u=Hp Pavilion DV6-1235

quote:

Orijinalden alıntı: asiruh

toshibamı iade ettim sonunda ama iade ettiğim gun hem myshop ta hemde hiperucuz da stokta ürün kalmadı:( su anda en uygun axess 12 taksite eksen bilgisayar gorunuyor... baska bilgisi olan var mı acaba?nerden alayım

• Recovery Değil Recovery dvd lerin ni yapın.
    Başlat>arama kutusuna recovery yaz recovery disk creation gibi birşey çıkacak ona tıkla yönergelri izle anlarsın zaten kolay yapmazsan yardım ve desteği kurcala bulursun
  • merhaba...ürünü c.tesi eksenden gidip aldım pesin fiyatına 12 taksit 1560tl.
    biraz sorularım olcak daha once kullananlara yardımcı olursanız sevinirim.
    1-biraz ağır calısıyor bu neden kaynaklanır?
    2-gelen tıkırtı sesi klasiklesti artık:)
    3-hdd yi nasıl ayırabilirim?
    4-dün gece kurdum bilgisayarı ve dvd olmadıgı için recoveryi bu sabah hallettim. tabi recoveryden once msn vb programlar kurdum. bu recoveryi etkilermi?
    5-recovery dvdsini olustururken once dvdyi taktım sonra basllatım once baslngcta bi hazırlık yapıldı uzun surdu daha sonra bos dvd istedi tekrar bos dvd takmak istedim ama dvd rom acılmadı .on hazırlıkta bşy yuklenmişmidir? aynı dvd ile devam ettim fakat internete baglı oldugum için o sırada windws guncelleme yuklemiş ağır oldugunuda belirtmiştim zaten ustune bide WİNDOWS EXPLORER hatası verdi bnde iptal ettim daha sonra kaldıgınız yerden devam edebilirsiiniz dedi . tekrar actım o hazırlık kısmı olmadı bu sefer tekrar bos dvd taktım bu sefer kurulum tamamlandı bunda bı sıkıntı olurmu?
    6-biraz oncede belirttiğim gibi 3-4 defa windows explorer hatası verdi yeniden baslat dedim ekran gidip gelio devam edio en sonunda cozum ara dedim su anda sıkıntı yok o neden olabilir?
    7-bunu almadan once toshiba almıştım ve onu iade edip hp aldım.toshibada internetten garanti kaydı yapılıodu bunda oyle bşy varmı?
    8-1 yıllık sigorta için formu doldurdum poliçe nomu aldım...seri no ve model no(p/n mi oluo?) alttan bakıp yazdım kutuda seri no nonun basında S de vardı ama onu yazmadım ...formu onayladım kontrol sayfasında benm yazdıgım seri no ve model nonun yerinde baska numaralar yazıodu bunlar nedir? sigorta için baska yapmam gereken syler varmı?
    9-hp media da internet televizyonunu nasıl kullanabilirim?
    byagı uzun oldu toshibadan kurtuldum artık sorun yasamak istemiorum bunları sabırla cevaplarsanız cok teskkur ederim... iyi gunler

• fiyat 1737 ye yükselmiş.Çok şükür zamanında aldık.
  • hdd yi bölmek için Acronis Disk Director Suite tam sürümü arıyorum nerden bulabilirm?
    hp media da internetten tv izleniyor mu?
  • aarkadaşlar ben bilgisayarı aldıktan sonra sağ ok tuşu kırılmıştı hp müşteri hizmetlerini aradım değiştirme imkanını sundular ve şimdi yeni bilgisayarım geldi müşteri hizmetleri çok iyi
  • hpde herhangi biyere garanti kaydı yaptırmak gerekiyor mu?
  • tonla soru var cevap az. Bende bir tane yorum ekleyeyim. Bende makinayı aldım. çıtırtı tıkırtı yok. ama tost makinası gibi maşallah. oyun oynayıp test edeym dedim. sol taraftan çıkan ısı inanılmaz heralde ekran kartı 100 derecede falan çalışıyor.
  • aynen yeni konu acıyoruz konu var orda ilgileniyoruz deniyor ama cevap yok dunden beri...
    quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

tonla soru var cevap az. Bende bir tane yorum ekleyeyim. Bende makinayı aldım. çıtırtı tıkırtı yok. ama tost makinası gibi maşallah. oyun oynayıp test edeym dedim. sol taraftan çıkan ısı inanılmaz heralde ekran kartı 100 derecede falan çalışıyor.
  • quote:

fiyat 1737 ye yükselmiş.Çok şükür zamanında aldık.

Senin aldığın yerde öyledir büyük ihtimalle benim aldığım yerde ise halen 1,573 fiyatı..

quote:

hdd yi bölmek için Acronis Disk Director Suite tam sürümü arıyorum nerden bulabilirm?
    hp media da internetten tv izleniyor mu?

Bölme işlemine burdan ulaşabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_34542903/tm.htm

Full sürümünü de google amcadan sorarak bulabilirsin o daha iyi bilir
    Ben de denedim media dan ama internet tv sine ulaşamadım..Belki bi ince ayrıntısı vardır bilen biri açıklar umarım .. ;)

quote:

hpde herhangi biyere garanti kaydı yaptırmak gerekiyor mu?

Evet alındığı tarihten itibaren 15gün içerisinde kayıt yaptırırsanız 1 yıl ücretsiz kasko kampanyasından yararlanıyorsunuz.. Detaylı açıklamaya burdan ulaşabilirsiniz..
    http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html

quote:

tonla soru var cevap az. Bende bir tane yorum ekleyeyim. Bende makinayı aldım. çıtırtı tıkırtı yok. ama tost makinası gibi maşallah. oyun oynayıp test edeym dedim. sol taraftan çıkan ısı inanılmaz heralde ekran kartı 100 derecede falan çalışıyor.

Bence senin makinende sorun var arkadaşım.. Eski dv6000 serilerinde vardı aynen dediğin gibi tost makinesi gibiydi ama şu an dv6 serilerinde bu sorun aşılmış o kadar ısınmıyor.. Oyunda ortalama 70-80 derecelerde oluyor.. Sen yine testlerini kontrollerini yap eğer halen 100 dereceyi görüyor isen en kısa zamanda garantiye göndermelisin çünkü bu ciddi bir sorun.

quote:

aynen yeni konu acıyoruz konu var orda ilgileniyoruz deniyor ama cevap yok dunden beri...

Aslında bu soruların tamamının cevabı forumda ve ilgili konularda mevcut aynı sorular tekrar tekrar soruluyor ve bu da cevaplayanları artık usandırıyor.. Birazcık zaman ayırıp eski sayfaları okursanız bütün soru(n)larınızın cevaplarını bulacaksınız..

quote:

Teknomarketim.com da nakit 1,573 fiyatı ve halen stoklarda isterseniz ordan alabilirsiniz..

quote:

arkadaşlar bende dv6-1235et modelini aldım.Daha elime ulaşmadı ama heralde hafta arası gelir.İlk defa notebook kullanacagım.Yapmam gereken ilk sey nedir diye sormayacagım forumda hep recovery yapın diyorlar
    ama açıkcası recovery nedir onu bilmiyorum yada nasıl yapılır bir baslık veya link varsa eklerseniz sevinirim.simdiden eyvallah.

Daha sonra ekrandaki yönergeleri izleyin..

*aLıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 28 Eylül 2009; 14:49:45 >

• bilgisayarı yeni alan arkadaşlar sigortasını 15 gün içinde yaaptırmayı unutmasınlar

http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_tr/tr/hho/psg/sigorta-mu-xx-xx-/chev/20090714
  • selam arkadaşlar yaklaşık 4, 5 gündür gece gündüz araştırıyordum yazıları sonuna kadar okudum ve yazdıklarınıza güvenerek (tabii pcnin özelliklerinide göz önünde bulundurarak) bugün eksen bilgisayardan siparişi verdim ve onaylandı. iki bilemedin üç güne elinize geçer dediler. bekliyorum. geldiğinde yorumlarınıza ekte bulunacağım görüşlerimi dile getireceğim. umarım bahsedilen tıkırtı sorununu yaşamam. bu arada fiyatı 1569 TL axess e 5 taksit..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.