Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim kumada tutacağı yaptığımız slot expresscard/54 slotuymuş Eskinin pcmcia si yani. Tv kartı vs takılabiliyor yukarda arkadaşın dediği gibi.
  • Geçmiş olsun Bende Bugün 1 tane aldım aynısından kutuyu açtım bayaı beğendim tabi klawye mat renkte parlak değil ama buna üzüleyimmi sevineyimmi dye dşndüm sevindim çnkü parlak olsaydı rengi piano black olmak zorundaydı bu renk en çok sevdiim renk olsada üzerinde fazla oynama yaparsanız yani fazla kullanılırsa çiziliyo görüntü berbat oluyo tecrübelerime göre ondan dolayı bu iyi 2. hayalkırıklığım dokunmatik olan yerde çok az dokunma olayı var onunda sebebi kumanda vede numaralarda olan kısayollar kumandada sper bu arada nette bu laptop ın resmi az onuda çekip yollucum 12 taksitle 1582 tl ye aldım 3. hayal kırıklığımda aklıjmda olmasada sonradan aklıma düşen tv olmaması kullanma klavuzunda vardı ama baı model fln kıvırmışlar ama olmasada olur zten odamda tv fln var yanımdada anten taşıyamam zten herneyse şarja taktım 8 saat beklemem lazımmıs öğrendim ben 12 saat sanıyodum deil dedi adam okadar bekletme bekliyorum açıp aktif edip düşüncelerimi ekran görüntülerimi sizinle paylaşacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Fakat ben de farklı bir sorun var..
    Laptop nedense kasılmalar yaşıyor.. Bazen baktığım anda cpu %100lerde dolaşıp sora yavaş yavaş düşüyor.. kasılmasının nedeni de bu..ya da başka birşey zorluyor.. İşlemcinin seviyesi zikzaklar çizerek ilerliyor..
    Everestle sistem özelliklerini kontrol ettiğimde ısı değerleri normal seyirince gidiyor 60dereceyi geçmedi hiç..
    Sizce sorun nedir ne olabilir acaba?..

Arkadaşım o sorun bilgisayardan değil bence vistadan kaynaklanıyor. Bendeki dv5-1020 modelinde de bu sorunu yaşıyordum, format attım düzeldi sonra güncelleme yaptıktan sonra yeniden başlamıstı.Ben güncellemeler açık ve tüm güncellemeri yaptıysan o güncelleme dosyalarının birinden kaynaklandığını düşünüyorum. Ben sisten geri yükleme yapmıs ve düzelmişti, sonra güncelemeleri geri yaptım yavaş yavaş. Sistem geri yükleme dene güncellemeler geri al istersen??

• @€seR

Önce sürekli nick değiştirmenin sebebini sorsam?
    Evet güncelleme yaptıktn sonra oldu zaten.. Büyk ihtimalle yeni dosyalarda bi sorun var o kasıyor.. Şu an gözüm hiç recovery yapmayı kesmiyor valla =D
    Geri yükleme yapcaktım geri yüklemeyi kapatmıştım hdd yi bölmek için.. önceki, sayfalarda anlatılmıştı.. sistem geri yüklemeyi kapatınca daha fazla alan acılıyor dıye ben de yaptım fakat benımkisi 60gb a kadar düşmemişti.. Bırakmıştım o an sonra yaparım diye kaldı öyle.. şu an da geri açmıyorum :S bütün ilginçlikler beni buluyor zaten
  • Sana Recovery yolları gözükmüş :D Gecmiş olsun ...

Arkadaşlar En uygun fiyat bulduğum yerWWW.sadecenotebook.COM Alış Veriş yapan var mı Ben izmirde oturuyorum. Teslimatta sorun cıkarmazlar sanırsam ? stokta yoktu gec mec gelmez herhalde nedirsiniz ...
  • quote:

@€seR

Önce sürekli nick değiştirmenin sebebini sorsam?
    Evet güncelleme yaptıktn sonra oldu zaten.. Büyk ihtimalle yeni dosyalarda bi sorun var o kasıyor.. Şu an gözüm hiç recovery yapmayı kesmiyor valla =D
    Geri yükleme yapcaktım geri yüklemeyi kapatmıştım hdd yi bölmek için.. önceki, sayfalarda anlatılmıştı.. sistem geri yüklemeyi kapatınca daha fazla alan acılıyor dıye ben de yaptım fakat benımkisi 60gb a kadar düşmemişti.. Bırakmıştım o an sonra yaparım diye kaldı öyle.. şu an da geri açmıyorum :S bütün ilginçlikler beni buluyor zaten

:D foruma ilk kaydolduğumda hemen kayıt yaptırmak için düşünmeden o nicki seçmiştim, şimdi de gıcık oldum kendi nick ime:D . Ee baktım fırsatda varmıs değiştireyim dedim

Sİstem geri yüklemeyi kapamakla kötü yapmışsın arkadaşım yaa:S Ben de çok araştırmıştım onu, şunu bi kontrol et, bilgisayarı kapat aç , cpu değerini kontrol et 5 dakka.Ama o arada ie yi açma, diğer programları aç. Sonra ie yi açtıktan sonra birde cpu değerlerini kontrol et- 5 10 dak kullan ie yi- . Bende sorun ie8 güncelleştirmesinden geliyordu, explorer i açtıktan bir süre sonra hem fan sesi artıyor hemde cpu 20-100 arası saçma sapan oynuyordu. İe8 i kullanıyorsan yeniden yüklenebiliyorsa dene derim.
    Görev yöneticisini açıp işlemler sekmesine gelip , cpu geğerine göre sıralattırırsan o ani yukselişlerde hangi programın tavan yaptığını da görebilirsin.Ve ona göre tekrar bişeyler düşünebilirizde.

• Bende buğün bir tane 1238et siparişi verdim koca Ankara da bulamadım Kayseri den getirtiyorum vatan bilgisayara inşallah memnun kalırım.
  • @seko_tam35
    sağol kardeş farkındayım zaten be de üşendiğimi söylemiştim rcovery için ;)

@€seR
    Tekrar hayırlı olsun o zamn yeni nickin =)
    ""Windows Vista İçin Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB972260)
    Windows Vista İçin Internet Explorer 8""
    ie kendini bir güncellemiş sağolsun sanırım bundan kaynaklnıyor.. Aslında laptopta bişey yokken direk recovery yapsam en güzeli olcak fazla dolmadan fazla kasmadan en güzeli bu olcak sanırım.. ;)
    Bu sistem geri yüklemeyi kapattığım halde c yi en fazla 130 gb a kadar küçültebildim neden 60'a kadar düşmediğini biliyor musun? ya da sebebini bilen biri var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 14 Eylül 2009; 17:02:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugai

Geçmiş olsun Bende Bugün 1 tane aldım aynısından kutuyu açtım bayaı beğendim tabi klawye mat renkte parlak değil ama buna üzüleyimmi sevineyimmi dye dşndüm sevindim çnkü parlak olsaydı rengi piano black olmak zorundaydı bu renk en çok sevdiim renk olsada üzerinde fazla oynama yaparsanız yani fazla kullanılırsa çiziliyo görüntü berbat oluyo tecrübelerime göre ondan dolayı bu iyi 2. hayalkırıklığım dokunmatik olan yerde çok az dokunma olayı var onunda sebebi kumanda vede numaralarda olan kısayollar kumandada sper bu arada nette bu laptop ın resmi az onuda çekip yollucum 12 taksitle 1582 tl ye aldım 3. hayal kırıklığımda aklıjmda olmasada sonradan aklıma düşen tv olmaması kullanma klavuzunda vardı ama baı model fln kıvırmışlar ama olmasada olur zten odamda tv fln var yanımdada anten taşıyamam zten herneyse şarja taktım 8 saat beklemem lazımmıs öğrendim ben 12 saat sanıyodum deil dedi adam okadar bekletme bekliyorum açıp aktif edip düşüncelerimi ekran görüntülerimi sizinle paylaşacağım

ne TV'si yaaa :S :S

• Değerli arkadaşlar nihayet bende bu makineden bir tane alabildim. Kullandığım kadarı ile gayet memnunum. özellikle görünümü ve kapak arkasındaki ışıklı logo hoş duruyor.

Toshibadan HPye geçmeme neden olan bu makineyi aldığıma gayet mutlu oldum.. Hem iş hem de oyun konusunda fena diil. ben Teknolojix'ten aldım.

http://www.teknolojix.com/?urun-detay_4999_HP_DV6_1235ET_VJ842EA_C2D_2_53_3_320_15_6_1GB_VHP.html
  • Arkadaşlar bu site hakkındaki görüşleriniz alış veriş yapanvar mı ?

http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=20108

SAYGILAR....
  • Son zamanlarda her taraf online satış yapan sitelerle doldu. Ben adı sanı bilinmeyen sitelerden alışveriş yapmanızı pek önermem açıkçası.
  • quote:

@seko_tam35
    sağol kardeş farkındayım zaten be de üşendiğimi söylemiştim rcovery için ;)

@€seR
    Tekrar hayırlı olsun o zamn yeni nickin =)
    ""Windows Vista İçin Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB972260)
    Windows Vista İçin Internet Explorer 8""
    ie kendini bir güncellemiş sağolsun sanırım bundan kaynaklnıyor.. Aslında laptopta bişey yokken direk recovery yapsam en güzeli olcak fazla dolmadan fazla kasmadan en güzeli bu olcak sanırım.. ;)
    Bu sistem geri yüklemeyi kapattığım halde c yi en fazla 130 gb a kadar küçültebildim neden 60'a kadar düşmediğini biliyor musun? ya da sebebini bilen biri var mı ?

diski istedigi kadar bölümleyemeyenler için cevap cok basit. vista c: bölümü içinde var olan dosya boyutunun iki katı kadarını kendisine ayırıyor ki bunu kesinlikle degistiremiyoruz. geri kalanını sizin emrinize veriyor. cözüm basit. yer kaplayan video, oyun, resim, müzik gibi dosyaları harici bir hardiske tasıyın, c: nin boyutunu microsoftun kendi önerisine göre minimum 40 gb üzerinde bırakın. unutmayın. müzik resim ve video tasırken sorun yok ama oyun tasırken dikkat edin geride kalcak miktar su degerin uzerinde olmalı

C>sistem dosyaları+kendi kurdugunuz program+ oyun

boyle yaparsanız geri tasımada oyun ve programlarda yer sorunu yasamazsınız. herkesin bildigi gibi oyun ve programlarda yer degişikliği programın yada oyunun calısmamasına neden olur. resim ses video için bole bir sorun yok. çogumuzun amacı zaten format atarken multimedya dosyalarının kaybını engellemek için farklı bölümde muhafaza etmek yada ikinci bir işletim sistemi kurmak degil mi?

örnek olarak
    c:120 gb vistanın kulandıgı c: de kullanılan alan örnegin 35 gb bu durumda size yalnızca 50 gb hak tanır.

digelim saf vista ve cok önemli programlar 20 gb, oyunlar 5 gb, multimedya dosyaları 10 gb. siz vista ve önemli programlara dokunmayın! (ben yaptım as kalsın en önemli programlarım çökecekti. ) oyunları ve multimedya dosyalarını bir yere guvenli bir yere tasıyın, sonra bir bakmıssınız ki size tamı tamına 80 gb hak tanıyor. ha unutmadan işleminizi bitirdiniz. oyunları veya programları nereden tasıdıysanız oraya geri yapıstırınki çalıştımada sorun yasamayın. multimedya dosyaları zaten sorun olmaz. onlar bagımsızdır.

• @BİRBİLEN27
    Teşekkürler bilgin için fakat ben laptop geldiği anda yapmaya çalıştımbunu.. yani ne program ne oyun yüklüydü direkt açılan vista vardı..320 lik Hdd den bana c de ayrılan alan zaten 288 olarak görünüodu.. Ben de bunu küçültmeye çalıştığımda (sistem geri yüklemeyi de kapattığım halde) 130 gb a kadar izin verdi.. Benim anlamadığım nokta da bu zaten.. Sistem yüklemeyi de kapattığım ve zaten boş olan bi sistemde neden bu kadar çok alan bırakıyor ve neden daha da küçültmeme engel oluyor?
  • quote:

@BİRBİLEN27
    Teşekkürler bilgin için fakat ben laptop geldiği anda yapmaya çalıştımbunu.. yani ne program ne oyun yüklüydü direkt açılan vista vardı..320 lik Hdd den bana c de ayrılan alan zaten 288 olarak görünüodu.. Ben de bunu küçültmeye çalıştığımda (sistem geri yüklemeyi de kapattığım halde) 130 gb a kadar izin verdi.. Benim anlamadığım nokta da bu zaten.. Sistem yüklemeyi de kapattığım ve zaten boş olan bi sistemde neden bu kadar çok alan bırakıyor ve neden daha da küçültmeme engel oluyor?

zaten ne kadar dosyan olursa olsun. vista kendi kapladıgı alanın 2 katı kadar bos yer de ekleyip geri kalanını sana bırakıyo...xp filan olsa böle bişi olmaz.
  • Bu durumda benim vista 65 gb lık mı yer kaplıyor ?
  • quote:

cihazi nekadara aldınız.. alan arkadaşlar nerden aldıklarınıda yazarlarsa sevinirin.
    peşin ve taksitli fiyatlar

[font="Arial"]

SLm arkadaşlar Bugun itibariyle bende dv-6 1235et aldım.Peşin havale indirimiyle beraber 1487 TL.

çok araştırdım en uygun fıyat bu magazada bugun itibariyle stok durumu 62 almak isteyen arkadaşlar

verdıgım lınkten bakabilirler..

http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=20108
  • Eksen.1570 axess 12 taksit.
  • lanet olası toshibaya bulastım ve kurtulursam hemen alıcam...1511 tl axess 12 taksit

20 gundur iade onayı bekliorum toshiba a300-2d4 sürpriz olarak karsıma cıktı... bu kadar sıkıntıya değecek bir makine mi;)
    toshiba...t6500 işlemci-256ekran kartı(paylaşımlı)-4gbram... oyunlarda ciddi sıkıntı oluyor zaten 3 gb ram goruo 32 bit soqudum makineden bir an önce kurtulsam bnde aranıza katılcam inş
  • slm arkadaşlar bende 10 gündür hpdv6-1235et kulanıcısıyım sizlerden bi isteğim olacak bu seriyi kulanan arkadaşlar var ise ve imajını almışsa bana yolaya bilirmi ben yanlışlıkla herşeyi sşldşm interneten driverlerini indirdim ama eternet çalışmıyo dokunmatikler çalışmıyo bütün driverleri denedim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.