Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

ddr3 bellek destekliyor olabilir gerçekten. deneyip görmek lazım

Bizim anakartlarda malesef ddr3 yuvası yok. He neden everestte öyle yazıyor derseniz;
    Sizin resimdeki everest sayfasında gördüğünüz yer kuzey köprüsü ayrıntıları. Kuzey köprüsü işlemci ile Ram arasında yolu kontrol eden birimdir. Yani kısaca ve basitçe Fsb hızı Centrino2 platform olduğu için DDR3 e uygun bizim anakartlarda. 11... ve 12... serilerindeki kullanılan işlemciler ve anakartlarımızdaki chipsetler DDR3 desteklese de bunu takacak slot yok .
  • 1235 alacak arkadasların dikkatine. ben eksenden 1235 sipariş etmiştim. 2. sipariş edecekken vatanda 1534 e 1238 i gördüm . vatanda 31 ağustosta kampanya son dediler. 4gb ram farkı var aletin ama 1534 tl nakit fiyatı yanında da 25 tl lik hp orj . notebook çantası veriolar. imkanınız varsa kaçırmayın derim. daha eksenden aldığım kargodan gelmedi ama vatandan aldırdığım bu akşam elimde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigormortias -- 31 Ağustos 2009; 13:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevedai

1235 alacak arkadasların dikkatine. ben eksenden 1235 sipariş etmiştim. 2. sipariş edecekken vatanda 1534 e 1238 i gördüm . vatanda 31 ağustosta kampanya son dediler. 4gb ram farkı var aletin ama 1534 tl nakit fiyatı yanında da 25 tl lik hp orj . notebook çantası veriolar. imkanınız varsa kaçırmayın derim. daha eksenden aldığım kargodan gelmedi ama vatandan aldırdığım bu akşam elimde :D

Merhaba. Vatanın internet sitesinde 1238 modeli yok. Acaba gidip mi aldınız? Gidip aldıysanız hangi şubesinden aldınız acaba? Teşekkürler...
  • quote:

Merhaba. Vatanın internet sitesinde 1238 modeli yok. Acaba gidip mi aldınız? Gidip aldıysanız hangi şubesinden aldınız acaba? Teşekkürler...

Hp bölümüne girilince görülmüyor arama bölümüne 1238et yazın çıkıyor direk ;)
  • http://www.vatanbilgisayar.com/hp-vj857ea-dv6-1238et-core2duo-p8700-2.53ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4650-15,6-bt-dvdrw-wvp/productdetails.aspx?I_ID=39938

Buyrun 1238'in linki. Şu anda bu cihazdan başka bir şey almak mantıklı gelmiyor açıkçası.
  • kesinlikle haklısın warmaster... biz aynı paraya 3gb ram aldık 1235et.. hep böyle yapıyo bu adamlar yahu.. şimdi bunu alırsın başka bi model gelir
  • Eh ben 1144 ü 1750 ye aldım. Daha sonradan fiyatı 2000 TLye kadar çıktı. 1900lere alan da var. 1 ay geçti henüz ki fiyat 1530. Bilgisayar sektörü, ne yapalım =)
  • Arkadaşlar, pil süreleriniz ne alemde. Wireless açık/kapalı olarak ne kadar gidiyor?
  • quote:

1235 alacak arkadasların dikkatine. ben eksenden 1235 sipariş etmiştim. 2. sipariş edecekken vatanda 1534 e 1238 i gördüm . vatanda 31 ağustosta kampanya son dediler. 4gb ram farkı var aletin ama 1534 tl nakit fiyatı yanında da 25 tl lik hp orj . notebook çantası veriolar. imkanınız varsa kaçırmayın derim. daha eksenden aldığım kargodan gelmedi ama vatandan aldırdığım bu akşam elimde :D

Fiyatı malesef 1.588TL'te yükseldi bu saatler itibarıyla. Bugün aradım vatan'ı bugunden sonra fiyatı yukselicekmi diye, 11. sıradaymışım telefonda kapadım, kaldı sonra oyle malesef.
  • Üzülmeyin yaw 1gb ram var arada sadece. Fiyatı da yükselmiş zaten. Ben herhangi bir arızası olmayan 1235imle gayet mutluyum. Siz de olun, bu işin sonu yok çünkü.
  • 1235'in 1 gb ramini çıkartıp 2 gb kingston 800 mhz ram takarak stokta bulunamayan 1238'i yaratmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Üzülmeyin yaw 1gb ram var arada sadece. Fiyatı da yükselmiş zaten. Ben herhangi bir arızası olmayan 1235imle gayet mutluyum. Siz de olun, bu işin sonu yok çünkü.

Yinede 1238 daha mantıklı gozukuyor, ama ben aslı 1235'in 500 GB lığı olan 1236'yı bekliyorum. Liste fiyatında sadece 10$ fark var heralde fiyatlarada bu şekilde yansır. Umarım yakın zamanda gelir 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.
  • arkadaşlar benim dv-4 1125nr serisi laptopum var makina acayip ısınıyor 20 dk içinde kendini kapatıyor ne yapmalıyım bu ısınmayı engellemek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScS1965

arkadaşlar benim dv-4 1125nr serisi laptopum var makina acayip ısınıyor 20 dk içinde kendini kapatıyor ne yapmalıyım bu ısınmayı engellemek için?

Bilgisayarı tahta masa sehpa vb. şeylerin üstünde kullanın. Bilgisayarı kesinlikle tozlu bırakmayın, özellikle fan kısmını kapatmayın. Bilgisayarın fan üfleyen kısmını kapatmayacak şekilde bilgisayarın arka alt kısmına (pilin oraya) kalın bir kitap konularak bilgisayarı hafif eğimli şekilde kullanın. Emin olun bu bile fark eder. Fakat şunu söyleyeyim ki sanırım eski bir model kullanıyorsunuz ve bunlarda yeni modellerin aksine ısınma problemi vardı. Artı 20 dakikada kapanan bir bilgisayara bu saatten sonra ne yapılabilir pek de emin değilim. Garantisi varsa oraya vermek mantıklı görünmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 1 Eylül 2009; 3:17:01 >
  • Arkadaşlar 1235 in yanında çantası da var mı acaba???
  • cihaz dün elime geçti. dv6 1238 et. vatan bilgisayardan aldım (aldırdım) . yukarıda bir arkadas sormuş. sitesinde var hala ve fiyat 1588 . ben pazar günü telf la görüşünce ptesi kampanya son günü demişti vatan müşt. hizm. faturaya baktım 1533 TL . 1235 ten farkı 32 bit işl.sist. de göremediğimiz 1 gb ram . eksen den farkı 40 lita ucuz ve HP note book çantası veriolar ( çok da ahım şahım değil peşin söyliyim) . HP sitesinden sigortamı da hallettim allaha şükür. şimdi arkadasıma aldığım 1235 i bekliyorum. keşke daha fazla nakit olsaydı ona da vatandan alsaydım ama yapcak bişi yok.

genel gözlemlerim :

ilkkez vista kullanıyorum. bana hantal geldi.

HDD den cıkan catur cutur sesler bende de var ama bu sanırım ısı iyileştirmesi sonucu ses yalıtımı kötüleştirmesidir galiba.

klavye mat gayet güzel.

num lock caps lock açınca hemen tuşların yanında bi led yanıo mükemmel bir ayrıntı.

uzaktan kumanda güzel ama tv kartsız bi modelde media smart biraz yavan kalıo.

Made In China maalesef :(((

cihazın görünümü mükemmel ama işçilik de aynı mı acaba ? metal bağlantı yerlerinde özensizlik var gibi.

DVD rom kapağını da keşke elips tasarlasalarmış. hani genel dizayn a uysun demişler ama bi tarafa takılıp da kırmayız inşallah.

Batarya perf. hakkında bi yorum yok . wireless henüz kullanmıyorum.

diğer DV6 12XX sahiplerinden de görüşler lütfen :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigormortias -- 1 Eylül 2009; 10:45:30 >

• quote:

cihaz dün elime geçti. dv6 1238 et. vatan bilgisayardan aldım (aldırdım) . yukarıda bir arkadas sormuş. sitesinde var hala ve fiyat 1588 . ben pazar günü telf la görüşünce ptesi kampanya son günü demişti vatan müşt. hizm. faturaya baktım 1533 TL . 1235 ten farkı 32 bit işl.sist. de göremediğimiz 1 gb ram . eksen den farkı 40 lita ucuz ve HP note book çantası veriolar ( çok da ahım şahım değil peşin söyliyim) . HP sitesinden sigortamı da hallettim allaha şükür. şimdi arkadasıma aldığım 1235 i bekliyorum. keşke daha fazla nakit olsaydı ona da vatandan alsaydım ama yapcak bişi yok.

genel gözlemlerim :

ilkkez vista kullanıyorum. bana hantal geldi.

HDD den cıkan catur cutur sesler bende de var ama bu sanırım ısı iyileştirmesi sonucu ses yalıtımı kötüleştirmesidir galiba.

klavye mat gayet güzel.

num lock caps lock açınca hemen tuşların yanında bi led yanıo mükemmel bir ayrıntı.

uzaktan kumanda güzel ama tv kartsız bi modelde media smart biraz yavan kalıo.

Made In China maalesef :(((

cihazın görünümü mükemmel ama işçilik de aynı mı acaba ? metal bağlantı yerlerinde özensizlik var gibi.

DVD rom kapağını da keşke elips tasarlasalarmış. hani genel dizayn a uysun demişler ama bi tarafa takılıp da kırmayız inşallah.

Batarya perf. hakkında bi yorum yok . wireless henüz kullanmıyorum.

diğer DV6 12XX sahiplerinden de görüşler lütfen :

Hayırlı olsun dostum iyi günlerde kullan
    Bende Hp nin bu modelini düşünüyorum. Kullandıkca daha ayrıntılı bilgilerini forma bekliyoruz. Isı çalışma sesi ve işcilik gibi...;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Arkadaşlar 1235 in yanında çantası da var mı acaba???

Şirketten şirkete bu değişiyor. Vatan çantaları hediye ederken atıyorum Bimeks etmiyor.
  • ilginç bi durum... aslında nerde olursa olsun hangi şirket olursa olsun laptop satarken çantasının da verilmesi gerekmez mi...
  • Bir arkadaş yurt dışından gelen tüm ürünlerin çantayla geldiğini fakat Türkiye'deki işgüzar satıcıların ya çantayı sanki kendi hediyesi gibi verdiğini, ya da hiç vermeyip ayriyetten sattığını söylemişti. Ne kadarı doğru bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.