Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutudan windows 7ye yükseltmeyle ilgili kücük bir kağıt çıktı
    hp ile microsoft arasındaki anlaşmaya göre vs vs vs....
    hpnin sitesine girin diyor... kargo ücreti falan alınır yazıyor...
    1 yıllık garanti uzatmayla ilgili birşey göremedim yine hpnin sitesinde garanti seçeneklerinden bahsediliyor..
  • almış olan diğer arkadaşlar
    aletin kutusunda garanti belgesi ve sigortayla ilgili kağıt var onun dışında yine bir naylon var ve açılmış orada ne olabilir sizde ne vardı ? ? ?
  • Ekran temizleme bezi olabilir, cihazınızın uzaktan kumandası olabilir, şarj aletinizin kabloları olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Ekran temizleme bezi olabilir, cihazınızın uzaktan kumandası olabilir, şarj aletinizin kabloları olabilir.

yok onların hepsi kutunun içinde :)) acaba ne vardı ki orada :(

bir de arkadaşlar şarja takar takmaz açtım biraz oyalandım bilgisayarda şu an kapalı alet şarjda... sizce problem olur mu? bilgisayarı acınca baktıgım kılavuzda ilk kullanımda açmayınız yazıyordu ama :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esquivo -- 28 Ağustos 2009; 21:13:59 >
  • Ne problem olacak ki? Şu piyasada şarj ile ilgili söylenenlerin hepsi yalandır, hiçbirine inanmayın açın bilgisayarınızı kullanın.

İlk kullanımda açmamak nasıl bir cümle ki? Bilgisayarı açmadığınız sürece o nasıl sizin ilk kullanımızın olacak? Benim Türkçe'm yetersiz kaldı bu konuda :)

Bende küçük bir poşet çıktı onun içinde uzaktan kumandanın şarjı ve uzaktan kumanda vardı. Poşetin boyutu 19 a 13,5 santim yaklaşık olarak.
  • pili ilk kullanımla ilgili bir bölüm vardı bilgisayarın içindeki kılavuzda... orada yazıyordu pil ilk defa şarj edilirken bilgisyar acık olmasın gibi birşey yazıyordu sonra kapattım... moralim de bozuldu biraz yaptığım hıyarlıktan dolayı bilmiyorum ne gibi bir etkisi olabilir...

uzaktan kumandanın şarjı mı? o nasıl oluyor?
  • Yeni alanlar sigorta için kayıt işlemini yapmayı unutmasınlar..

http://h40072.www4.hp.com/kampanya/sigorta/index.html?jumpid=ex_r492_tr/tr/hho/psg/sigorta-mu-xx-xx-/chev/20090714

Alındıktan sonra 15 gün içinde yapılması gerekiyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

pili ilk kullanımla ilgili bir bölüm vardı bilgisayarın içindeki kılavuzda... orada yazıyordu pil ilk defa şarj edilirken bilgisyar acık olmasın gibi birşey yazıyordu sonra kapattım... moralim de bozuldu biraz yaptığım hıyarlıktan dolayı bilmiyorum ne gibi bir etkisi olabilir...

uzaktan kumandanın şarjı mı? o nasıl oluyor?

Harbi uzaktan kumanda şarjı ne ya? Saçmalamışım, pili yazacakken karışıklık olmuş beyinde şarjı yapmış, lütfen kusura bakmayın. Ben bilgisayarı aldım, fişe taktım, açtım, üstüne format attım W7yi kurup crysis yükleyip oyun oynadım :) Bilgisayarda da pilde de halen problem yok. Takılmayın derim bu kadar o şeylere...
  • WarMasTer;

format atınca recovery bölümü aynı şekilde duruyor mu ??? En çok merak ettiğim konu bu. Bende benim 1235et gelince gelir gelmez W7 kurmayı düşünüyorum ama daha önce Recovery dışında laptobuma format atmadım. Dolayısıyla recovery'nin gidip gitmediğini bilmiyorum...

Gerçi laptobun ilk kurulumunu yaptıktan sonra hemen Recovery DVD lerimi hazırlıyacağım ama genede bir sorayım dedim...
  • Recovery bölümü yani o D kısmı, siz dokunmadığınız sürece durur. Ben format attım W7 yükledim bildiğiniz gibi ve halen duruyor D kısmı. İşin doğrusu ben de hayatımda bu tarz bir recovery kullanmadım. Ya format atıp xp ya da w7 cdsi kullandım, ya da Allah bize Norton Ghost diye bir şey bahşetmiş onu kullanıyorum. Şimdi Allah için, 8 dakikada 1gblık rami olan bir bilgisayarı format atıp, xp yükleyip, photoshopu dreamviewerı tüm flashları, internet tarayıcısını yer imlerini masaüstü simgelerinize kadar başka hangi program geriye getiriyor? İşte bu yüzden hayatımda hiç bu tarz bir recovery yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

WarMasTer;

format atınca recovery bölümü aynı şekilde duruyor mu ??? En çok merak ettiğim konu bu. Bende benim 1235et gelince gelir gelmez W7 kurmayı düşünüyorum ama daha önce Recovery dışında laptobuma format atmadım. Dolayısıyla recovery'nin gidip gitmediğini bilmiyorum...

Gerçi laptobun ilk kurulumunu yaptıktan sonra hemen Recovery DVD lerimi hazırlıyacağım ama genede bir sorayım dedim...

recovery bölümü diskte ayrı bir bölümde (partitionda) olduğu için format atarken nereye atmak istediğini sorar tüm diski ucurmazsan recovery kalır öyle eğer istersen...

bu arada arkadaşlar HP sitesinde

quote:

"Sigorta kampanyası yanlızca yetkili HP Satış Noktaları'ndan alınan HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar için geçerlidir. "

yazıyor... Kafam karıştı şimdi bu HP Satış Noktaları çok yuvarlak bir ifade gibi geldi bana.

• Windows 7 terfisi için kutudan çıkan broşürdeki adrese gidip gerekli işlemleri yaptım.. Ekim ayında teslimat başlayacakmış ve yükseltme bedeli olarak 44 Dolar bir ücret talep ediliyor.. Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

quote:

"Sigorta kampanyası yanlızca yetkili HP Satış Noktaları'ndan alınan HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar için geçerlidir. "

yazıyor... Kafam karıştı şimdi bu HP Satış Noktaları çok yuvarlak bir ifade gibi geldi bana.

Ben Eksen'den alırken oradaki arkadaşlar ısrarla HP nin ilgili adresine 15 gün içinde girip sigorta kaydımı yaptırmamı hatırlattılar.. Bu durumda sigortamız başlamış oluyor bence.. Kaydı yaptırırken HP sitesinde herhangi bir sorunla da karşılaşmadım ben..
  •  HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

Arkadaşlar fotoğraftaki kırmızıyla seçtiğim alan hard disk dimi ses ordan geliyor hard diskten olduğunu garantilemek istiyorum.

Bu arada notebook dv5 bizimkilerle bir fark yoktur herhalde.
  • Oh be sonunda kavuştum 1235'ime Beklentilerimi karşıladı. Memnunum

Ürünü teslim almaya gittiğimde 65 TL karşılığı sigorta yapalım dediler.. Zaten HP'nin 1 yıl ücretsiz sigorta yaptığını bildiğim için kabul etmedim haliyle.. Adamlar ayak üstü tokatlicaktı sanırım
  • Arkadaşlar bu hp in ücretsiz 1 yıl sigortalatma olayını gerçekleştirmek için herhangi bir şart var mı? Yoksa ürün gelir gelmez direk siteye girip yapabiliyoruz di mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_touch_34

Arkadaşlar fotoğraftaki kırmızıyla seçtiğim alan hard disk dimi ses ordan geliyor hard diskten olduğunu garantilemek istiyorum.

Bu arada notebook dv5 bizimkilerle bir fark yoktur herhalde.

evet arkadaşım o hardisk ve bazı hdd ler diğerlerinden daha sesli çalışır özellikle seagate ler bu konuda biraz ün yapmıştır ama piyasanın en kaliteli bir kaç markasından biridir. diğer arkadaşların dediği gibi takma kafana.

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Arkadaşlar bu hp in ücretsiz 1 yıl sigortalatma olayını gerçekleştirmek için herhangi bir şart var mı? Yoksa ürün gelir gelmez direk siteye girip yapabiliyoruz di mi ?

Evet sadece şartı elinde belirtilen tarihler arası alınmış bir hp olmalı. Bu sigorta Teknokask . Bir çok marka ve satıcı mağaza bu teknokask kampanyasını zaman zaman yapıyor. Kampanya dışı yaptırmak isteyenler içinde yaklaşık yıllık 45 tl gibi bişey. olsun yaptırın bir kenarda kalsın. Ne olur ne olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Theatre Of Tragedy

Oh be sonunda kavuştum 1235'ime Beklentilerimi karşıladı. Memnunum

Ürünü teslim almaya gittiğimde 65 TL karşılığı sigorta yapalım dediler.. Zaten HP'nin 1 yıl ücretsiz sigorta yaptığını bildiğim için kabul etmedim haliyle.. Adamlar ayak üstü tokatlicaktı sanırım

Hehe gerçekten ayaküstü sövüşleme yapacaklarmış:) Aldığın yerin ya hp den haberi yok ya da :))) Zaten yapacakları onlarında Teknokask ve online sitesinden filan yaparsan bedeli 65 değil 45-49 civarı bişey...

quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Laptop u Sony Full Hd Lcd ye bağlamaya uğraşıyorum da görüntü alamadım bir türlü yapan deneyen var mı?

Ben Samsung a bağladım hdmi kablosu ile taktıktan sonra uygun kanala gel yani tv de uydu dvd filan olmayan harici kanallardan birine. Catalyst control center ı açtığında laptoptan görüntü yöneticisine gireceksin, 1 ve 2 nolu ekranlar zaten biri laptop monitörünü diğeri tvni görecek eğer görmemişse "Ekranları algıla" diye bir tuş var yeniden algılamayı zorlamak için onu denersin. Sonra bir pencere çıkıyor 3 seçenekliydi sanırım 1. görüntünün devamı yapıyor yani monitorun görüntüsünden yana doğru mouse imlecini kaydırınca imleç tvye geçiyor sunum için filan sanırım . 2. mirror seçeneğiydi hatırladığım kadarıyla o laptop ekranının aynısını tv ye yansıtıyor sen ne yaparsan tvde de monitorde de eş zamanlı aynı şeyi görüyosun ki bunu kullanman gerek diğer 3. seçenekte onlara benzer bişeydi tam hatırlamıyorum. ama anlattığım şekilde biraz kurcalarsan çok kolay bir olay .
    çok güzel oyun oynanıyor ama ekran kartı baya bir ısınıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 29 Ağustos 2009; 10:26:24 >

• quote:

Evet sadece şartı elinde belirtilen tarihler arası alınmış bir hp olmalı. Bu sigorta Teknokask . Bir çok marka ve satıcı mağaza bu teknokask kampanyasını zaman zaman yapıyor. Kampanya dışı yaptırmak isteyenler içinde yaklaşık yıllık 45 tl gibi bişey. olsun yaptırın bir kenarda kalsın. Ne olur ne olmaz.

Yani ücretsiz şeylerden her zaman faydalanmak gerekir ne olurr ne olmazzz
  • acaba yeni alan arkadaşlarımız bol bol fotoğraf koyabilirler mi? rica edeceğim..
  • http://www.lavalys.com/products.php?ps=UE〈=en&page=10 Buyrun resmîndeki sitesindeki download linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaRMaSTeR -- 29 Ağustos 2009; 16:37:14 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.