Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9869286/tm.htm
    Şuraya bir bakmanızı öneririm. Ayrıca XP değil, artık W7 tavsiye ederim. Vistadan çok daha hızlı olduğu kesin.
  • 1235 ciler çok suskun kaldılar nerelerdesin arkadaşlkar laptoplarınızı aldınız oyunlara mı daldınız ... :)
  • burdayız burdayız=))

Ben en son, hard diskimi böldüm program kullanmadan, para iadesini bekleyememe sebep olan işlerimi halletmeye çalışıyorum bir yandan bilgisayarımla =)

Hafta sonundan sonra daha aktif olurum, perşembeye kadar. Çünkü perşembe okulum başlıyor =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

1235 ciler çok suskun kaldılar nerelerdesin arkadaşlkar laptoplarınızı aldınız oyunlara mı daldınız ... :)

Başta ben de öyleydim yahu =) Bitirmediğim oyun kalmadı =)
  • Evet şöyle birazcık hareketli olsun burası canım di mi ama =))
    @otmotvmhndsi işlerini bir an önce sağ sağlim bitirmen ve buraya bomba gibi dönmen dileğiyle.. :)
    @WaRMaSTeR Evet herkes oyunlara daldı ki sanırm ben de öyle olcam gibi geliyor bana ... Yok yok ben kalmam bu bölümü sahipsiz bırakmam hep burda olcam inş..
  • Arkadaşlar istanbul bilişim den alışveriş yapan var mı ?
    Güvenilir mi ? Sizce

http://www.istanbulbilisim.com.tr/
  • Tam yerine sordun bence o soruyu =) Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar diyeyim. Stoklarında olmayan ürünleri stoklarında gösterip sonradan size pahalı ürünleri kazıklamaya çalışan bildiğimiz küçük numaralarla büyümeye çalışan palavracı bir şirket. Şu Türkiye'de uzak durun diyebileceğimiz tek şirket. Ayrıca kendileri veriyor garantiyi. Bozuldu mu kendileri tamir etmeye çalışıyorlar atölyelerinde. Bu da ilerisi için bir problem. Ayrıntılı bilgiyi diğer arkadaşlar da verir isterseniz, ben artık kendileri hakkında konuşmuyorum çünkü =)
  • istanbul bilişim hakkında pek bilgim yok sadece notebook alıcakken bir kaç model sormuştm hepsinede olumsuz cvp alınca ve bana pahalı ürünleri önerince bnde soğdum firmadan, fiyatları çok güzel ama bide ellerinde olsa o ürünler
  • arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunmaktayım 1235 i alarak daha sonra izlenimlerimi aktarırım
  • 1235et yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. Çok güzel bir laptop. Bende hali hazırda 3 gündür kullanıyorum.

Kısaca özetlemek gerekirse, pil 3 kere doldur boşalt yaptım, en fazla 1saat 50 dk civarında gitti. Ekran parlaklığı en kısıkta ve HP önerilen ayarlarda.

Önerilen HP ayarlarında sıradan internet msn, skype , office programlarında işlemci ısıları 55-65 arasında. Eğer güç tasarrufu yaparsanız 50-55 derece arası geziniyor.

Klavye kesinlikle çok ama çok rahat yazımı var. Tuşlar çok kaliteli. Özellikle bunu yazarken daha iyi anlıyorsunuz.

Birazdan buraya fotoğraflarıda eklerim.

Oyun olarak denemedim, ancak diğer 4650HD ile aynı ekran kartına sahip olan ürünlerle karşılaştırılabilir.

Bir notebookta numpad olması çok işime yaradı.Eski laptobum dv5-1040et de numpad yoktu. Ama bunda var ve gayet kullanışlı.

Tek bir sorunum var. O da şu; normalde PC mute konumundaykeni yani hoparlörler kapalı iken, vista açılışında kesik kesik kendiliğinden açılma sesi çıkıyor. Bu sorunla karşılaşan oldu mu?

• ahhhhh o 11.. serisi arkadaşlar ne güzel testler bilgiler cıvıl cıvıldı buralar...şimdiki nesil hayırsız çıktı.
  • İşte 1235et fotoğraflarım ;

Son 2 saattir laptobum açık ve speedfan ile core ısı değerleri ; 44 - 40 derece aralığında

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 5 Eylül 2009; 22:44:56 >

• Ekran ve klavye çok tozlanmış gibi.. :) bir de touchpad de baya bi barnak izleri mevcut kullanışlı bir laptop =))
  • Evet arkadaşlar cpu sıcaklık değerleri çok güzel. 6 saatlik çalışma sonrasındaki değerler bu şekilde. Bu arada bunun 2 saatinde skype görüntülü konuşma yaptım. Görüntülü konuşmada cpu kullanımı %50 nin altına inmiyor bunuda unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otmotvmhndsi -- 6 Eylül 2009; 11:17:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Tam yerine sordun bence o soruyu =) Bizden uzak Allah'a yakın olsunlar diyeyim. Stoklarında olmayan ürünleri stoklarında gösterip sonradan size pahalı ürünleri kazıklamaya çalışan bildiğimiz küçük numaralarla büyümeye çalışan palavracı bir şirket. Şu Türkiye'de uzak durun diyebileceğimiz tek şirket. Ayrıca kendileri veriyor garantiyi. Bozuldu mu kendileri tamir etmeye çalışıyorlar atölyelerinde. Bu da ilerisi için bir problem. Ayrıntılı bilgiyi diğer arkadaşlar da verir isterseniz, ben artık kendileri hakkında konuşmuyorum çünkü =)

:)) Beklediğim cvp.. bi kaç arkadaşımda aynı sorunları yaşamış eminolmak için yinede sormak istedim teşk..
  • Arkadaşlar merhaba ;

Gecenlerde yiğenimin HP dv4-1000et cihazını kurcalama fırsatı buldum gözüme ilk çarpan şey ekranın en ufak güneş ışığında (bu odanın içine yansıyan g.ışık dahil) parlaması aynagörevi görmesi idi. bunun nedenin de tahminimce ekranın üzerindeki koruyucu materyalden kaynaklandığı..
    Bu sorun DV6-1235et modelinde de mevcutmu yansıma durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

Arkadaşlar merhaba ;

Gecenlerde yiğenimin HP dv4-1000et cihazını kurcalama fırsatı buldum gözüme ilk çarpan şey ekranın en ufak güneş ışığında (bu odanın içine yansıyan g.ışık dahil) parlaması aynagörevi görmesi idi. bunun nedenin de tahminimce ekranın üzerindeki koruyucu materyalden kaynaklandığı..
    Bu sorun DV6-1235et modelinde de mevcutmu yansıma durumu nasıl bilgi verirseniz sevinirim.
    Saygılar.

Notebooku aldm eve geldm babamın ilk lafı ekranı çok parlıyo dedi hemen yanında samsung lcd monitörü vardı kıyaslama yapınca dediğin gibi ayna gibi parlıyo, diğer notebookları pek bilmiyorum onlarn ekranı nasıldır ama ekran gerçekten parlak 1235 de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_touch_34

quote:

Orijinalden alıntı: seko_tam35

Arkadaşlar merhaba ;

Saygılar.

Notebooku aldm eve geldm babamın ilk lafı ekranı çok parlıyo dedi hemen yanında samsung lcd monitörü vardı kıyaslama yapınca dediğin gibi ayna gibi parlıyo, diğer notebookları pek bilmiyorum onlarn ekranı nasıldır ama ekran gerçekten parlak 1235 de.

Hp için benim kanımca cok büyük eksi

• bugün electroworld de dv6 1235 modelini inceledim ve kasanın albenisi yüksek olmasına rağmen havalandırma sistemi bence kötü olmuş arkat arafa ve küçücük.ekranı ise cidden parlak ama lenovo y550 olsun hp gibi birçok laptop artık parlak ekran kullanıyor yani hepsi ayna gibi şakıyor.bu parlak ekran lcd nin yansıma yapmaz özelliğini ortadan kaldırmış.birde bu hp de kasanın birleşim yeri cidden çok ilginç olmuş sanki emanet gibi ama yinede albenisini kaybetmiyor.heleki klavyenin piano black olmaması süper olmuş parmak izi derdi yok.keşke toucpad kısmıda öyle olsaydı.touchpad in mat (klasik) olması iyi olurdu daha rahat kullanım açısından.dikkat ettimde oradaki görevliler piano black laptopları ikide bir temizliyorlardı bezlen ,cidden çok iz kalıyor....
  • arkadaşlar, klavyenin üstündeki dokunmatik tuşlar çalışmıyor ses ac/kapa sesi yükselt azalt ve wireless...
    sorun ne olabilir? ya da bunları normalde nereden aktifleştirip / iptal edebiliyoruz ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.