Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu makine yeniden stokalara girmiş...
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=2261
  • arkadaşlar lütfen yardım edin. bilgisayarı hdmı ile lcd ye bağlayıp çıkardıktan kendi hoparlöründen bir türlü ses alamıyorum. varsayılanı hparlör yapmama rağmen. sıkıntıyı bir tüelü çözemedim. kafayı yemek üzereyim lütfen yardım edin.
  • ve atık lcd tv dende ses alamıyorum ne olduğunu anladım. bir bilen varsa yardım etsin
  • arkadaşlr yokmu yardımcı olabilecek kimse
  • Merhaba arkadaslar...1235'imde media playerla mp3 açmak istediğimde yaklaşık 1 dakika kadar beklemem gerekiyor bunun sebebi nedir acaba.Ayrıca Internet explorer bazen anasayfayı actıktan sonra klavyede bir harfe basmam halinde calısmayı durduruyor.Sorunlarımın çözümleri ne olabilir?Bu arada Vista sp2 kullanıyorum
  • arkadaşlar 3 gündür yardımcı olacak bir babayiğit bekliyorum ama kimse en ufak bir cvp bile yazmadı.
    yokmu bu işten anlayan bu koca forumda. yardım edin lütfen
  • arkadaşlar benim bir sorum olacak ben de HP PAVILION DV6-1235ET modelinden almak istiyorum fakat ekran oranı hakkında bir bilgi bulamadım bu makinenin ekran oranı ne geniş ekran mı yine aynı şekilde bu dv-6 serilerinin hepsinin dış görünüşü boyutları ekran oranı aynı mı HP PAVILION DV6-1339ET
    da düşünüyorum onun da ekran oranı nı bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batum35 -- 26 Kasım 2009; 11:43:47 >
  • Arkadaşlar öncelikle iyi bayramlar.1235 et laptopımda ciddi sorunlar yaşamaya başladım.öncelikle hepinizde olmuştur ses sürücümüzü güncelledim ve ardından windows sesleri ile internetteki sesler gitti.daha sonra sürücüyü hp nin sitesinden tekrar yüklediğimde bu seferde dokunmatik ses açma kapama düğmesi hep kırmızı yanmaya ve laptopın kendi hoparlöründen ses vermemeye başladı ama kulaklıktan ses alabiliyorum.ayrıca sağ alt tarafta idt ses kontrolcusunun iconu yok.birde arkadaşlar hepinizde bu sorun var sanırım,media player ı ilk çalıştırdığımızda çok fazla bekliyor neredeyse 1 dk beklemek zorunda kalıyoruz.çözümler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batum35

arkadaşlar benim bir sorum olacak ben de HP PAVILION DV6-1235ET modelinden almak istiyorum fakat ekran oranı hakkında bir bilgi bulamadım bu makinenin ekran oranı ne geniş ekran mı yine aynı şekilde bu dv-6 serilerinin hepsinin dış görünüşü boyutları ekran oranı aynı mı HP PAVILION DV6-1339ET
    da düşünüyorum onun da ekran oranı nı bilen varsa söyleyebilir mi?

hp 1235 et 15,6 inç 1366*768 Diyagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Ekran geniş ekran

hp 1339 et 1366*768 çözünürlük 15,6 inç Çapraz Yüksek Tanımlı HP LED Brightview Ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keynesyengil -- 27 Kasım 2009; 15:29:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metldlkl

arkadaşlar 3 gündür yardımcı olacak bir babayiğit bekliyorum ama kimse en ufak bir cvp bile yazmadı.
    yokmu bu işten anlayan bu koca forumda. yardım edin lütfen

bence bilgisayarını yedekleyip windows 7 kurmayı dene bilgisayarınızdaki aynı sorunu ben yaşamadım fakat wistada ses açma kapama düğmesinde sorun yaşamıştım driverlarını silip tekrar yüklememe rağmen düzelmedi windows 7 geçince hepsi düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keynesyengil -- 27 Kasım 2009; 15:28:07 >
  • arkadaşlar ses düğmeleri sapıttı pc de hazır hantallaşmışken recovery yapsam mı ? formatı bilmiyorum zaten bilsem de orjinal vista dvd si yok...ne önerirsiniz ?
  • arkadaslar herkese merhaba yeni bir 1235 kullanıcısı olarak yardımınıza ihtiyacım var bu makineyi vatan bilgisayardan 1600 e aldım.bilgisayar acılır acılmaz bir fan ugultusu geliyor ve hiç kesilmeden cok azda gelse rahatsız edio biraz.bide CD takınca cıkan ses cok fazla oyun oynarken ısınma problemi yok.sizce fan sesi normal mi sizlerde de varmı bu ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyn28

arkadaslar herkese merhaba yeni bir 1235 kullanıcısı olarak yardımınıza ihtiyacım var bu makineyi vatan bilgisayardan 1600 e aldım.bilgisayar acılır acılmaz bir fan ugultusu geliyor ve hiç kesilmeden cok azda gelse rahatsız edio biraz.bide CD takınca cıkan ses cok fazla oyun oynarken ısınma problemi yok.sizce fan sesi normal mi sizlerde de varmı bu ses.

fan sesi çok dikkatli dinleyince duyuluyor dediğiniz gibi sıcaklık belli bir dereceye yükselince fan sesi artıyor bataryasız kullanmak ısınmayı azaltacağından sesi azaltabilir.
  • Arkadaşlar.IDT ses kontrolcusunun ayarlarıyla oynadıgınız taktirde ciddi ses sorunları yaşanıyor.sürekli yazılımı tekrar yüklemek zorunda kalırsınız...Bende sürekli yaşıyorum bu sorunu.Bu arada sevgili dostlar ben mp3 açmak istediğimde ilk açılışında 1 dk dan fazla bekletiyor media player ve winamp.ne yapmalıyım bir yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSnip

Arkadaşlar.IDT ses kontrolcusunun ayarlarıyla oynadıgınız taktirde ciddi ses sorunları yaşanıyor.sürekli yazılımı tekrar yüklemek zorunda kalırsınız...Bende sürekli yaşıyorum bu sorunu.Bu arada sevgili dostlar ben mp3 açmak istediğimde ilk açılışında 1 dk dan fazla bekletiyor media player ve winamp.ne yapmalıyım bir yardım edin

norton yüllü mü bilgisayarınızda yüklüyse çok yavaşlaıyor programları
  • arkadaşlar full dolu iken vede HP tarafından önerilen şekilde kullanıyorum bataryayı en fazla 1 saat 35 dk yı gördüm normaldede 1saat 20 dk ile 1saat 35 dk arasında degisiyor batarya sürem sizce normalmi(NOT:sadece internet kullanımı varken) Laptop daha 2 aylıktır.Aldıgımdan beride aynı batarya süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynesyengil

quote:

Arkadaşlar.IDT ses kontrolcusunun ayarlarıyla oynadıgınız taktirde ciddi ses sorunları yaşanıyor.sürekli yazılımı tekrar yüklemek zorunda kalırsınız...Bende sürekli yaşıyorum bu sorunu.Bu arada sevgili dostlar ben mp3 açmak istediğimde ilk açılışında 1 dk dan fazla bekletiyor media player ve winamp.ne yapmalıyım bir yardım edin

Evet kardeş Norton yüklü hemde full sürüm 50 $ para vererek almıştım.Bu arada herkesin laptopımı 1.5 dkk da açılıyor yoksa sadece bnmki mi

• Ürünün Şu anki fiyatı 949$ + kdv / 12 taksit
    yaklaşık 1690 tl ye denk geliyor

http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=VJ842EA
  • quote:

quote:

quote:

Evet kardeş Norton yüklü hemde full sürüm 50 $ para vererek almıştım.Bu arada herkesin laptopımı 1.5 dkk da açılıyor yoksa sadece bnmki mi

Norton programını internete bağlı değilken kapatıp winampi açmayı denedin mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Norton programını internete bağlı değilken kapatıp winampi açmayı denedin mi?

bi deneyelim bakalım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.