Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esquivo

arkadaşlar, klavyenin üstündeki dokunmatik tuşlar çalışmıyor ses ac/kapa sesi yükselt azalt ve wireless...
    sorun ne olabilir? ya da bunları normalde nereden aktifleştirip / iptal edebiliyoruz ?

sw setuptan tekrar yükleyin isterseniz, ancak yazılımsal olarak bir anda onların kitlenmesi zor bir olay. dv5 te bu sorun vardı, kasa ısınınca media tuşları kitleniyordu. Yapıcak tek şey soğumasını beklemek =)
  • arkadaşlar bende 1235 i alalı 3 gün oldu yön tuşlarını hiç kullanmadığım halde sağ yön tuşu yerinde çıktı şimdi yerleştirdim ama tekrar atıyor öneriniz nedir yarın aldığım yere götüreceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

arkadaşlar, klavyenin üstündeki dokunmatik tuşlar çalışmıyor ses ac/kapa sesi yükselt azalt ve wireless...
    sorun ne olabilir? ya da bunları normalde nereden aktifleştirip / iptal edebiliyoruz ?

sw setuptan tekrar yükleyin isterseniz, ancak yazılımsal olarak bir anda onların kitlenmesi zor bir olay. dv5 te bu sorun vardı, kasa ısınınca media tuşları kitleniyordu. Yapıcak tek şey soğumasını beklemek =)

valla kasanın ısınması mümkün değil kapatmıştım dışarı çıktım akşam geldim açtım çalışmıyor :S
    bilgisayar başlarken ses kapama açma tuşları vs turuncu oluyor yani renk ve ışıklar normal
    şu an wireless ikonu mavi ( aktif ) ama dokununca kapanmıyor hissetmiyor alet beni :D

sw den nasıl yükleyeceğim bunu
    sorunun neyle ilgili oldugunu anlasam... tüm sistemi yeniden yüklemem saçma olur herhalde

• selam arkadaşlar dv6-1235 aldım 2 gün oldu şarj olayına çok kafam takıldı ilk aldığım gün 8 saat şarda bıraktm ertesi günü 1 saat bile dayanmadı yine şarjı full bitirip 10 saat şarjda bırakmaya karar verdim:D neler yapıyorm ve bunları yapmak doğrumu? veya bataryada sorun olabilirmi yoksa normalmi bu durum bide açılışta bi ağırlık var nedeni ne olabilir?
  • quote:

sorunun neyle ilgili oldugunu anlasam... tüm sistemi yeniden yüklemem saçma olur herhalde

SWSETUP bölümünde MSMVP klasöründeki setupı yükleyin..

quote:

selam arkadaşlar dv6-1235 aldım 2 gün oldu şarj olayına çok kafam takıldı ilk aldığım gün 8 saat şarda bıraktm ertesi günü 1 saat bile dayanmadı yine şarjı full bitirip 10 saat şarjda bırakmaya karar verdim:D neler yapıyorm ve bunları yapmak doğrumu? veya bataryada sorun olabilirmi yoksa normalmi bu durum bide açılışta bi ağırlık var nedeni ne olabilir?

O kadar uzun süre şarjta tutmanızın hiç bir anlamı yok. Zaten pil dolduktan sonra elektrik kesiliyor ve pil dolmuyor yani sizin o kadar süre tutmanız pili alakadar etmiyor o dolduktan sonra elektrikle çalışıyor laptop.. Ayrıca pil süresi çok uzun süre gitmiyor 1,5 saat kadar gidiyor sanırım en uzun..

• Evet pil süresi ne yazıkki 12XX serilerinde kötü sanırım. Ben 2 - 2,5 olsa tamam diyeceğim ama maalesef 1,5 saat ancak dayanıyor.
  • Evet 12xx serilerinde neden böyle birşey yaptılar anlayamadım.. Bence pil süresi yeterince gerekli bir durum.. Aynı 6cell hücreli pillerde var fakat 2,5 saate kadar gidiyor.. Acaba laptopun ayarları değiştirildiği takdirde düzeltilebilir mi bu durum.. ?
  • yok hocam msmvp klasöründeki setup media dvd music videoyla ilgili
    bu dokunmatik tuşların yazılımı anladıgım kadarıyla quick touch buttons onu da kaldırıp yükledim hatta
    hpnin sitesinden yenisini de yükledim ama değişiklik yok bir gariplik var çözemedim

dokunmatik tuşlar çalışmıyor yardım!!!

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

quote:

SWSETUP bölümünde MSMVP klasöründeki setupı yükleyin..

quote:

selam arkadaşlar dv6-1235 aldım 2 gün oldu şarj olayına çok kafam takıldı ilk aldığım gün 8 saat şarda bıraktm ertesi günü 1 saat bile dayanmadı yine şarjı full bitirip 10 saat şarjda bırakmaya karar verdim:D neler yapıyorm ve bunları yapmak doğrumu? veya bataryada sorun olabilirmi yoksa normalmi bu durum bide açılışta bi ağırlık var nedeni ne olabilir?

O kadar uzun süre şarjta tutmanızın hiç bir anlamı yok. Zaten pil dolduktan sonra elektrik kesiliyor ve pil dolmuyor yani sizin o kadar süre tutmanız pili alakadar etmiyor o dolduktan sonra elektrikle çalışıyor laptop.. Ayrıca pil süresi çok uzun süre gitmiyor 1,5 saat kadar gidiyor sanırım en uzun..

• Arkadaşlar prize takılı - dolmuyor uyarısı alıyorum. Lanet HP dedim az önce !!! Ne güzel PC yaz sarj olmasın!!!

Ben bu ürünü değişimden almıştım. Ne yapayım şimdi?
  • quote:

Ses tuşu kapalıyken (turuncuyken) güncelleme yapılmış ise ondan kaynaklanıyordur o zaman.. Güncellemeler açık ise ve o anda siz sesini kapatmışsanız eğer bilgisayar kapanıp açıldığında tanımamıştır doğal olarak.. Sistem geri yükleme yaparak update öncesine dönmeyi deneyin..

@otmotvmhndsi

şarj cihazı(adaptör) ısındığından dolmuyor uyarısı verebilir.. Soğuduktan sonra tekrar deneyin aynı uyarıyı alcakmısınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 7 Eylül 2009; 21:40:32 >
  • işte kanıtım, Pilim Dolmuyorrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?
  • @otmotvmhndsi

pili cıkart tekrar yerine tam tak
    aynı sorun bi arkadaşımda olmuştu bu şekilde cözdük.. Sanırsam ayaklarında temassızlık oluyor denemende fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

@otmotvmhndsi

pili cıkart tekrar yerine tam tak
    aynı sorun bi arkadaşımda olmuştu bu şekilde cözdük.. Sanırsam ayaklarında temassızlık oluyor denemende fayda var.

tak çıkart yaptım sorun düzelmedi. Sanırım sıcaklıktan dolayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

quote:

Ses tuşu kapalıyken (turuncuyken) güncelleme yapılmış ise ondan kaynaklanıyordur o zaman.. Güncellemeler açık ise ve o anda siz sesini kapatmışsanız eğer bilgisayar kapanıp açıldığında tanımamıştır doğal olarak.. Sistem geri yükleme yaparak update öncesine dönmeyi deneyin..

@otmotvmhndsi

şarj cihazı(adaptör) ısındığından dolmuyor uyarısı verebilir.. Soğuduktan sonra tekrar deneyin aynı uyarıyı alcakmısınız..

hayır güncellemeleri zaten kapattım güncelleme olmadı
    ses tuşunu da genelde kapatmam :)
    başka bir problem var :(((( donanım olmasın da ...

• Burdan sisteminize uygun olan Quick launch buttons driverini indirip kurmayı deneyin.. Düzelmeze artık başka bi yolda kalmıyor sanırım...

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=4014166&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us
  • 10 dakikalık Orthos testi sonrası elde ettiğim sıcaklık değerleri aşağıdaki gibi. Cihaz dün vatan bilgisayardan aldığım Cooler Master notebook standı üzerinde kullanılmıştır. Bir de stand olmadan aynı testi tekrarlıyacağım bakalım bir değişiklik olacak mı..

Stand da bu, serinliğe katkısını birazdan göreceğim ama kullanım için ergonomi açısından konfor sunduğun kesin..

http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-r9-nbs-pdas-gp-notepal-s-kademeli-notebook-standi/productDetails.aspx?I_ID=30524

Bu da stand olmadan aldığım ekran görüntüsü. Sıcaklığın 81 dereceyi gördüğünü söylemeliyim..

Düzeltme : 2. test sonucu ilavesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 8 Eylül 2009; 0:36:17 >

• O pil dolmuyor mesajını ben de gördüm bir kez bendeki cihazda.. Sonrdan şarj etti ben hiç bir şey yapmadan.. Bir daha da olmadı.. İlk aldığım gündü sanırım.. Tekrarlamayınca üzerinde durmadım..
  • Arkadaşlar bu sigorta olayı için bilgi verebilecek olan var mı ? fatura numarası yazıyor ama hangi numara o kırmızı numara mı? ayrıca sigortanın tamamiyle gerçekleştrildiğini nasıl teyit edilcek? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİRBİLEN27

slm arkadaslar bende aranıza su an itibarıyla katılmış bulunmaktayım.bende vatan bilg dan hp dv 1238 et sipariş verdim şu an kargoda tahminim yarın gelcek die düşünüyorum. bu benim ilk laptop um olacak. inşallah memnun kalırım makina geldikten sonra düşüncelerimi paylaşıcam arkadaşlar. görüşmek üzere...

hayırlı olsun. 10. günüm dv6 1238 le. bak bakalım ısınınca batarya " dolmuyor " diye yazacak mı ? ayrıca sağ taraftan harddisk sesi alacak mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.