Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Evet hali hazırda 320 GB HDD ie gelen 1235et mi format atmadan vista sayesinde diski parçalara ayırdım. Bunuda 1241et deki bir arkadaştan öğrendim. Bilgisayarınıza format atmadan C diskini 60 GB ye küçülttüm geri kalanı H diye 229 GB lik bir alan ayırdım kendime özel.

İşte screen-shot.

Ve buda nasıl partitioning yapılır detaylı anlatımı;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33826128/mpage_11//tm.htm#34185793

Bir önemli not düşmek istiyorum, bu diski küçültmek ve ardından parçalara ayırmak için öncelikle sistem geri yüklemeyi kapatmak gerekiyor.

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

aynısını yaptım disk yönetiminde gözüküyor ayrılmış birim ama bilgisayarımın içinde yoktu problem nedir acaba???

• Merhaba,

KONTORLAND Dual Shock joystickim çalışıyordu ama şu an çalışmıyor.PES keyfi yarıda kaldı.Donanım algılanıyor ama aygıt çalışmıyor.Ne yapabilirim ?
  • Slm Arkadaşlar hiperucuz.comdan alış veriş yapan avar mı ?

Ben aldım teslımat ıkı gun ıcınde yapıldı,guvenebılırsın..
  • ram kullanımı nasıl arkadaşlar sistem boştayken vistada 1,6gb ram kullanımı var vista kullanmadığım için bilmiyorum fakat ram kullanımı çok değil mi? (1235 et)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keynesyengil -- 21 Eylül 2009; 13:57:59 >
  • Bende de vista var ama boştayken 1,6gb yemiyor 800 mb filan yiyor.. Ama belirli bir süre sonra program aç kapa oyna filan anca o zaman 1,6 gb filan geliyor.. Yani açar açmaz hiç o kadar yüksek olduğunu görmedim..
  • 900mb ile 1gb arası yiyor ama gereksiz şeylerin çoğunu kapıyroum görev yöneticisinden.
  • arkadaşlar bende 2 hafta önce bu cihazı aldım fakat recovery disc creation + dvd yazmayla ilgili bi problemim var philips dvd-+R benQ-R yazdırırken hep problem alıyorum dvd recoveri hala alamadım DMS mini dvd - r ye yazdırdığımda herhangi bir problem ortaya cıkmadı ne yapabilirim bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnGeeN_uA

quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

Evet hali hazırda 320 GB HDD ie gelen 1235et mi format atmadan vista sayesinde diski parçalara ayırdım. Bunuda 1241et deki bir arkadaştan öğrendim. Bilgisayarınıza format atmadan C diskini 60 GB ye küçülttüm geri kalanı H diye 229 GB lik bir alan ayırdım kendime özel.

İşte screen-shot.

Ve buda nasıl partitioning yapılır detaylı anlatımı;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33826128/mpage_11//tm.htm#34185793

Bir önemli not düşmek istiyorum, bu diski küçültmek ve ardından parçalara ayırmak için öncelikle sistem geri yüklemeyi kapatmak gerekiyor.

aynısını yaptım disk yönetiminde gözüküyor ayrılmış birim ama bilgisayarımın içinde yoktu problem nedir acaba???

disk yönetiminde gördüğünüz ayrılmış alan HAM dır. Burayı sağ tıklayıp biçimlendir demeniz gerekmektedir...

• Arkadaşlar Merhaba

Bugün bende Hp-dv6-1235 siparişimi verdim hiperucuz.com dan.

Kafama bişey takıldı Ürün acıklamasında Ramler DD2 667Mhz gözüküyor.
    Bi iki sitede ben DDR2 800 Mhz gördüm.

Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ??? 800 mü 667 mi RAMlar ????
  • Ramler DDR 800 Mhz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

Arkadaşlar Merhaba

Bugün bende Hp-dv6-1235 siparişimi verdim hiperucuz.com dan.

Kafama bişey takıldı Ürün acıklamasında Ramler DD2 667Mhz gözüküyor.
    Bi iki sitede ben DDR2 800 Mhz gördüm.

Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ??? 800 mü 667 mi RAMlar ????

• arkadaşlar
    laptop'un ısınma durumu nedir ?
    bir de kullananlar % kaç memnun, bende almayı düşünüyorum da :)
  • windows 7 ye ücretsiz geçiş yapılabileceği söylendi bana da satıcı tarafından. doğru mu acaba, bilen birileri var mı?
  • Windows 7 ye geçiş ücretsiz ancak 44 dolar kargolama parası istiyorlar.

Bu arada arkadaşlar ben windows 7 yükleyen arkadaşlara sormak istiyorum.Ben ürünün destek sitesinden baktım windows 7 için driver lar yok.Driverları nasıl yüklediniz?Birde ben bilgisayarıma vistanın yanında XP yükledim iki işletim sistemi var ve istediğimi seçerek açabiliyorum.Şimdi ben direkt olarak XP yi windows 7 ye yükseltsem bana yine açılışta vista ile mi win 7 ile mi başlayayım diye soracak değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.1&2

arkadaşlar
    laptop'un ısınma durumu nedir ?
    bir de kullananlar % kaç memnun, bende almayı düşünüyorum da :)

alalı 1 ay oldu... gta4 ü mümkün olan en yüksek ayarlarda oynarken anında alt tab ile everest programına geçiyorum ve sıcaktık 72-73 ü gösteriyor ve hızla(10sn içinde) 60lara iniyor. 80 dereceye çıktığını daha hiç görmedim.
  • 1235 modelinin tuşları parlak denildi bende sipariş etmeyi düşünüyordum. Mat olan modeller hiç hoş değil. eğer öyleyse sırf bu yüzden almayacağım. 1245et satan yer kalmamış sanırım. bilen varsa yardım bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: notyetktu

Windows 7 ye geçiş ücretsiz ancak 44 dolar kargolama parası istiyorlar.

Bu arada arkadaşlar ben windows 7 yükleyen arkadaşlara sormak istiyorum.Ben ürünün destek sitesinden baktım windows 7 için driver lar yok.Driverları nasıl yüklediniz?Birde ben bilgisayarıma vistanın yanında XP yükledim iki işletim sistemi var ve istediğimi seçerek açabiliyorum.Şimdi ben direkt olarak XP yi windows 7 ye yükseltsem bana yine açılışta vista ile mi win 7 ile mi başlayayım diye soracak değil mi?

win7 tüm driverleri otomatik olarak yüklüyor diye duydum su an kurulum yapıyorum daha sonra ayrıntılı bilgi verebilirim boot olayınıda ayarlayabiliyormuşuz win7de dediğim gibi kurulumdan sonra ayrıntılı bilgi verebilirim
  • Arkadaşlar merhaba

Dün hpdv6-1235 cihazı sonunda aldım Bugün elime ulaştı. Cihazın bendeki ilk izlenimleri süper. Birazdan recovery yapacam ve donanımı test edeceğim. Cok sessiz bir makine bu konuda terettütlerim vardı ama Hp beni utandırdı :) Cok sessiz !!! Tuşlar gayet güzel yumuşak ama kendinizi hissettiriyor. mat olması bana göre artı (+) puan. Leke göstermiyor Hele benim gibi titizseniz buna önem gösterin derim. Mat klavye süper Ekran önündeki saydam panel gündüzleri yansıma cok yapıyor bana göre en büyük eksiği (-) bu ama yeni notebookların coğu bu şekilde. Notebook üreticileri umarım yeni modellerde bu konu üzerinde çalışıp, benim gibi bu konuda muzdarip olan müşterilerin taleplerini dikkate alırlar.
    Şimdilik ilk izlenimlerin bunlar.

Nerden aldığımı soracak olursanız hiperucuz.com tavsiye ederim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko_tam35 -- 24 Eylül 2009; 20:51:00 >

• arkadaşlar harddiskinizden( sağ üst tarafta) çıtırtı gibi ses geliyormu?
  • seco hayırlı olsun arkadaşım..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.