Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben eksenden almanızda bir sakınca olmadığını düşünüyorum bayisi bizim 2 üst sokakta mecidiyeköyde ordaki satıcı çok ilgili oradan daha önce samsung 22" lcd aldm 3 yıl garantili samsung firması adına garanti eğer axess karta sahipseniz çok cazip indirimlerde var laptop almayı düşünüyorum oradanişlemcide bir bilgisayar için çok önemlidir mesela bn pd 3.0 2mb cache kullanıyordum pcm de zamanında şuanda core 2 6600 kullanıyorum pd nin 40.1 snde yaptığı işlemi core 2 20.1 snde yaptı testlerde yani üst seviyeye çıktıkça işlemci hızı önbelleği arttıkça güzelleşir mesela 1245 modelinde 2mb önbellek var 800mhz bu modelde 3mb önbellek var 1066 mhz masaüstü pcşeri aratmıyor hemde ramlerde 800mhz yüksek bi değer laptoplar için kumandası parmak okuyucusu var gzel yani

• MzLgNy "Bendeki sorun zaten acayip bi durum.. Nedenini anlamış değilim.. Kasılmalar meydana geliyor ki laptopta öyle ağır program ya da oyunlarda yok.. Normal ie de takılırken falan işlemc tavan yapıyor.." bu sorun benim masaüstü pcmdede olmuştu beni çıldırtıyordu pc yi açmaya korkuyordum bdaha olacak dye hep kasıyordu format attım sinirden ozaman geçti virüstenmidir nedir blmem baya düzgün kullandım öyle ama bios tan fln die duydum biyerden cpu değerleriyle oynamıssın fln dyolardı ama düzelen bi olay yani hemende format atma iyice sor garantisine fln
  • ya arkadaşlar bu express card yuvası nasıl açılacak ya fazla zorlayıpta kırmak istemiorum yardım ederseniz sevinirim...
  • Walla canavar gibi laptop 1080p film izlemekten, oyun oynamaktan foruma takılmayı bıraktım:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon06

ya arkadaşlar bu express card yuvası nasıl açılacak ya fazla zorlayıpta kırmak istemiorum yardım ederseniz sevinirim...

Bahsettiğin yuva sd-mmc-ms kart okuyucunun üstünde bulunan parlak kapaklı yuva mı? Eğer oysa kapağa bastırıp bırakman yeterli açmak için. Ama ben o yuvanın ne işe yaradığını çözebilmiş değilim? Hp nin multimedya uzaktan kumandası cuk oturuyor ama yuvaya Gerçekte ne için yapılmış çözemedim.

• saol ya açtım sonunda=))gerçekten burası ne işe yarıo=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

quote:

Orijinalden alıntı: typhoon06

ya arkadaşlar bu express card yuvası nasıl açılacak ya fazla zorlayıpta kırmak istemiorum yardım ederseniz sevinirim...

Bahsettiğin yuva sd-mmc-ms kart okuyucunun üstünde bulunan parlak kapaklı yuva mı? Eğer oysa kapağa bastırıp bırakman yeterli açmak için. Ama ben o yuvanın ne işe yaradığını çözebilmiş değilim? Hp nin multimedya uzaktan kumandası cuk oturuyor ama yuvaya Gerçekte ne için yapılmış çözemedim.

TV KARTI için arkadaşlar.

• @tugai Bios ayarlarıyla oynamadım girmedim bile zaten setup a.. Kasmasının olası sebeplerinden biri virüstür zaten ama antivrüs bulamıyor diğer programlar bulamıyor anlayamadım kasılıp kasılp kalıyor işlemci tavan yapıyor iniyor zikzaklar halinde sürekli.. Formata gitcem de daha yeni olan bi laptoba da format atmak tuhaf bir durum :S

@_undead_ @typhoon06
    zaten benim bildiğim orası kumanda için Ordan cıkan plastik parça bir işe yaramıyor onun yerine siz kumandayı takıyorsunuz bi yere giderken kayboldu nerdeydı derdine düşmemek için.. Yani ben 2 senedir öyle kullanıyorum onunda dışında bir işe yarıyorsa bilen biri aydınlatabilir bizi

" TV KARTI için arkadaşlar." yazdığını görmemiştim de.. o nasıl bir tv kart girişidir öyle ? açıklayabilir misin detaylı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 13 Eylül 2009; 16:37:12 >

• * * * * *

Ben de bu laptopu aldım.Eksen'den sipariş onaylandı demin. : )

Aranıza katıldım. : )))

Acaba vista puanı kaç oyunlarda arkadaşlar ??? : )

* * * * *

Arkadaşım sorunun cevabına gelirsek ;

http://forum.donanimhaber.com/m_21712301/mpage_1/key_//tm.htm#21712301

Şu başlıkta detayıyla anlatılmış.Umarım yardımcı olur.Nasıl ? Oyun performansından memnunmusun 1235'in ? : )))

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

@tugai Bios ayarlarıyla oynamadım girmedim bile zaten setup a.. Kasmasının olası sebeplerinden biri virüstür zaten ama antivrüs bulamıyor diğer programlar bulamıyor anlayamadım kasılıp kasılp kalıyor işlemci tavan yapıyor iniyor zikzaklar halinde sürekli.. Formata gitcem de daha yeni olan bi laptoba da format atmak tuhaf bir durum :S

@_undead_ @typhoon06
    zaten benim bildiğim orası kumanda için Ordan cıkan plastik parça bir işe yaramıyor onun yerine siz kumandayı takıyorsunuz bi yere giderken kayboldu nerdeydı derdine düşmemek için.. Yani ben 2 senedir öyle kullanıyorum onunda dışında bir işe yarıyorsa bilen biri aydınlatabilir bizi

" TV KARTI için arkadaşlar." yazdığını görmemiştim de.. o nasıl bir tv kart girişidir öyle ? açıklayabilir misin detaylı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 13 Eylül 2009; 17:21:11 >

• @MİY1988

Kısaca şu an o bölge bi işe yaramıyor.. Ben yine bildiğim yoldan kumanda yuvası olarak kullanmaya devam etcem artık =) En güzel o işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

* * * * *

Ben de bu laptopu aldım.Eksen'den sipariş onaylandı demin. : )

Aranıza katıldım. : )))

Acaba vista puanı kaç oyunlarda arkadaşlar ??? : )

* * * * *

Arkadaşım sorunun cevabına gelirsek ;

http://forum.donanimhaber.com/m_21712301/mpage_1/key_//tm.htm#21712301

Şu başlıkta detayıyla anlatılmış.Umarım yardımcı olur.Nasıl ? Oyun performansından memnunmusun 1235'in ? : )))

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

@tugai Bios ayarlarıyla oynamadım girmedim bile zaten setup a.. Kasmasının olası sebeplerinden biri virüstür zaten ama antivrüs bulamıyor diğer programlar bulamıyor anlayamadım kasılıp kasılp kalıyor işlemci tavan yapıyor iniyor zikzaklar halinde sürekli.. Formata gitcem de daha yeni olan bi laptoba da format atmak tuhaf bir durum :S

@_undead_ @typhoon06

Vista Puanlaması:

işlemci : 5.4 (biraz düşük almış niye anlamadım)
    ram: 5.9
    grafik: 5.9
    oyun grafik: 5.6
    sabit disk: 5.5

• 1235 et ile 2 haftayı geride bırakmış bulunuyorum. Şimdilik tek sorunum arada sırada pil dolmuyor uyarı alıyorum ve pil süresi az gidiyor. Aşağıda fotoğrafını eklediğim pil kullanımı pil HP önerilen ayarlarda 1,33 dk gitti, ve ekran parlaklığı en kısıkta idi. Kullanım olarak skype, mozilla ve office uygulamaları...

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?
  • BENDE DV6-1235ET ALMAYA KARAR VERDİM....KISMETSE YARIN ALACAM..BAYA UZUN SÜREDİR ARAŞTIRIYORUM İNŞALLAH HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAM....ALANLAR ACABA DENEYİMLERİNİ AKTARABİLİRMİ?
  • bende 1133 et kullanıyordum ama 1232 et ye terfi ettim ama hp beni üzdü düşük olan 1133 et de klavye tuşları parlaktı bunda sıradan mat bi klavye geldi birde hani üstteki multimedia tuşları varya işte play tuşu stop tusu ff rw pause tuşları bu modelde yok sadece ses tuşu ve ağ wifi tuşu var.bu neden canımı sıktı
  • arkadaslar bakiyorumda herkes midiamarkt diyor sattigi mallarin bi iade ve tamir servis bölümü var almadan önce oraya bi ugrayiverinde öyle alin diyorum kaldigim ülke isviçre
  • evet ya...tuşlar cilalı değil...benimde siparişten önce canımı sıkmıştı...1238'de öyle tuşlar mat...1235'te öyle ne yazık ki...sırf tuşlar için 1245 alacaktım ama boşver dedim buna yöneldim...çok saçma gerçekten...BAN !

undead teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 14 Eylül 2009; 1:41:18 >
  • GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

dokunmatik tuşları çalışmayan yok mu ?
    benim hala çalışmıyor da ...

Dostum recovery yaparsan düzelecektir. Tabi bilgilerini yedek al, sonra f10 yada f11 bu ikisinden birine bas açılırken ordan tekrar yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 14 Eylül 2009; 14:09:25 >

• cihazi nekadara aldınız.. alan arkadaşlar nerden aldıklarınıda yazarlarsa sevinirin.
    peşin ve taksitli fiyatlar
  • quote:

cihazi nekadara aldınız.. alan arkadaşlar nerden aldıklarınıda yazarlarsa sevinirin.
    peşin ve taksitli fiyatlar

Teknomarketim

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VJ842EA

Eksen Bilgisayar

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=23442

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.