Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hp pavilion dv6-1235ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailsun -- 6 Ekim 2009; 0:12:26 >
  • benim kullandığım 64 bitlik win7 ultimate win 7 çıkmadan önceki msdn full sürüm yani 22 ekimde çıkacak olan sürümdür Beta değildir!
  • quote:

benim kullandığım 64 bitlik win7 ultimate win 7 çıkmadan önceki msdn full sürüm yani 22 ekimde çıkacak olan sürümdür Beta değildir!

O sürüm şuan itibariyle full..Yanlışım varsa düzeltin ama o ocak ya da mart ayından sonra deaktif olacak diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

quote:

benim kullandığım 64 bitlik win7 ultimate win 7 çıkmadan önceki msdn full sürüm yani 22 ekimde çıkacak olan sürümdür Beta değildir!

O sürüm şuan itibariyle full..Yanlışım varsa düzeltin ama o ocak ya da mart ayından sonra deaktif olacak diye biliyorum..

Tam sürüm fakat deaktif olması konusunda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: atilgan26

Sorunu çözmeye vaktim olmadı. dün üstüne güncelleştirme de yapınca wireles da sapıttı butona dokunuyorum açılmıyor. tek dokunuşda 10 kere açılıp kapanıyor v.s.
    Sistem geri yükleme yapacağım yanlız şunu bilmek istiyorum. Şu anda bilgisayarda c ve recovery d iye iki bölüm var masaüstüne de diğer bilgisayarımdaki tonla veriyi aktardım. Sistem geri yükleme yapınca verilerim kayıpmı olacak.
    Birde şu konu var Bilgisayarı aldınız içine birkaç program ve bikaç virüs yüklediniz. recovery sini sonra aldınız. Bu virüs ve programlarıda kayıt etmiş oluormusunuz? Bende ilk iş olarak diğer bilgisayarın dosyalarını aktardım. ve deneme için bir tane oyun kurdum. Şimdi en sağlıklı adımı seçmeme yardımcı olurmusunuz .

Zar zor bağlandığım wirelesın performansı hiç hoşuma gitmedi. Yan komşunun airties rt 206 modeminden bağlanmaya çalıştık. Ancak, bitişik duvarların olduğu yerde vermli çalışıyor. Acaba modemdemi problem var wireles damı

*Wireles donuyorsa sistemi geri yüklemen gerek,düzelir.( bende ılk aldıgımda sorun olmuştu )
    *verilerinde kayıp olur tamamen sıfır haline döner..
    *program yuklediysen ve recovery cdlerini sonradan alsan bıle onları almaz..
    *wireles performans olarak ben çok memnunum oncekı dv-2620 modelım oldugum yerde 2 sınyal ıle cekerken dv-6 1235 te 3 sınyal alıyorum

• hp destek bölümünden gelen mailde driver güncellemesi yapmamı birde bios update yapmamı önermişler. Sadece driver güncellemesi yaptım. Sorun büyük oranda çözüldü. Şu an tek problem ses seviyesine uzun basınca bıraktıktan sonrada sesi yükseliyormuş gibi tıkırtı yapıyor. Kapanırkende aynı.
    Bir konuda şu:
    Samsung r522 ve acerın hemen tüm modellerinin monitörlerini kıyasladım. Yandan, alttan ve üsten baktığımda görüntü kaybı olmazken bu makinada görüntü kararıyor. Satece karşıdan iyi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsun

evet ben de aldım..
    hp pavilion dv6-1235ET

kardeş nereden aldın. stokta yok hiç bir yerde
  • şuan bu ürünü 1600 e bulabildim sizce almalımıyım
  • kardeş sen nerden buldun
  • Windows 7yi kurmayı nasıl yaptınız acaba. Windowsun sitesinden nasıl kurulacağını anlatırmısınız?
  • parmak okuyucum beni tanımıyorr..daha önceden kaydetmiştm ama parmağımda kesik wardı..şimdi iyileşti acaba bunla alakası var mı ???
  • up....
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

şuan bu ürünü 1600 e bulabildim sizce almalımıyım

peşin fiyatına taksit yaparlarsa al derim. istanbulbilişim darty vatan vb.. sitelere de bi gözat istersen
  • ya arkadaslar benim pc arasıra donuyor ekran flu oluyor neden acaba pc de hicbir tus aktif olmuyor sapıtıyor.
  • windows 7 için hp sitesinde güncel driverlar eklenmiş
  • merhaba
    1-pil kullanımı hakkında biraz bilgi verir misiniz? ayrıca piliniz ne kadar gidiyor benim ortalama 1 saat bu sure cok kısa değil mi?
    2-oyun performansınız nasıl? dün nfs shift aldım acayip kastı ekran kartı ayarı yapmak gerekir mi bilmiyorum?
  • harddiskimde 70gb civarı boş yer var, 50gb ı ayırmak istiyorum ama bana sadece 300mb ayırabileceğimi söylüyor bunun bir çözümü vardı ama bulamıyorum nasıl yapılıyor? sistem geriyüklemeyi mi kapatıyorduk?
    edit: buldum:) sistem geri yüklemeyi kapayınca oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 18 Ekim 2009; 20:35:05 >
  • Arkadaşla rbendede HP dv6 1235et modeli var ve format atmak istiyorum acaba cd kullanmadan ilk aldıgım güne dönebilirmiyim.
    Recovery yedek diski felan oluşturmadım birkaç arkadaşım hplerde alınıyo dedi ama yapamadım....Bi yardımcı olursanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keynesyengil

windows 7 için hp sitesinde güncel driverlar eklenmiş

BURADAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

peki nasıl takılacak ddr3 ramlerin boyutları farklı değil mi? ddr2 takılan yere ddr3 nasıl takılabilir ?
    quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

ddr3 bellek destekliyor olabilir gerçekten. deneyip görmek lazım

O kısmı açıkçası ben de anlamadım. Farklı olması gerkiyor. Programda mı bir hata var acep...

Monitör konusuna gelince, ben de yazanlar da aynı senin buraya kopyaladıklarınla.

ddr3 ram takan varmı makinaya??

bir bilgi edinebildiniz mi bu konuda??

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.